Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete toiletruimte renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete toiletruimte renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete toiletruimte renoveren

Badkamer en toilet verbouwen

Wij zijn op zoek naar een aannemer die voor ons de toilet en badkamer geheel kunnen renoveren. Hierbij moet gebeuren: - Complete toiletruimte betegelen, fontijntje plaatsen, hangend toilet plaatsen. - Badkamer: bad, inloopdouche, wastafel, alles tegelen, leidingen verleggen. Het is geen grote badkamer, dus het is een beetje passen en meten. Het liefst zouden we ergens eind mei, begin juni hiermee beginnen. Kunnen jullie ons een voorstel doen? Met vriendelijke groet, Esther en Jesse

Complete badkamer en toiletruimte monteren

Het betreft een casco oplevering van badkamer en toiletruimte in ons nieuwbouwhuis. Het plaatsen zal in week 12/13 (19-31 maart) moeten plaatsvinden. Er zullen onder andere wat leidingen verplaatst moeten worden. Vloertegels zijn 60 bij 60 cm. Wandtegels 30 bij 60 cm. Verder zal er een wandje geplaatst moeten worden. Materiaal voor het wandje/Voeg/kit/lijm moet nog geregeld worden. De badkamer is 3 bij 2,80 bij 2,60 meter.

Complete toiletruimte renoveren

I would like to replace old zwevend toilet vervangen with new one. De klant

Toilet renoveren als onderdeel van een verbouwing

Wij willen volgend jaar in de 1e week van maart gaan starten met het verbouwen van ons huis. We willen de complete woonkamer verbouwen, de keuken vervangen en de wanden en plafonds laten stuken. In de woonkamer moet ook nog een kast worden gemaakt. We willen ook een onderdorpel van een kozijn laten vernieuwen. Verder willen we onze toiletruimte laten vernieuwen. We willen nieuwe wandtegels en de betonvloer laten egaliseren. We willen de afvoeren laten nakijken. Het fonteintje en de kraan moeten vervangen worden en we willen er een nieuw plafond in. De muren boven de tegels moeten glad gestuukt worden. We zullen zelf nieuwe wandtegels aanschaffen. We hebben nog watervast laminaat dat ook in onze badkamer ligt. Dat voldoet heel goed en we willen dat ook in de toiletruimte plaatsen of laten plaatsen. We hebben nu een inbouwtoilet en willen weer een zelfde toilet laten plaatsen. We willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen voor de renovatie van het toilet. Daarin mag een aparte post worden opgenomen voor het slopen van de ruimte, maar dat kunnen we eventueel zelf doen. Er zal op dat moment al een container voor de deur staan voor het afval. We stellen uw bezoek op prijs.

Complete toiletrenovatie

Wij willen graag een vernieuwde toiletruimte. - afvoer van oude staande toilet en wandtegels - nieuwe tegels tot aan het plafond - een hangtoilet plaatsen - het huidige gat van de afvoer in de vloer moet gedicht worden - indien nodig leidingwerk omleggen De vloertegels kunnen blijven liggen, daar moeten nieuwe op komen. Het is een betonnen vloer. Ons toilet is 1 x 1.40 meter. De hoogte is circa 2.45 meter. De materialen willen we bij Praxis aanschaffen.

Complete toiletrenovatie

Ik wil onze toiletruimte van 95 x 195 cm geheel laten renoveren. Er moet een hangend toilet worden geplaatst, en aangesloten op de riolering met gebruik van een sprongbocht. Ook het fonteintje moet worden vervangen. Het bestaande sanitair en 10 m² wandtegels moeten verwijderd worden. De vloertegels blijven liggen. Er moet een wand worden geplaatst voor het inbouwreservoir. De vloertegels moeten aangebracht worden over de bestaande tegels. Wij willen graag wandtegels tot ongeveer 120 cm hoogte, dat is ongeveer 5,50 m². Het wandoppervlak daarboven laten we graag vlak stuken, dat gaat om ongeveer 7 m². De ruimte moet ook worden afgekit. Materiaal- en arbeidskosten laten wij graag apart offreren. Een afspraak om de ruimte hier even te beoordelen stellen wij op prijs.

Complete toiletrenovatie

In mijn toiletruimte wil ik graag de tegels, de WC en het fonteintje vervangen. Ik heb een zwevend toilet, ik wil graag een zwevend toilet hiervoor terug. Ik wil het toilet graag laten strippen en dan weer helemaal opnieuw laten opbouwen. De ruimte is ongeveer 1 meter bij 1 meter. Het tegelwerk wil ik helemaal tot aan het plafond.

Complete toiletruimte renoveren

Ik wil graag mijn toiletruimte laten renoveren. Ik wil graag dat de vakman de volgende materialen aanlevert: aansluit materialen en lijmen, voegmiddel. De rest zal ik zelf aanschaffen (toilet, fontein, verwarming, kraan, lampen en lichtschakelaar). De ruimte is 1.20 meter bij 93 cm. Omschrijving: Sloopwerkzaamheden: Verwijderen van bestaande wandtegels; Nieuwe tegelvloer: oude tegels laten zitten. Installatie van water en afvoerleidingen: Het aanpassen/verleggen (in gipsblokken wand weg werken) van koud waterleidingen op bestaand leidingwerk ten behoeve van de fontein en het reservoir van het toilet. Montage apparatuur: Monteren van fonteinset, inclusief kraan; Inbouwreservoir stellen en afmonteren (toiletpot, zitting en drukplaat); Monteren radiator; monteren accessoires. Bouwkundig: betimmering inbouwreservoir toilet Tegelen/voegen: Verlijmen van de wandtegels tot aan plafond; Verlijmen van vloertegels houtlook op inbouwreservoir en vloer; Het plaatsen van aluminium rand afwerkingen; Afvoegen van het tegelwerk. Plafond: Monteren panelen plafond inclusief 1 spot; Monteren lichtschakelaar. Afkitten Afkitten alle staande en liggende hoeken.

Complete toiletruimte opknappen

De toilet ruimte wordt door mijn zelf gesloopt en opgeleverd zodat er direct kan worden gestart met plaatsen. Het gaat om een inbouw toilet plaatsen met kleine fontein. Ruimte is 0,90 meter bij 1,50 meter. Er worden 45 x 45 cm vloertegels gekozen en de hele wand tot boven willen we laten betegelen tot een hoogte van 2,40 meter. Hangtoilet heeft een moderne uitstraling zoals ook het fonteintje.

Staand toilet vervangen door hangend toilet

Wij willen in onze toiletruimte het staande toilet laten vervangen door een hangend toilet. Daarbij moeten ook de leidingen en het tegelwerk worden aangepast. Wij hebben inmiddels een Grohe inbouwreservoirset Serel gekocht bij Praxis. Dit is een complete set voorzien van een wandcloset, een witte zacht sluitende toiletzitting, een Grohe inbouwreservoir en een chromen dualflush bedieningspaneel. Wij ontvangen graag een offerte.