Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete Praxis douchecabine en badmeubel laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete Praxis douchecabine en badmeubel laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete Praxis douchecabine en badmeubel laten plaatsen

Complete Praxis douchecabine en badmeubel laten plaatsen

Ik wil graag in de badkamer de oude douche cabine weg laten halen en een nieuwe complete douchecabine laten monteren. Verder ook een badmeubelset willen laten monteren, betreffende een wastafel, kraan en spiegel. Ook hierbij de oude set willen laten verwijderen. Als laatst indien mogelijk in de wc een standaard fontein set willen laten plaatsen! Alvast bedankt!

Tijdelijke douchecabine installeren

Ik heb een net opgeleverde lege woning. Hierin ga ik tijdelijk wonen en daarom wil ik een tijdelijke complete douchecabine laten monteren en installeren. Deze moet op de keukenkranen worden aangesloten. De douchecabine heb ik elders kunnen vinden (Praxis had deze niet): -beauty-complete-douchecabine-90x90cm-kwartrond-sk2401. Html. Ik wil graag een erkende vakman die deze in elkaar kan zetten en aansluiten. En als het kan zo spoedig mogelijk?

Douchecabine van Praxis laten monteren

Ik heb een douchecabine besteld bij Praxis. Deze zou ik willen laten plaatsen. Het gaat om een complete, dichte cabine met massagestralen enzovoorts. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden, wel moet er elektra verlegd worden (vanaf andere kant badkamer) voor een aan- en uitknop voor stroom. Er staat nu een bad, wat de klant zelf weg haalt. Graag advies van de vakman over de volgorde van werkzaamheden.

Complete toiletrenovatie

Wij willen graag een vernieuwde toiletruimte. - afvoer van oude staande toilet en wandtegels - nieuwe tegels tot aan het plafond - een hangtoilet plaatsen - het huidige gat van de afvoer in de vloer moet gedicht worden - indien nodig leidingwerk omleggen De vloertegels kunnen blijven liggen, daar moeten nieuwe op komen. Het is een betonnen vloer. Ons toilet is 1 x 1.40 meter. De hoogte is circa 2.45 meter. De materialen willen we bij Praxis aanschaffen.

Staand toilet vervangen door hangend toilet

Wij willen in onze toiletruimte het staande toilet laten vervangen door een hangend toilet. Daarbij moeten ook de leidingen en het tegelwerk worden aangepast. Wij hebben inmiddels een Grohe inbouwreservoirset Serel gekocht bij Praxis. Dit is een complete set voorzien van een wandcloset, een witte zacht sluitende toiletzitting, een Grohe inbouwreservoir en een chromen dualflush bedieningspaneel. Wij ontvangen graag een offerte.

Bali douchecabine van Praxis plaatsen

Het plaatsen van een complete douchecabine van 90x90 cm en 200 cm hoog. Het is 1 wand en 1 deur. Merk Bali van Praxis, deze maand aanbieding gekocht. Direct op badkamervloer (zonder bak). De vloer is glad, alleen kitten is nodig. Graag eerst een indicatie van de kosten per mail.

Complete badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer geheel vernieuwen. Het gaat dan om de volgende werkzaamheden: - Nieuwe vloer- en wandtegels, nieuw stucplafond met ledverlichting. - Douchebak, bad, wasbak en toilet verwijderen. - Douchewand, douchedeur en hemeldouche plaatsen. - Toilet op andere plek plaatsen. - Rooster van hete lucht verwarming verwijderen onder bad vandaan en elektrische vloerverwarming plaatsen. De badkamer is ongeveer 2.70 breed en 2.44 diep. Materialen heb ik al aangeschaft bij de Praxis. Ledverlichting, afloopgootje en andere kleine materialen heb ik nog niet.

Ligbad vervangen

Complete vervangig van een ligbad. Ligbad is ingebouwd. Bad wil ik bij de Praxis gaan kopen. Graag advies en mogelijkheden en offerte voor de werkzaamheden.

Complete badkamer vernieuwen

Afmeting van de badkamer is 3,00 bij 2,70 meter. Slopen en afvoeren van de oude badkamer. Loodgieterswerk plus installatie elektra. Stucwerk, tegelwerk en sanitaire installatie: inloopdouche, inbouwcloset, designradiator en badmeubel. Plaatsen van nieuw plafond. Het sanitair en tegelwerk in overleg met de vakman. Mogelijk mag vakman dat leveren of klant koopt de materialen bij Praxis.

Badkamer 6m2

Van een nieuwbouwwoning het plaatsen en installeren van complete badkamer en wc. Badkamer van +/- 6m2. Douchecabine, wc en wastafelmeubel. Betegelen. Hij is nu kaal. Ik heb mooie spullen gezien bij de Praxis. De sleutel krijgen we binnen 1 a 2 maanden.