Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete doucheruimte renovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete doucheruimte renovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete doucheruimte renovatie

Complete toiletruimte renoveren

Sloop tussenwand en sloop huidige mini doucheruimte. 120x120cm h:225cm. Sloop tegelvloer 120x120 cm Sloop voorwand 390x225 cm (heeft twee uitsparingen die momenteel als toegang wordt gebruikt Bouw toiletruimte incl hangtoilet en wastafel in ruimte 120x155 h:225 cm. Plaatsing nieuwe tussenwand, Plaatsing voorwand 262x225 cm met daarin twee deuren. 1 voor toilet en 1 voor bergruimte. Tegelen douche wanden ong 4m2 en vloer van ongev 1.9m2 Afvoeren bouwafval Incl afwerking

Badkamer betegelen en stucen

Beste vakman, we willen graag onze badkamer laten betegelen. Betreft een ruimte van +/- 15 m2 (vloeroppervlakte 2 bij 3,8 m), met een schuine muur. Hoogste punt in badkamer is 2,5 m. In de bijlage een plaatje ter inspiratie + een foto van de huidige staat van de badkamer. We plaatsen zelf de zwaluwstaartplaten met vloerverwarming en nog ontbrekende gipsplaten. Offerte betreft betegelen doucheruimte (incl. stuk schuin) + complete vloer en stucen overige delen muur. OF: de vloer moet zo gebruikt kunnen worden (dus wordt niet betegeld en moet water tegenhouden voor andere ruimtes). Huisbezoek nodig voor exacte inschatting. Kosten inclusief materiaal (en tegels, dit hoeven geen merktegels te zijn maar wel van goede kwaliteit).

Complete doucheruimte renovatie

Bestaande douche renoveren op 1e verdieping van woning. Afm. Netto 86 x 110 cm. Zit in betegelde nis achter glazen douchedeur. Bestaande douchedeur slopen, nieuwe plaatsen (als laatste) in draaideurprofiel (rechtsdraaiend) afm. 82-85 x 200-220 cm. Bestaande douchekraan en stang demonteren en later bestaande kraan met nieuwe stang met regendouche (aan stang) tegen nieuwe wand monteren. Bestaande douchebak met cellenbeton/tegelwerk slopen, nieuwe composiet douchebak (afm. 85 x 120 cm) waterdicht aansluiten en composiet/glazen wanden over bestaande tegels plaatsen (afm. ca. 85 x 220, 116 x 220 en 116 x 220 cm). Tegen achterzijde in midden een douchezitje/-stoeltje monteren. Alle sloopwerk afvoeren en schoon opleveren. Kleuren en materiaalkeuzes na overleg.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn (kleine) doucheruimte verbouwen tot een complete badkamer. Toilet, bad, wastafel en douchecabine. De lengte van de ruimte 230,00 cm en breedte 160,00 cm. Er is nog geen afvoer voor het toilet en dit zal ook gerealiseerd moeten worden. In overleg kan worden gekozen voor passende artikelen dit in verband met de beperkte ruimte. Module, kleur en leveranciers zijn al gekozen. De leidingen zullen verplaatst moeten worden. De vloer en de wanden moeten opnieuw betegeld worden. Graag ontvang ik een offerte.

Complete badkamer en toilet renoveren

Badkamer met douchecabine (90 bij 90 cm) zonder douchebak, badkamermeubel (80 of 90 cm) inclusief wastafel, een spiegel met lampen, design radiator (hangend, 60 cm bij 100 cm - kleur zwart), compleet alles betegeld. De muur van het douchegedeelte wordt antraciet 60 bij 30 cm. Alle andere muren worden wit glans ook 60 bij 30 cm. De vloertegels moeten vierkant worden in het antraciet. De achterzijde van het muurtje voor het zwevend toilet wil ik graag net zo hebben als de doucheruimte. Met op de vloer ook dezelfde vloertegels en de rest van de wanden net zo wit als in de badkamer. De badkamer is 2 meter bij 2.10 meter en 2.40 meter hoog.

Badkamer installeren

Badkamer nu: oud tegelwerk, leidingen buiten muren, oude toiletpot op vloer. Moet er allemaal uit. De ruimte is 1,90 x 2,02 x 2,59 meter. Badkamer nieuw: nieuw tegelwerk, hangend toilet, leidingen in muren frezen, mengkranen voor douche en badkamermeubel, glazen doucheruimte met schuifdeur, muurtje aan 1 kant voor doucheruimte met daarin een vak voor eventueel shampoo e.d. Voor het muurtje met de sparing mogelijk groene gipsplaten gebruiken. Aanschaf van sanitair en tegels voor vloer en muren doen we zelf. Ook voor complete wc set. We krijgen half oktober de sleutel van de woning. Voor die tijd is in overleg met de huidige bewoners gekeken worden.

Complete badkamer vervangen

Ik zou graag de badkamer willen renoveren. De ruimte is 2,20 bij 2,40 meter met een aparte inham van 80 bij 80 cm wat nu de doucheruimte is. De volgende opties zijn mogelijk: Optie 1: De indeling blijft zoals deze is en het bad, de douche en wastafel dient te worden vervangen. De wanden en vloer betegelen en elektra en vloerverwarming aanleggen. In een aparte ruimte wat vroeger een badkamer was dient een toilet gemaakt te worden. Optie 2: Ligbad verwijderen en een grote inloopdouche creëren. Verder zal er een toilet geplaatst moeten worden in de oude doucheruimte en de wastafel vervangen.De wanden en vloer betegelen en elektra en vloerverwarming aanleggen. Kunt u het sanitair en de tegels separaat offreren?

Complete douchecabine vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen mijn douche cabine. Het gaat er om dat de huidige compleet wordt verwijderd en dat daarna de nieuwe douchecabine (moet ik nog kopen) wordt gemonteerd. De nieuwe douchecabine (120x85x210), is een bouwpakket inclusief mengkraan, body jets, douchekop et cetera. Complete douche cabine. het gaat om een standaard douche cabine en deze moeten worden. Mijn doucheruimte is 181x93x236 (lxbxh in cm). Kunt u een offerte verzorgen, waarbij alle risico's (bijvoorbeeld beschadiging door montage) ingecalculeerd zijn? Dus volledige montage (op de bestaande buizen) en afvoer van de oude. Ik hoor graag van u.

maken van een doucheruimte cq ruimte voor wasmachine en droger

In een drive-inn woning is op de tweede verdieping een badkamer. Op de begane grond is een garage met daarachter een tuinkamer. In de tuinkamer willen wij een douche annex wasruimte laten maken die in de garage wordt gesitueerd en vanuit de tuinkamer te bereiken is. In de garage wanden zetten en dan leidingwerk, tegelwerk, douche en aansluiting wasmachine. Betreft een natte cel en niet complete badkamer.

Complete renovatie van circa 20 jaar ...

Complete renovatie van circa 20 jaar oude badkamer. Alle sanitair en tegelwerk moet worden vervangen. Verleggen van leidingen en electra wordt in eigen beheer uitgevoerd evenals sloopwerk. Nieuwe badkamer heeft bad, wastafel, hangend toilet en door muurtje afgescheiden doucheruimte. Geen douchebak maar aflopende tegelvloer.