Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete badkamerverbouwing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete badkamerverbouwing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete badkamerverbouwing

Complete badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer verbouwen laten. Afmeting 2.5 x 2.0 m2.

Complete badkamerverbouwing

Wij willen onze badkamer verbouwen afmeting 196x347 met daarin alles erop en eraan behalve een toilet. Wij zouden graag een vrijblijvend offerte per onderdeel van jullie willen krijgen o.a. van: -slopen en afvoeren -uitbouw -strippen -eventuele leidingen aanleggen -betegelen -tegels -sanitair En alle bijkomende kosten

Complete badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is circa 2.10 bij 2.80 meter. In de badkamer wil ik douche, toilet, wastafel. De wanden en vloer betegelen 30 bij 60 cm tegels.

Complete badkamerverbouwing

Onze badkamer moet helemaal leeggehaald worden. Alles moet vernieuwd worden: de wc, douchecabine radiator, kraan, meubels, bad en alle tegels moeten weg en op nieuw worden geplaatst. We zorgen zelf voor de materialen. De badkamer is ongeveer 180 cm bij 180 cm en 2.40 meter hoog.

Complete badkamerverbouwing

Verbouwing badkamer (circa 2 x 3 meter), met in ieder geval: nieuwe (inloop)douche, nieuwe wastafels (2 naast elkaar) en meubel en nieuwe betegeling vloer en wanden.

Complete badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer laten verbouwen, is 2.00 x 3.00 meter. Het bad moet eruit en een inloopdouche erin, toilet en wandmeubel en nieuwe radiator, vloer en natte gedeelte betegelen, de muren verder stucen en schilderen.

Complete badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer verbouwen. Hier moeten inzitten: een badmeubel, een douche en/of bad, een toilet en de badkamer zal ook betegeld moeten worden. De afmetingen zijn circa 2.05 x 2.25 meter. Het sloopwerk zal ik zelf doen. Er staat nu een staand toilet in, ik wil graag een hangend toilet voor in de plaats, ik zou ook graag instapbad willen.

Complete badkamerverbouwing

De klus betreft een verbouwing van de badkamer. De afmeting is 3340 mm bij 1850 mm. Eruit: bad, douche, WC, wastafelmeubel, plafond en alle tegels. Erin: inloopdouche, WC, wastafelmeubel, plafond en nieuwe tegels. We hebben nu een zwevend toilet, we willen hiervoor ook graag een zwevend toilet voor terug. Het toilet zal wel verplaatst moeten. Ik wil de nieuwe tegels graag tot aan het plafond.

Complete badkamerverbouwing

Ik wil graag de badkamer laten verbouwen, vanaf de 2e week van mei. Slopen is gebeurd. Er moet een inloopdouche, een zwevend toilet en een dubbele wastafel geplaatst worden. De gehele badkamer moet betegeld worden. De badkamer is 2.50 bij 2.50 meter. Ik heb alle materialen aangeschaft.

Complete badkamer verbouwen

We willen graag een offerte voor onze badkamerverbouwing. De situatie blijft zoals op de plattegrond zichtbaar is, de douche, wc, wastafel en bad blijven op dezelfde plaats (leidingen blijven dus gelijk!). We willen graag een nieuwe inloopdouche, een nieuw ligbad, een toilet met inbouwreservoir en een nieuwe wastafel met spiegel. Daarnaast graag de tegels tot aan het plafond doortegelen, badkamer compleet met verlichting en elektrapunten. Voor wat betreft de te gebruiken materialen willen we uitgaan van een gemiddelde prijs/kwaliteit verbouwing. Oftewel een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.