Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete badkamerrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete badkamerrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete badkamerrenovatie

Complete badkamerrenovatie

Badkamer renovatie 3 x5 meter.

Complete badkamerrenovatie

Een staand toilet vervangen voor inbouwtoilet tegelwerk in badkamer afmeting 2,6 x 2.8 meter.

Complete badkamerrenovatie

Badkamer moet compleet gedaan worden: Tegels aan de wand en de vloer. Douche, wastafel, wasmeubel, toilet. Totale oppervlakte is circa 4.50 m2. Wanden zijn ongeveer 21 m2, de vloer is ongeveer 5 m2.

Complete badkamerrenovatie

Ik heb een badkamer van 2 bij 3.50 meter. Waar de badkuip is moet een inloopdouche komen en waar de douche nu staat wil ik graag een wasbak met meubel. De CV blijft op de oude plaats. Let op: oud huis! De vloer moet waterpas gemaakt, zo ook de muren en een nieuw plafond! En er moet alles betegeld worden.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil een compleet nieuwe badkamer laten renoveren. Wij willen een douche cabine met een tegelwand en glazen deur,een bad en een ophang toilet. Ook willen wij tegels op de vloer,en aan de wanden in. De douche.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil mijn badkamer renoveren. Afmeting van de badkamer is 2 x 1.95 x 2.40 meter. Breekwerk, afvoer, leidingen water in muur fresen, WC afvoer verplaatsen, hang WC plaatsen en aansluiten, wastafel: leidingen en afvoer verleggen. Nieuwe wastafel plaatsen en aansluiten. Douchewand en douchegarnituur plaatsen. Afvoergoot plaatsen. Gehele badkamer betegelen met 60 x 60 en voegen. CV terughangen. Plafond stucen. Stopcontact aanleggen. De tegels zijn 60 x 60 cm. Ik wil de badkamer helemaal betegelen. Er komt een hangend toilet en een inloopdouche. Er zitten 2 koofjes in de badkamer en een muurtje van 0.25 x 2 meter. Ik wil het plafond laten stucen en natuurlijk ook alles voegen.

Complete badkamerrenovatie

Wij gaan de badkamer vernieuwen, echter moeten dan de waterleidingen voor de douche verplaatst worden en de radiator moet op een andere plek komen. Dit loodgieterswerk (aanleggen van de leidingen) durven wij niet zelf te doen. Alles wat áchter de muren moet gebeuren wil ik graag uitbesteden.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil graag mijn badkamer laten verbouwen: - Ik wil graag nieuwe vloer- en wandtegels; - Een nieuwe douche, fonteinmeubel en toilet; - Ook wil ik graag de ruimte voorzien van goede ventilatie.

Complete badkamerrenovatie

Ik zoek een vakman om een badkamerrenovatie te doen. Dat wil zeggen: tegelen van de wanden en vloer (over bestaande tegels), nieuwe douchebak en wand plaatsen, nieuw hangtoilet plaatsen en ook een nieuw bakamermeubel met ledverlichting. Ik heb alle materialen al voorzien en dient dus enkel volledig geplaatst te worden.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil mijn badkamer graag laten vernieuwen. Het tegelwerk hoeft niet verwijderd te worden, het bad wel. Ik wil de hele ruimte opnieuw laten betegelen, een design radiator laten monteren, een wastafel en spiegelkast en een glazen douchewand. Ook moet er een stortdouche en een kraan en afvoer geplaatst worden. Alle materialen heb ik al aangeschaft. Omdat ik een designafvoer heb gekocht, moet de vloer daar plaatselijk worden opgehoogd. Ik bespreek het werk hier graag even en ontvang daarna uw offerte.