Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete badkamerrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete badkamerrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete badkamerrenovatie

Volledige badkamerrenovatie

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? Indeling wijzigen, Complete badkamerrenovatie en nieuwe badkamermeubels plaatsen. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) 2 bij 1,60/1,80 meter. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ligbad en toilet plaatsen. Misschien is verplaatsing van de wastafel nodig.

Badkamer renovatie

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? Complete badkamerrenovatie Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) 30 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik heb een zolder . Deze bestaat uit een ruimte van 9.40 m bij 5.45 m hiervan wordt een deel gebruikt voor 2 slaapkamers en de overige 30 m2 will ik een hammam realiseren met bubbelbad, infrarode sauna, stoomruimte mer stoomgenerator en betegeling dus geen stoomcabine, wc kortom alles in een echte hammam style betegeld met mozaiek tegels en togen. Plafond begint van 144m naar 210m

Complete badkamerrenovatie

Renoveren badkamer van bad naar douche incl. Sanitair en tegelwerk afmeting ca. 2 x 2,5 meter

Complete badkamerrenovatie

Werkzaamheden bestaan uit: • Badkamervloer en wand betegelen • Plaatsen badmeubel, hoekdouchecabine, ophangtoilet • Afmonteren douchekraan, wastafelkraan • Aanleggen van elektriciteit • Betimmering wand en toilet • Vloer egaliseren • Aanbrengen drain in de vloer • Aanleggen leidingwerk en riool t.b.v. wasbak en douche • Demonteren oude badkamerspullen • Afvoer van de verwijderde oude badkamerspullen,bad, tegels, plafond • Voegen en kitten • Slopen tegels van de wanden en vloer

Complete badkamerrenovatie

Badkamer renovatie 3 x5 meter.

Complete badkamerrenovatie

Een staand toilet vervangen voor inbouwtoilet tegelwerk in badkamer afmeting 2,6 x 2.8 meter.

Complete badkamerrenovatie

Badkamer moet compleet gedaan worden: Tegels aan de wand en de vloer. Douche, wastafel, wasmeubel, toilet. Totale oppervlakte is circa 4.50 m2. Wanden zijn ongeveer 21 m2, de vloer is ongeveer 5 m2.

Complete badkamerrenovatie

Ik heb een badkamer van 2 bij 3.50 meter. Waar de badkuip is moet een inloopdouche komen en waar de douche nu staat wil ik graag een wasbak met meubel. De CV blijft op de oude plaats. Let op: oud huis! De vloer moet waterpas gemaakt, zo ook de muren en een nieuw plafond! En er moet alles betegeld worden.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil een compleet nieuwe badkamer laten renoveren. Wij willen een douche cabine met een tegelwand en glazen deur,een bad en een ophang toilet. Ook willen wij tegels op de vloer,en aan de wanden in. De douche.

Complete badkamerrenovatie

Ik wil mijn badkamer renoveren. Afmeting van de badkamer is 2 x 1.95 x 2.40 meter. Breekwerk, afvoer, leidingen water in muur fresen, WC afvoer verplaatsen, hang WC plaatsen en aansluiten, wastafel: leidingen en afvoer verleggen. Nieuwe wastafel plaatsen en aansluiten. Douchewand en douchegarnituur plaatsen. Afvoergoot plaatsen. Gehele badkamer betegelen met 60 x 60 en voegen. CV terughangen. Plafond stucen. Stopcontact aanleggen. De tegels zijn 60 x 60 cm. Ik wil de badkamer helemaal betegelen. Er komt een hangend toilet en een inloopdouche. Er zitten 2 koofjes in de badkamer en een muurtje van 0.25 x 2 meter. Ik wil het plafond laten stucen en natuurlijk ook alles voegen.