Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Op beide toiletten een losse handdouche naast de toiletpot op de muur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: op beide toiletten een losse handdouche naast de toiletpot op de muur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: op beide toiletten een losse handdouche naast de toiletpot op de muur plaatsen

Op beide toiletten een losse handdouche naast de toiletpot op de muur plaatsen

Wij willen graag op beide toiletten (BG en 1e verd.) een losse handdouche aanbrengen op de muur vlak naast het toilet om een soort van "bidet"-functie te creeren. Alleen koud water is voldoende. Op de BG eventueel ook nog een fonteintje en daar kan de nieuwe waterleiding rechtstreeks door de muur in een keukenkastje weggewerkt worden. Op de 1e verdieping graag advies van loodgieter/installateur wat de mooiste oplossing is. De 2 losse extra handdouches heb ik al in mijn bezit.

Toiletten renovatie

De 2 separate toiletten zijn beide 2 m2 groot. Het staande toilet dient te worden vervangen voor een zwevend toilet. Tevens moeten de wanden en de vloer betegeld worden. In de badkamer wil ik graag het ligbad vervangen door een inloopdouche. Daarnaast dienen de wanden opnieuw betegeld te worden. Dit is ongeveer 5 m2 groot en mag over de oude tegels heen.

Badkamer en toilet nieuwbouwwoning verbouwen

Ik zoek een badkamerspecialist die zowel mijn badkamer al toilet kan verbouwen. Beide zijn momenteel casco. Het gaat om een badkamer van 318 bij 183 cm en een toilet van 93 bij 129 cm. Het gaat om het betegelen van de wanden en vloer. Het plaatsen van twee ophang toiletten. Ook moet er een muur en fonteintje geplaatst worden. Daarnaast moeten er leidingen verlegd. Ook dient er een radiator geplaatst te worden. De rest bespreek ik met de vakman.

Vervangen van 2 wastafels in beide toiletten

Graag offerte voor het plaatsen/vervangen van 2 wastafels in onze beide toiletten. Aansluiting cq waterleiding is aanwezig. De huidige wasbakken kunnen verwijderd worden. Het gaat om het plaatsen van wasbak: https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/toilet/toiletfonteinen/aquavive-fonteinset-keramiek-marne-30cm/5448414

Hangtoiletten plaatsen

Wij hebben nu 2 staande toiletten. Deze willen wij graag laten vervangen door zwevende toiletten. Hiervoor dient bij beide toiletten de afvoer te worden aangepast. Het tegelwerk zullen wij zelf verzorgen.

Badkamer en toiletten vernieuwen

We willen graag onze badkamer en 2 toiletten vernieuwen. Er moet opnieuw betegeld worden, ook op de wanden. Er moeten twee nieuwe toiletten komen. Het leidingwerk hoeft niet aangepast te worden. Ook moeten er 3 nieuwe wasbakken geplaatst worden. Beide wc's zijn ongeveer 100 bij 120 centimeter. De badkamer is ongeveer 4 m2. Dat is vloeroppervlak. Tegels regel ik zelf.

Reparatie- en montageklus in de toilet

2 jaar geleden heb ik een nieuw toilet geplaatst. Nu is de doorspoelknop stuk, geprobeerd te vervangen maar werkt niet. Toiletbril zit los bij beide toiletten in de woning. Ik wil graag dat dit gerepareerd wordt.

Toiletten laten vervangen

We willen onze beide toiletten laten vervangen. Het zijn toiletten met de stortbak gelijk op de pot, vrijstaand dus niet hangend met achteruitgang.

Staande toiletten vervangen door een hangtoilet

Ik wil in de badkamer en de toiletruimte beneden het toilet laten vervangen. In beide gevallen is er een staand toilet en ik wil er een hangend toilet laten maken. Ik heb nog extra vloertegels voor de toiletruimte, niet voor de badkamer. Ik wil de klus hier even laten beoordelen en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Verbouwing van badkamer en WC

Wij willen de badkamer (2,11 meter x 2 meter) en wc (1,2 meter x 1,06 meter) gaan verbouwen. Beide ruimtes moeten volledig gesloopt worden. Graag willen wij de leidingen infrezen. Vervolgens willen we de vloer betegelen en de wanden deels betegelen en deels met beton cire of Beal mortex. De oppervlaktes badkamer zijn ongeveer als volgt: Betegelen vloer 5,5 m2. Betegelen muur 2,7 m2. Muur beton cire of Beal mortex 16,2 m2 (inclusief douchegedeelte). Aantallen wc Betegelen vloer 1,3 m2. Betegelen muur 2,8 m2. Muur beton cire of Beal mortex 7,5 m2. Verder dient het nieuwe sanitair geplaatst te worden. Er moet in de badkamer en wc zwevende toiletten geplaatst worden. Ook zou ik graag willen dat de douchekranen et cetera worden geplaatst.

Partners

Partners van Casius