Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Basic badkamer realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: basic badkamer realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: basic badkamer realiseren

Badkamer verkoopklaar maken

Wij gaan ons huis verkopen. De badkamer moet daar basic voor worden opgeknapt. Het gaat om de wanden betegelen tot aan het plafond (ongeveer 16 m2). Verder moeten er een paar leidingen in de muur gefreesd worden, een nieuwe wasbak en douchekop opgehangen worden en de afzuiging aan de lichtknop gekoppeld worden.

Wastafel vervangen

Graag wil ik de wastafel vervangen in de badkamer. Het nieuwe model betreft de wastafel Sphinx 300 basic 60 cm wit. De oude wastafel dient te worden afgevoerd.

Badkamer verbouwen

Wij zijn aan het overwegen om een huis te kopen, mochten wij dat doen dan moet de badkamer er helemaal uitgesloopt worden en verbouwd worden. De badkamer ligt in een L-vorm waarbij de lange zijde 3,21m is. De onderkant van de L zo’n 2m is en de korte zijdes zo’n 1m zijn. Wij zijn heel benieuwd waar wij aan moeten denken qua prijs als het gaat om slopen en een nieuwe badkamer plaatsen. Natuurlijk is dit afhankelijk van wat je wilt, maar denken nu aan een neutrale basic badkamer.

Basic badkamer realiseren

Een basic badkamer douche toilet wastafel

Renovatie badkamer Rotterdam

We zijn op zoek naar aannemer voor renovatie van onze badkamer. De badkamer is ongeveer 2,7 meter x 2,4 meter. Het plafond is 2,6 meter hoog. De badkamer heeft op dit moment basic tegels en meubels. Het zitbad zal worden verwijderd. Waar de douchecabine komt willen we één muur bedekken met keramische planken van 2,4 meter x 1,2 meter. Dus 20 cm wat overblijft. De rest van de badkamer willen we schilderen. Verlichting moet opnieuw worden gedaan. WC zal iets naar rechts moeten worden verplaatst. Momenteel zijn er 2 deuren. De deur naar de slaapkamer moet worden verwijderd en de muur moet 1 geheel worden. Daar worden de wasbakken met de kasten geplaatst. Er is een kleine berging die we in 2 willen splitsen. Het ene deel blijft berging en het andere deel we willen een toilet maken. Als de badkamer klaar is, willen we een extra leidinguitgang maken voor het extra toilet. De voltooiing van het toilet zal echter apart worden uitgevoerd in een later stadium. Het project kan zo snel mogelijk beginnen na 24 mei. Het gaat om een appartement op 4 hoog, goed te bereiken per lift. Hetgeen nodig is om de badkamer te bekleden regelen we zelf.

Badkamer en toilet renoveren

De badkamer (1,6 bij 2,35 meter) moet gerenoveerd. Er moet een toilet geplaatst worden en tegels, douchecabine en wasbak. Wij kopen zelf de grote materialen. Het hoeft niet heel erg luxe, redelijk basic is prima. Het toilet beneden willen we graag laten renoveren, de leidingen liggen nu allemaal buiten de muur en die wil ik infrezen. Het toilet grenst aan buurwoning dus misschien een wand plaatsen in plaats van infrezen? Ook voor het toilet geldt dat het redelijk basic zal worden in verband met het budget. Het toilet is ongeveer 1,18 bij 0,89 meter. De leidingen moeten niet verplaatst worden, alleen ingefreest.

Toiletten vervangen beneden en boven

Wij willen graag op een basic manier onze toiletruimte beneden en badkamer boven laten opknappen. In het toilet willen wij nieuw tegelwerk tot aan het plafond en een zweven toilet laten plaatsen. In de badkamer willen wij graag Grosfillex schroten tegen de wanden laten plaatsen en hier wat meer informatie over ontvangen. Ook moet er een nieuwe wasbak met een onderplank van steigerhout geplaatst worden. De toiletruimte is 0.90 x 1.15 meter groot en de badkamer ongeveer 2 x 2 meter groot.

Badkamer laten renoveren

De badkamer tot en met de tegels verwijderen. Er zit nu in de badkamer een bad met douche, wastafel, staand toilet en een radiator. Wat er in moet: een douche, zwevend toilet, badmeubel, designradiator, grote tegels of glad wit pleisterwerk wat waterdicht is op de wand en grote grijze tegels op de vloer. Graag de materialen mee aanbieden. De badkamer is 2 x 2 meter. Basic.

Badkamer vernieuwen en renoveren

Ik wil een badkamer laten renoveren en vernieuwen. Bad en wastafel eruit. Nieuw: douche op afschot, douchedeur, muurtje tussen wastafel en douche. Glazen douchedeur en verlichting. Eenvoudige basic tegels. Afmeting maximaal 3.20 bij 2.75 meter.

Badkamer vernieuwen

Wij willen onze badkamer van 1,85 x 1,73 meter graag vernieuwen. Er zit nu een bad, wastafel, wc en radiator in. Wij willen al het sanitair en tegelwerk laten verwijderen en afvoeren. Daarna willen wij de hele ruimte laten betegelen en er een inloopdouche met glazen wanden, een hangend toilet, een wastafel en een radiator laten plaatsen. De materialen mogen basic zijn, maar we willen wel een goede kwaliteit. Graag laten wij de ruimte even beoordelen en ontvangen daarna uw aanbod. We horen ook graag op welke termijn u tijd hebt voor de klus en wat de verwachte tijdsduur zal zijn.