Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badmeubels en douchecabine plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badmeubels en douchecabine plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badmeubels en douchecabine plaatsen

Badmeubels en douchecabine plaatsen

2 douchemeubels en wasbak 60 cm met onderkast en kraan en spiegel plaatsen. Douchecabine met kraan en onderbak met aparte rand. Graag advies over het leveren van de benodigdheden die je moet gebruiken. Voor het douchemeubel wil ik graag een aparte offerte deze moet ik proberen te declareren bij jeugdzorg ivm schade veroorzaakt door pleegdochter.

Douchecabine en badmeubels verplaatsen

Ik wil douchecabine en bad meubels verplaatsen

Badkamer renoveren

Wij willen graag de badkamer renoveren met daarin een douchecabine met een douchezuil erin. Bestaande spullen slopen. Er is al een toilet aanwezig dat willen we graag verplaatsen. Ook willen wij een nieuwe designradiator, en badmeubels laten plaatsen en alles opnieuw betegelen. Het betreft een oppervlakte van plusminus 4m2, 2x2m.

Oude badkamer er uit slopen nieuwe erin: ...

Oude badkamer er uit slopen nieuwe erin: bad, douchecabine en wastafel, opnieuw betegelen. Badkamer 6 m2. Badmeubels al gekocht