Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badmeubel leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badmeubel leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badmeubel leveren en plaatsen

Badmeubel leveren en plaatsen

Ik zou graag een badmeubel (ongeveer 80 cm breed) geleverd en geplaatst willen hebben. Zou u hiervan een prijsopgave van kunnen opsturen?

Badmeubel plaatsen

Het betreft het plaatsen van een badmeubel van 1.60 m breed inclusief het aansluiten 2 kranen en afvoer aansluiten en plaatsen van toiletkastjes boven dit meubel. Afhankelijk van de prijs willen we ook een hangend toilet plaatsen. Kopen wij deze zelf of kunnen jullie deze ook leveren. Wij hebben nog 3 passende tegels van 30/60 redden wij dat. E.e.a. zou geplaatst kunnen worden laatste week van juli. Hoor graag van u.

Badkamer en toilet betegelen en installeren

Begin februari word ons nieuwbouw huis opgeleverd met een casco badkamer en casco toilet. We weten precies wat we willen, dus we kunnen tot in detail onze wensen vertellen. Half februari starten zou mooi zijn. Graag ontvangen we een richtprijs voor de werkzaamheden/materialen hieronder beschreven zodat we ahv die gegevens en ons gevoel bij de aannemer een keus kunnen maken. Uiteraard begrijpen we dat deze offerte door onvoorziene zaken nog iets kan wijzigen. Werkzaamheden badkamer door aannemer: * Zandcementvloer storten op afschot * Drain plaatsen * 1,5m2 elektrische vloerverwarming mat plaatsen inclusief timer * Ongeveer 20m2 betegelen 30x60cm tegels * Ongeveer 7m2 betegelen 60x60cm tegels (vloer en badkamermeubel van waterdicht multiplex) * Ongeveer 3m2 betegelen steenstripmatten * Bad (190 x 90 cm) plaatsen plus ombouw * Inbouwkraan voor boven de waskom plaatsen * Inbouwkraan voor bad plaatsen * ± 10m¹ waterleidingen verleggen * Glazen douchewand/deur plaatsen (uiteraard kunnen wij daarbij helpen) Werkzaamheden toilet door aannemer: m¹ waterleiding + afvoer verleggen. Afvoer vanaf vloer naar (celbetonblokken) muur. * Ongeveer 7m2 betegelen met 30x60cm * Ongeveer 1m2 betegelen met 60x60cm * Ongeveer 1,5m2 betegelen met steenstripmatten Materiaal te leveren door aannemer: * Zandcement * Water/afvoerleidingen * Voorstrijk * Tegellijm * Voegsel * Kit Wij zorgen voor de volgende materialen en werkzaamheden: * Tegels: 60x60 / 30x60 / steenstripmatten * Bad met badpoten * Getimmerd badmeubel * Waskom badkamer * Wasbak toilet * 2 x Inbouwreservoir plus toiletpotten en bedieningspaneel * Inbouwkranen voor bad en waskom * Easydrain * Douchewand/deur * Tegelprofielen * Toilet werkzaamheden zelf uitvoeren: Toiletpot (inbouwreservoir is al aanwezig in koof) en wasbak plaatsen * Badkamer werkzaamheden zelf uitvoeren: Toiletpot (inbouwreservoir is al aanwezig in koof), waskom en douche plaatsen.

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer renoveren. Graag laat ik de hele badkamer strippen, al het sanitair en de tegels verwijderen en afvoeren. Daarna moet de badkamer weer worden betegeld. Verder moet er een badmeubel met kraan, een kolomkast, een spiegel, douchewand en douchegarnituur worden geplaatst. Nu is er een staand toilet, dat moet een zwevend toilet worden. Wij hebben alle materialen al besteld. Door de vakman zijn de overige materialen te leveren, zoals PVC en leidingmaterialen, lijm, kit en voegmiddelen. Graag laat ik de werkzaamheden in januari 2016 uitvoeren.

Volledige badkamer laten verbouwen

Ik wil graag de badkamer verbouwen. Ik heb lekkage gehad in de badkamer. Toen hebben we bedacht om dan maar de hele badkamer te vernieuwen! Er staat inmiddels een nieuw bad, maar we willen ook graag een nieuwe douche, een nieuwe wasbak, een verwarming en een badmeubel. De wanden wil ik graag laten bekleden met tegels of iets anders. Het gaat om een badkamer van ongeveer 3.5 m2. Graag wil ik alle materialen laten leveren door de vakman. Al het leidingwerk is aanwezig, het gaat puur om het vervangen van de materialen die er nu in de badkamer aanwezig zijn.

Badkamer renoveren

Renovatie van een badkamer van circa 2,60 x 2,00 meter te Moordrecht. Slopen en afvoeren: bad, toilet, douchecabine en tegels vloer en wand. Plaatsen nieuw: wand-badmeubel, inloopdouche met vloer van ca. 2,00 X 0,90 , glaswand van 100 cm, hangend toilet, tegelwerk vloer (60 X 60) en wanden met tegels 30 x 60 (de wanden zijn 2,40 meter hoog), afkitten en klein materiaal. De vloer van de inloopdouche moet ca. 10 cm verhoogd worden gemaakt i.v.m. de afvoer. Gebruik 1e kwaliteit lijmen etc. Zie bijgaande tekening. Het aantal daarin vermelde m2 voor tegels klopt niet. Werk je alleen of mijn andere personen? Zoek alleen vakmensen welke goed weten te werken met gerectificeerde tegels om een zeer kleine voeg te realiseren. Opdrachtgever levert alleen de te plaatsen materialen. Overig materiaal (lijm, kit, Gibo blokken, voegsel, etc.) te leveren door de vakman. Starten eind november 2015.

Badkamer laten renoveren

Bad verwijderen, inloopdouche aanbrengen, betegelen van enkele wanden, badmeubel leveren en aanbrengen, evt. Waterleiding verleggen, indien nodig, vloertegels aanbrengen

Renovatie van badkamer en toilet

De badkamer en het toilet zijn op dit moment 2 aparte ruimte die wij graag laten samenvoegen. De ruimte zal dan 4.20 meter lang worden en 1.70 meter breed. Het ligbad moet worden verwijderd en een inloopdouche geplaatst. Verder dient er een zwevend toilet gemonteerd te worden, een verlaagd plafond geplaatst en de wanden en de vloer tegelen. Verder zal er een deur verwijderd moeten worden, de opening gesloten en een schuifdeur geplaatst. Er zal ook een schuifdeur van matglas naar de slaapkamer geplaatst moeten worden. De ruimte dient te worden afgewerkt en het oude badmeubel terug geplaatst. Graag ontvang ik een offerte inclusief slopen, afvoeren en leveren van de nieuwe materialen.

Complete badkamer verbouwen

Verbouwing van de badkamer van 3 meter lang, 1.65 meter breed en 2.7 meter hoog. Er moeten buizen weggewerkt worden, 1 deur dicht gemetseld, douchemuurtje gemetseld, nieuw plafond met spotjes, nieuw badmeubel en alles moet opnieuw worden betegeld. De wanden zijn bij elkaar circa 35 m2. De vloer is 5 m2. Met betrekking tot kwaliteit willen we graag wat informatie. We hebben nog geen materialen aangeschaft, mogelijk kunt u dit ook (deels) leveren. Wat gaat mij dit ongeveer kosten?

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2,30 bij 2,10. De badkamer dient in zijn geheel eerst gestript te worden, van wand- en vloertegels, toilet en het weghalen van het ligbad en de staande douche. In de badkamer moet komen: een (inloop)douche, toilet, dubbel badmeubel en een verlaagd plafond. Het betreft 20 m2 wand en 5 m2 vloer. Badmeubel, tegels en plafonddelen leveren we zelf aan, tegellijm, hout en andere loodgietersbenodigdheden zoals het aansluiten van de afvoeren dienen meegenomen te worden in de indicatie. De geschatte arbeidskosten graag apart op de offerte vermelden. Om een eerste indruk te krijgen van de verwachte kosten zien we graag uw offerte tegemoet.