Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oude badkuip vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oude badkuip vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oude badkuip vervangen

Oude badkuip vervangen

Ik wil mijn oude badkuip vervangen door een nieuwe en deze dan weer afwerken met het bestaande houten panneel als het kan

Bad vervangen

Ik wil de badkuip vervangen en tevens een afvoertje aanleggen voor de condens van de cv ketel. Geen timmer- of tegelwerk nodig. Hulp nodig ook bij het verwijderen van het oude bad. Op 7 februari komt de nieuwe cv ketel. Graag voor deze tijd aanleg bad en afvoer.

Badkamer en toiletruimte renoveren

Ik wil de badkamer van 3 bij 2 meter en toiletruimte van 1 bij 1 meter vervangen, de mogelijkheden hiervoor wil ik bespreken. De hele badkamer moet gestript worden, elektra en waterleidingen moeten aangepast worden, eventueel wil ik ook weten wat de kosten zijn voor vloerverwarming, alles moet eruit gehaald worden en nieuwe meubels, toiletten, badkuip en douche moeten geplaatst worden.

Badkamer renoveren

Ik wil graag een kleine badkamer van ongeveer 1,70 bij 2,60 m laten renoveren. Er moet een kleine ruimte toegevoegd worden aan de badkamer vanuit de hal van 0,7x0,8 m waar de WC naartoe verplaatst dient tevworden. Badkuip moet eruit en vervangen worden door inloopdouche met uitstraling betonnen wanden. Wasbak moet vervangen worden door wasbak met 2 kranen met nieuwe niet al te diepe spiegelkasten en een extra hangende opbergkast erbij. Vloer glad maken en over tegels heen storten waar kan, maar wel structuur aanbrengen. Dit is grofweg de opdracht.

Vrijstaande badkuip vervangen en badkamer renoveren

Mijn vrijstaande badkuip met Whirlpoolfunctie van Phillip Stark heeft een lekkage en moet met spoed worden vervangen door een vrijstaande badkuip zonder Whirlpoolfunctie! Geen Phillip Stark! Goedkopere alternatieven?

Badkamer compleet renoveren

Ik wil dat er een aantal dingen gedaan worden door de vakman. Als eerst wil ik dat de badkamer gesloopt wordt. Vervangen van de huidige tegel vloer. Vervangen van de wandtegels. Badkuip vervangen met badwand. 2 waskommen en kranen plaatsen op nieuw werkblad van 170 cm breed. Installeren hangtoilet met inbouwreservoir. Vervangen radiator. De afmetingen van de badkamer is 173 x 310 cm. Leidingen/opstelling blijft hetzelfde.

Badkuip vervangen en WC

Plaatsen van een andere badkuip. Plaatsen van een andere wc. De badkuip kan geplaatst worden op de bestaande bad ombouw. De wc moet geplaatst worden met een muuraansluiting. De badkuip en de wc heb ik reeds aangeschaft. Het gaat dus alleen om het plaatsen. Zonder afvoeren van oude materialen

Badkamer laten renoveren

Afmeting van de badkamer is 2.10 bij 2.20 meter. De badkuip vervangen door douche, toilet vervangen, verwarmingsradiator vervangen en wastafel vervangen. Tegelwerk vervangen, vloer vervangen. Vooraf de badkamer leeghalen is optioneel mee aan te bieden. Voor het tegelwerk mogelijk platen bevestigen en daarop tegelen.

Badkamer grotendeels renoveren

Wij willen onze badkamer graag laten renoveren. De badkamer is 206 cm breed, 339 cm lang en 265 cm hoog. We laten de badkamer graag slopen en het tegelwerk verwijderen. We willen daarbij de bestaande badkuip en het toilet behouden. De voor ons ideale situatie is het toilet en de badkuip te laten verplaatsen. Wij denken dat dit door de aangelegde leidingen misschien niet mogelijk is. Een optie kan zijn om de huidige douchecabine te vervangen door een hoekcabine met twee zijmuren en een deur en een dubbele wasbak ernaast. In de muur van de douchecabine willen wij dan een nis. We willen al het tegelwerk laten vernieuwen. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en krijgen graag advies over de mogelijkheden. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. I.v.m. mijn zwangerschap willen wij de totale klus graag in november laten afronden. uiterlijk november / i.v.m. zwangerschap /

Badkuip vervangen

Ik wil de huidige ingebouwde badkuip (lengte 190 cm, breedte 90 cm) vervangen zonder hak en breekwerk. De oude badkuip is een jacuzzi. Waarschijnlijk zit er dus ook allemaal apparatuur onder het bad, maar wij hebben geen idee. Dit mag allemaal verwijdert worden. Wij willen graag een normaal bad terug geplaatst hebben. Graag een crèmekleurig bad. Zou u langs kunnen komen om de huidige situatie te bekijken en met ons de opties te bespreken? Alvast bedankt!