Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamertegels leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamertegels leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamertegels leggen

Badkamertegels leggen

Ik wil op een klein deel van de badkamervloer tegels laten leggen. De oppervlakte is 270 x 205 cm. Er ligt nu een kurkvloer; die halen we er zelf uit. Mogelijk is voorstrijken nodig. Het formaat van de tegels is 62 x 31 cm. Afkitten van de omtrek (buitenrand).

Badkamertegels leggen

Ik heb Gamma badkamertegels gekocht (Almansa zwart) en wil ze graag laten leggen. Oppervlakte is 1.80 m2. Graag een offerte voor tegels over oude tegels heen leggen en offerte voor demontage oude tegels en vervolgens het leggen nieuwe tegels.

Renovatie WC en badkamer

Graag zouden wij de wc laten vervangen (nu staande naar hangende wc). Het aanbrengen van nieuwe tegels tot +/- 1 meter hoog. Vloer is niet nodig. Infrezen van de leidingen. Plaatsing en aansluiting wastafel met kraan + Leggen badkamertegels ongeveer 4 m2 (over bestaande tegels). Plaatsing broyeur (inclusief verwijderen/afvoer oude broyeur) in badkamer. Optioneel mogen ook de materiaaldelen (wc e.d. ) worden aangeboden.

Opknappen van de badkamer

Ik wil een (inbouw) bad laten plaatsen met badwand en een nieuw badkamermeubel. Ook wil ik nieuwe badkamertegels laten leggen met in totaal een oppervlak van 110 bij 168 cm. Het bad moet komen op de plek waar nu de douche zit. Badkamermeubel heeft een wastafel, onderkast en spiegelkast. Oude wastafel verwijderen. Op dit moment is de vloer ook betegeld, ik denk dat de nieuwe tegels hier overheen kunnen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

badkamerklus

Leggen van nieuwe badkamertegels op de vloer, tegelen over oude tegels heen, excl de douchehoek. Badkamer van ongeveer 2 x 3 meter, leggen met listello (kleine siertegel tussen de grotere tegels door). Plaatsen wandje om douchehoek heen. Plaatsen wandmeubel met wastafel en kraan. Spullen zijn al besteld en binnengekomen.