Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamerspiegel monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamerspiegel monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamerspiegel monteren

Badkamerspiegel monteren

Wij zouden graag een offerte aanvragen voor het monteren in onze badkamer van: 1. Badkamerspiegel Bruynzeel 100 cm met verlichting (Artikelnummer: 521664). Lichtpunt is reeds aanwezig. 2. Een hoekzeephouder in de douche.

Badkamerspiegel monteren

Ik wil graag onze badkamerspiegel (met verlichting en verwarming) laten monteren en aansluiten. Elektriciteit is al aanwezig. Spiegel al in huis.

Badkamerspiegel met verlichting en kit vernieuwen

Ik wil een badkamer spiegel met verlichting laten monteren, de oude laten afvoeren en drie kitranden vernieuwen. Eventueel zou ik ook een offerte willen voor een wandlamp in plaats van deze badkamer spiegel.

Badkamermeubel plaatsen en wasbak monteren

Oude wasbak verwijderen en afvoeren vervolgens nieuwe badkamermeubel met wasbak plaatsen, monteren en aansluiten op waterleiding en kraan monteren. Afmetingen product: 62 cm hoog, 61.50 cm breed. Lengte: 39.40 cm Gewicht:25 kg. Badkamerspiegel ophangen. Afmetingen product: 60 cm hoog, 61,8 cm breed. Lengte: 12.90 cm. Gewicht: 8.5 kg.

Badkamer demonteren en monteren

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het demonteren en het monteren van een complete badkamer. Het gaat om een simpele kleine badkamer van 1,75 x 1,75 meter. De indeling van de badkamer blijft hetzelfde. De oude badkamer dient te worden verwijderd. Het zal gaan om het toilet + inbouwreservoir, de douchewand, de douchebak, de douchekraan + set, de douchebak van cement , wandtegels + vloertegels, het plafond, de wasbak, met badkamerspiegel en de elektrische radiator. Hierna dienen den wanden en de vloer betegeld te worden en het sanitair geplaatst. Dit gaat dan om een toilet + inbouwreservoir, een douchewand, de douchekraan + set, plafond + spots, een badkamermeubel + wasbak en badkamerspiegel en vloerverwarming. Ik zou graag willen weten wat de volgende onderdelen los kosten en op welke termijn dit zou kunnen gebeuren: - Demonteren badkamer; - Plaatsen tegels; - Monteren badkamer.

Bruynzeel badkamermeubel monteren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in de badkamer. 1. Oude badkamermeubel verwijderen (inclusief spiegel en verlichting) en afvoeren indien mogelijk; 2. Nieuw Bruynzeel badkamermeubel, onderkast en wastafel plaatsen; 3. Verlichtingspunt gebruiken om nieuw aan te sluiten; 4. Eventueel nieuwe badkamerspiegel ophangen.

Badkamermeubelen monteren

Ik wil graag een kolomkast en een badkamerspiegel met verlichting laten monteren, daarbij wil ik ook een stopcontact maken in de badkamer. Zo snel mogelijk!!!

Badkamerspiegel met verlichting monteren

Het betreft het ophangen van de spiegel Plieger Montreal 80 x 60 cm.

Badkamerspiegel met verlichting monteren

We hebben een badkamerspiegel gekocht met ingebouwde verlichting, een bovenlampje en een schakelaar met bewegingssensor. Graag zouden we die in de badkamer monteren. Het gaat om type Ontario van het merk Tiger, gekocht bij de Praxis.

Spiegel met verlichting monteren

Ik heb een badkamerspiegel met verlichting gekocht. Deze spiegel wil ik in de badkamer laten monteren. Gezien de combinatie van elektra en water, wil ik dit graag door een vakman laten doen. De spiegel is 3 cm diep met daarachter een transformator met draden. Ik heb er een gebruiksaanwijzing bij en alle spullen zijn al in huis. De muur waar de spiegel aan komt te hangen is betegeld. De oude spiegel is al verwijderd maar er zitten nog 2 haken in die ik er zelf niet uit krijg.