Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamers opnieuw laten voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamers opnieuw laten voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamers opnieuw laten voegen

Badkamers opnieuw kitten en voegen

Uitsnijden en opnieuw kitten van badkamer (3x3 meter) en twee toiletruimtes (1x1,5 meter). Vloer-, bad- en plafond randen.

Badkamers opnieuw laten voegen

Tussen de 10 en 14 badkamers opknappen. Afmetingen zijn verschillend. Bij sommige alleen de douche nodig, sommige badkamers in zijn geheel inclusief vloer. Ik denk zelf dat er pas een correcte offerte gemaakt kan worden als men de badkamers ziet. De badkamers hoeven niet allemaal tegelijk af, dat kan allemaal in overleg.

Voegwerk herstellen in meerdere douches van een hotel

De voegen van onze hotel badkamers zijn in slechte staat. Wij zijn op zoek naar iemand die deze zo snel mogelijk kan repareren/vervangen. Het gaat om het voegwerk in het douche gedeelte van 22 badkamers. Indien gewenst is het mogelijk om eerst langs te komen en de badkamers te bekijken.

Twee badkamers volledig renoveren

Wij overwegen een pand aan te schaffen waarin de 2 badkamers volledig gerenoveerd moeten gaan worden. Eerste badkamer: inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Tweede badkamer: inloopdouche, enkele wastafel en tegelwerk, leidingen, aansluiten, voegen en kitten.

Badkamers opnieuw kitten en voegen

De kitranden in mijn douche zijn niet goed meer dus ik wil ik laten vervangen. Wellicht ook nog de kitranden van het bad, maar dit moet de vakman zelf even beoordelen. Het gaat om ongeveer 5 meter aan kitranden die vervangen dienen te worden.

Badkamers opnieuw kitten en voegen

Er dienen in 2 badkamers opnieuw gekit te worden. Daarnaast dient er de voorkant van het bad verwijderd te worden, deze opnieuw gesteld en gekit. Daarnaast dient de voorkant van het bad betegeld te worden. Ook de voegen van de douche dienen te worden vervangen. De tegels zijn al aanwezig.

Badkamers renoveren

Badkamer 1: - Vochtproblemen op muur, nieuw betegelen douche 2,80 m2 voegen en afkitten - Muur andere zijde (trapgat) stucen Badkamer 2 - slopen tegelwerk en vloer - afvoer maken water loopt slecht weg - douchebak terugplaatsen en wand betegelen - nieuwe vloerverwarming of oude repareren - nieuwe vloer storten en betegelen (nu schuin) - alles voegen en kitten Plafond voorkamer reparatie (stuc) lekkage schade geweest. Planning medio juli/augustus of later in overleg

Vervangen van de voegen in de beide badkamers

Voegen moeten vervangen worden en bij 1 van de 2 badkamers zal een check moeten plaatsvinden of er ergens sprake is van lekkage. 1 Badkamer van 3 bij 4 meter en 1 badkamer van 3 bij 2 meter voegen.