Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamers verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamers verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamers verbouwen

Verbouwing badkamer

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 1,88 bij 1,88, en de hoogte is 2,25. De oude badkamer moet volledig verwijderd worden en afgevoerd en de nieuwe erin geplaatst. De badkamer onderdelen hebben we reeds besteld bij X2O Badkamers.(zie bijlage) Graag willen we ook een plafond laten plaatsen in de badkamer met ventilatie. Oude leidingen moeten weg en nieuwe moeten in de muur worden verwerkt. De materialen die we nog moeten aanschaffen zijn de tegels de ventilator en de plafondplaten

Badkamers verbouwen

I want to renovate my bathroom. New materials are already bought for the main bathroom and the small bathroom downstairs. Existing tiles in the bathroom need to be removed. The big bathroom is 3 bij 2 meters and the small one is 0,5 bij 1,2 meters. I want tiles up to the ceiling. The roof will be a false roof with lights in it.

Badkamers verbouwen

Twee badkamers moeten gerenoveerd worden. De bovenste badkamer bestaat uit tegels, een bad-douche en een wasbak met spiegel. Hier willen we graag een inloopdouche van maken met een muurtje. De wasbak willen we graag houden, maar mag vervangen worden. Ook de tegels aan de muur willen we het liefst laten vervangen voor schimmelvrij materiaal. Alles het liefst zo goedkoop mogelijk en met hufterproef materiaal. In deze badkamer moet waarschijnlijk ook nieuwe ventilatie aangelegd worden. De badkamer op de begaande grond bestaat uit een douchecabine en een wc op de grond. Ook deze badkamer heeft een slechte ventilatie en is volledig betegeld. In deze badkamer willen we graag een zwevende wc met een nieuwe stortbak, aangezien de huidige stortbak slecht doorspoeld. Ook mag de douchecabine vervangen worden en willen we in deze badkamer ook hufterproef en goedkope muren/vloer. Het oude tegelwerk moet trouwens niet verwijderd worden, er moet namelijk over het oude tegelwerk betegeld worden. Het gaat om ongeveer 3-4 m2.

Badkamers verbouwen

Binnenkort willen wij graag 2 badkamers in ons studentenhuis verbouwen. We wonen met 8 man en maken zeer vaak gebruik van onze huidige badkamers, maar de staat van beide is zeer slecht, verouderde tegels, schimmels etc. Het huis is heel oud en gedurende 30 jaar is er niks aan gedaan. We zouden heel graag weer 2 frisse, simpele badkamers willen hebben. We zijn erg benieuwd naar jullie mogelijkheden!

Werk in badkamers en balkonvloer coaten

Wij hebben een dubbele bovenwoning gekocht en die laten verbouwen door een aannemer. De afronding van enkele zaken laat zo lang op zich wachten, dat we nu op zoek zijn naar een vakman die hier tijd voor heeft. Het gaat om werkzaamheden in een badkamer van 3 x 3 meter en van 1,5 x 1 meter. Er zijn al vloeren gestort en afvoeren geplaatst. Er moet nog een waterdichte kitrand worden gezet. Daarna willen we de wanden en vloer met een waterdichte coating laten afwerken. Er moeten ook 4 wastafels worden opgehangen, een bad geïnstalleerd worden en 2 douchekranen. Verder hebben we lekkage gehad op ons balkon en daar is een nieuwe vloer gestort. Nu willen we daarop ook graag een nieuwe afwerklaag (coating) laten aanbrengen. Het materiaal daarvoor hebben we al staan. De coating voor de badkamers hebben we nog niet. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Badkamers in hotel verbouwen

Verbouwing van 11 hotelbadkamersmet een budget van €3500 per kamer. Onderstaande is gewenst: - Inloopdouche in plaats van een badkuip - Vervanging wastafel - Nieuw tegelwerk vloer + wanden - Gipsplafond Afmetingen: hoogte: 235 cm Diepte: 170 cm Breedte: 216 cm Proefkamer in juni nog geplaatst, sfeer impressie per mail beschikbaar.

Badkamers verbouwen

Ik wil graag mijn badkamers laten verbouwen. Ik doe het sloopwerk zelf. De materialen schaf ik zelf aan. Badkamer 1: (begaande grond) - Standaard leiding werk; - Wanden betegelen en vloer leggen over vloerverwarming; - Douche en glaswand plaatsen; - Badmeubel en inbouw WC. Badkamer 2: (1ste verdieping) - Wanden betegelen en vloer leggen; - Bad en glaswand plaatsen; - Badmeubel en WC. Beide badkamers zijn 1.80 meter breed. 2.40 meter diep en 2.50 meter hoog. Er zit geen verlaagd plafond in.

Kamers verbouwen tot badkamers

Ik heb 2 ruimten 1) 175 x 185 cm, daar staat nu mijn toilet en bad. 2) 355 x 185 cm, daar wil ik nieuw bad, douchecabine en wastafelmeubel. Deze ruimte heeft houten vloer. In ruimte 1 wil ik dicht toilet, een klein wastafeltje en mijn wasmachine/droger en een opbergkast. Wat kost ongeveer het verbouwen, water -en stroomleidingen en verwarmingselement en betegelen?

Badkamers verbouwen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht, waarvan de overdracht 18 oktober plaatsvindt. De verhuizing staat gepland op 5 november. We willen in de tussenliggende tijd 2 badkamers van beide 2 x 2,5 x 2,35 meter laten renoveren. Dat betekent dat alles moet worden gestript, gesloopt en afgevoerd. Daarna moet er een leiding voor de douche 1 meter worden verplaatst. Ook moet er een WC-aansluiting worden gerealiseerd, via een aansluiting vanaf boven. Daarna moeten de ruimtes worden betegeld en moeten er in elke ruimte een badkamermeubel, douche, toilet en radiator gemonteerd worden. Wij zullen al die materialen zelf inkopen. Aansluitmaterialen, tegellijm en voegmiddel en stucspecie moeten worden geleverd. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Badkamers in hotels renoveren

Wij zijn een groep van hoteleigenaars die over geheel België en Nederland hotels willen laten verbouwen. Hiervoor zijn we op zoek naar de meest geschikte partners voor algemene en in het bijzonder badkamerrenovaties. Ikzelf zal de firma's dan per regio contacteren wanneer er in de buurt een renovatie dient te gebeuren. Het gaat om firma's die gespecialiseerd zijn in badkamerrenovaties voor hotels. De badkamers zijn gemiddeld zo'n 3 m2. Het zijn 40 badkamers per gebouw.