Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamers en toiletten betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamers en toiletten betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamers en toiletten betegelen

Nieuwe badkamer + 2 toileten, nieuwbouw in Gorinchem

Het betreft 2 nieuwe badkamers in een nieuwbouwwoning. De afmeting van de badkamers zijn 2900 x 1820 cm. In de badkamer moet komen: inloopdouche, badmeubel en elektrische radiator. Wanden en vloer van de badkamer en 2 toiletten betegelen met tegels 120 x 60, 120 x 30 en 60 x 30. Ik bestel materialen bij X2O, voor meer informatie zie bijgevoegde offerte.

Badkamers en toiletten betegelen

We willen 2 badkamers en 2 toiletten laten betegelen in ons nieuwe huis. Het gaat om ongeveer 80 m2 in totaal. Het moet daarna gevoegd worden en afgewerkt. Een ruimte is een slaap kamer geweest, daar hoeft niets eruit gehaald te worden, het moet alleen omgebouwd worden. In de overige ruimtes moeten de huidige tegels eruit worden gehaald en afgevoerd worden. Het materiaal regelen we zelf.

Badkamers met polyester bekleden

Ik zoek een schilder/behanger die een aantal badkamers/toiletten kan bewerken. Wij hebben 6 kleine badkamers met toilet (afmetingen 1,50 x 0,80 m en ca. 2,5 m hoog). Deze willen wij graag met polyester laten bekleden zodat deze waterdicht zijn. Het gaat om de vloer, wanden en het plafond.

Nieuwbouw 2 badkamers en 2 toiletten

Ik wil graag 2 badkamers en 2 toiletten laten bouwen. We hebben 2 casco badkamers en 2 toiletten in te richten: Toilet 1 (1,5x0,9m) Begane grond Toilet 2 (1,1x1,03m) 1e verdieping Badkamer 1 (2,62x2,62m) 1e verdieping Badkamer 2 (van 1,5x1,8m naar 2,15x1,8m) 2e verdieping Oplevering van de woning is Augustus 2019. Graag vernemen we de offerte. Indien gewenst, kan ik ook per mail de plattegrond sturen. Meer details kan ik in een bijlage per email aanleveren.

Drie badkamers installeren nieuwbouwhuis

Badkamer 1: douche en wastafel, geen douchewand nodig. Wel tegels. (5,12 m²). Badkamer 2: douche met glazen wand (inloop), inbouwbad, toilet, meubel, ingebouwde open kast. (9,3 m²). Badkamer 3: open douche, wastafelmeubel, wasmachine en droger, toilet. (7,4 m²). Ook twee separate toiletten van 1,70 m² en 1,60 m². Overal tegels.

Badkamers en toiletten installeren en betegelen

Voor onze nieuwbouw woning, pas eind 2018 opgeleverd, willen we 2 badkamers en twee toiletten laten installeren en betegelen. De ene badkamer is 2x3 meter waar een douche, bad, 1 glazenwand en opzetwand,wastafel en wasmachine en droger geplaatst word. De vloer en wanden willen we graag laten te tegelen. Geen raam. De tweede badkamer is 2 x 2 m daar komt een douche wastafel en toilet. En geheel betegeld. Er zit een klein raam in. De twee toiletten zijn ongeveer 1.20 x 1.20 x 2.70 m. Overigens zijn alle plafonds 2.70 m hoog.

Sanitaire ruimtes aanleggen in oude molen

Wij hebben een oude houten (1950) jachthut gekocht in de Duitse Eifel in Eichen-Ingersberg gemeente Hellenthal. Inmiddels hebben we alles opgeruimd en gestript en deze week wordt de complete elektra vervangen. We zijn op zoek naar een allround aannemer die twee badkamers (170 bij 170 centimeter) respectievelijk (330 bij 220 centimeter) in een bestaande ruimte kan creëren en twee toiletten. Het betreft dus aansluitingen water, aan en afvoer, elektra, installatie wasbakken, glazen douchescherm en douche, drain en betegeling.

Badkamers voorzien van ander sanitair

In 2 badkamers wil ik graag het sanitair laten vervangen. In badkamer 1 zal er een zwevend toilet, bidet en fonteintje geplaatst moeten worden. De aan- en afvoer hiervoor zijn aanwezig. In de andere badkamer dient er een zwevend toilet en wastafel geplaatst te worden. Verder dient er een douchecabine, glas en kwart rond, geplaatst te worden op een te maken stenen dorpel. In beide badkamers heb ik nu staande toiletten staan. Er is al 1 wandcloset, zonder spoel/ophangsysteem, 1 bidet, zonder ophangsysteem, 1 fontein, 1 wastafel en 1 douchecabine aanwezig.

Toiletten renoveren en badkamers samenvoegen

2 wc's compleet vernieuwen en van 2 aaneensluitende badkamers, waarvan 1 met ligbad en de ander met inloopdouche, 1 maken en compleet opnieuw inrichten. Dus ontwerp, renovatie en installatie. Ik ben zelf nog helemaal blanco wat betreft hoe het eruit moet komen te zien. Het huis is van 1980. Alles moet eruit en vernieuwd, inclusief al het tegelwerk. De grootste badkamer is 2.5 x 2.5 meter en alle materialen mogen worden opgenomen in de offerte.

Sanitair installeren

2 badkamers en 3 toiletten installeren. Toilet 1 in de hal, toilet + fonteintje. Badkamer 1 beneden, douche met inbouwkraan, toilet en dubbele wastafel met inbouwkraan en spiegel. Toilet 2 boven toilet + fonteintje. Badkamer 2 boven, wastafel inbouwkraan, spiegel, douche met inbouwkraan en vrijstaand bad met staande kraan. Het gaat om een nieuwbouwhuis, de aansluitingen zitten op de juiste plaats. Het gaat om het ophangen en aansluiten van het sanitair.

Partners

Partners van Casius