Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden

Badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden

Wij willen glazen doucheschermen in plaats van de huidige douchegordijnen op onze hotelkamers. Het zijn zo'n 30 hotelkamers met veelal verschillende maten. We laten dit hier even inmeten en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte. We laten deze klus graag in de wintermaanden verzorgen, omdat er dan weinig gasten zijn.

Badkamers in hotel verbouwen

Verbouwing van 11 hotelbadkamersmet een budget van €3500 per kamer. Onderstaande is gewenst: - Inloopdouche in plaats van een badkuip - Vervanging wastafel - Nieuw tegelwerk vloer + wanden - Gipsplafond Afmetingen: hoogte: 235 cm Diepte: 170 cm Breedte: 216 cm Proefkamer in juni nog geplaatst, sfeer impressie per mail beschikbaar.

Badkamers opknappen in een hotel

Wij zijn een klein hotel met 16 kamers. Ik zou graag een offerte willen hebben voor de verwijdering en schoonmaak van schimmel in de kamers.

Badkamers in een hotel installeren

Wij willen 40 badkamer voor hotel di ann de badkamer circa 200 bij 120 cm.

Voegwerk herstellen in meerdere douches van een hotel

De voegen van onze hotel badkamers zijn in slechte staat. Wij zijn op zoek naar iemand die deze zo snel mogelijk kan repareren/vervangen. Het gaat om het voegwerk in het douche gedeelte van 22 badkamers. Indien gewenst is het mogelijk om eerst langs te komen en de badkamers te bekijken.

Badkamer in een hotel renoveren

Er moet een badkamer gemoderniseerd worden in een hotel. Feitelijk worden 2 eenpersoonskamers samengevoegd tot 1 tweepersoonskamer, de badkamer moet daarop worden aangepast. Er moet een inloopdouche en een dubbele wastafel in komen. Als de verbouwing goed slaagt, is er wellicht op termijn werk aan totaal ongeveer 44 badkamers.

Badkamers in een hotel vervangen

Wij willen 6 badkamers in een hotel renoveren. Per badkamer gaat het om 7.5 m2 wandtegel en 4 m2 vloertegel. Douche, hangend toilet, wasbak, radiator. Er zitten nu douchebakken in de badkamers van 80 x 80 centimeter. Graag prijs van montage en sanitair seperaat en wanneer u deze werkzaamheden kunt uitvoeren.

Badkamers in een hotel renoveren

Het gaat om het renoveren van 16 badkamers voor een hotel. Bij doorgaande exploitatie. Ik zoek een vakman die flexibel is en met ons mee denkt. Ons idee is om samen met de vakman eerst 1 badkamer aan te pakken en dan de rest in kleine series.

Betreft hotel. En gaat om 6 badkamers. ...

Betreft hotel. En gaat om 6 badkamers. Hotel begint op 1e etage waarop 6 badkamers zich bevinden (zijn lekkages naar de begane grond). Nav vonnis rechtbank dienen badkamers te worden gerenoveerd door erkend&gecertificeerd aannemersbedrijf. Renovatie van 2 badkamers per keer. Klaar met deze twee->door met andere badkamers.Werkzaamheden beginnen uiterlijk begin januari. 40 dagen voor 6 badkamers. Werkzaamheden: Slopen wanden, slopen vloer, afvoeren bouwafval, reparatie waterleidingen en afvoeren, bouwen badkamervloer volgens NL-voorschriften. Monteren nieuwe wanden, plaatsen tegels (vloer- en wand). Plaatsen en aansluiten sanitair ((inbouw)toilet,wastafel,kraan,douchebak).Terugplaatsen spiegels,verlichting,stopcontact,electrische ventilator.Alles terugplaatsen(incl deur).

het betreft een hotel waarin enkel ...

het betreft een hotel waarin enkel kamers worden doorgebroken en waar zo'n 18 badkamers gerenoveerd dienen te worden.