Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamermeubels vervangen verplaatsen en monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamermeubels vervangen verplaatsen en monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamermeubels vervangen verplaatsen en monteren

Badkamermeubels vervangen, verplaatsen en monteren

Ik zoek een geschikte klusjesman voor het volgende: 1) Het vervangen en aansluiten van een toiletcombi 2) Het verwijderen van een wastafel en het plaatsen van een badkamermeubel met wastafel alsmede het aansluiten van de wastafel. 3) Het monteren van een spiegelkast boven de wastafel 4) Het verwijderen van een raam tussen loggia en slaapkamer. Betreft een gelijkvloerse appartement op de 3e etage.

Lekkende douchecabine dichten en ladekasten maken

Mijn douchecabine lekt van onderen. Graag wil ik dat dit verholpen wordt. Verder wil ik mijn badkamermeubels vervangen door grotere wasmeubel met 2 ladekast onder en een losse kast ernaast. Is dit op maat te maken bij jullie? Materialen in overleg.

Badkamer verbouwen en eventueel uitbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Deze is ongeveer 2 bij 3 meter. Wellicht zou deze ook nog uitgebouwd kunnen worden. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn. Er kan namelijk een muur uit en naar achteren geplaatst worden zodat deze groter wordt. Alles moet gedaan worden. Er moet tot aan het plafond betegeld worden of tot 1,80 meter hoog en de rest stuken, er moeten verschillende badkamermeubels in geplaatst worden. Er zit op dit moment een toilet in, maar het is een staand toilet en ik wil een hangend toilet. Waterleidingen moeten vervangen en verplaatst worden. Indien er wordt uitgebreid wil ik in plaats van een douche een bad geplaatst hebben.

Badkamermeubels plaatsen

Op dit moment heb ik 1 wasbak wat dus in zijn totaal vervangen moet worden door bovenstaande producten. Het is een betegelde gipswand van 7 cm. Graag ook advies of dit wel mogelijk is met deze muur. Anders breng ik de boel gewoon terug als het niet kan. Zie bijlage voor huidige situatie. De afvoer etc. zal dus ook aangepast moeten worden op 2 wasbakken. Alle benodigdheden graag zelf leveren om het monteren mogelijk te maken.

Badkamer laten renoveren

Ik wil graag een volledige badkamerrenovatie laten uitvoeren voor een badkamer van circa 2 meter bij 3,5 meter. Ik koop zelf de badkamermeubels, sifons, tegels, schakelmateriaal et cetera. De vloer is een opgehoogde betonvloer, hij is 8 cm opgehoogd. Sloopwerk: Oude meubels en tegels verwijderen Douche • Douchebak 4cm hoog kwartrond 80X80x4 wit Sealskin • Douchecabinekwartrond 80X80 Aqua6 • Hansgrohe Crometta 160 showerpipe met thermostaat, wit-chroom • Sifon 8 cm diep uitlaat op 6 cm diep Toilet • Inbouwreservoir Gerbit • Wandcloset MOCOORI • Drukplaat Gerbit Bad • Ligbad Afm.: 180 x 80 x 44 cm (l x b x h) • Badrand bediening thermostaat + uitloop • Sifon • potenset Radiator • HSK Sky Designradiator B.29 x L.180 cm wit • Handdoekbeugel • Designventiel haaks Badkamermeubel • Hangend badkamermeubel MOCOORI Modulo 100 x 63 x 46 cm (b x h x d) • MOCOORI Spiegelkast - K31 Hoogglans wit, met verlichting, 1000 x 625 mm (b x h) • Enkele kraan Tegels: • Wandtegel: Saime Kaleido 30x60cm Cappuccino Vloertegel (7674701) • Vloertegel: Saime 60x60cm Kaleido Cappuccino Vloertegel (7685335) • Mozaïektegel: Saime Kaleido 30x60cm Cappuccino Mozaiektegel (7674831) Plafond: • 6 inbouwspots in plafond • Plafond Stuken • Ventilator in plafond vervangen voor een ventilator met silence motor • Schilderen plafond De volledige klus zal waarschijnlijk zo'n 1,5 week in beslag nemen. In de bijlage uitgebreide informatie van de klus. Kom even langs als je de klus op locatie wil bekijken.

Badkamermeubels en douchecabine vervangen

Wij willen de douchecabine vervangen voor een andere vorm dan huidige cabine (van vijfhoek naar vierkant). Er is dus ook een aanpassing van de vloer nodig en de drain zal verlegd moeten worden. De voorkeur gaat uit naar een 'Get Wet by Sealskin I AM Draaideur met zijwand 880 x 880 mm, Roestvrij staal, 8mm helder glas. Tevens moet de huidige kraan, meubel en radiator vervangen worden,deze kunnen op zelfde plek blijven.

Badkamermeubels vervangen

Bij GAMMA hebben wij gekocht een fontein wastafel, een badkamer kolomkast en een badkamer meubel set. De oude wastafels, spiegels en kolomkast verwijderen en afvoeren. Vervolgens de nieuwe kasten plaatsen. Badkamermeubel bestaat een wastafel met een kastje er onder, een spiegelkast en verlichting. De kasten kunnen we eventueel ook zelf plaatsen, het belangrijkste voor ons is dat het loodgieters gedeelte z.s.m. wordt gedaan. Graag ontvang ik een offerte.

Montage werkzaamheden badkamer

Montage werkzaamheden in de badkamer. Vervangen van de wastafel, plaatsen van badkamermeubel met spiegel en verlichting, een kolomkast en badkamer accessoires, zoals een handdoekhouder en een wc-borstel. De badkamermeubels worden in bouwpakketten aangeleverd. Graag zo snel mogelijk. De spullen worden binnen 5 werkdagen door Praxis bezorgd.

Badkamer en toiletruimtes verbouwen

Graag zouden wij onze badkamer en 2 separate toiletruimtes laten verbouwen. Deze dienen geheel opnieuw betegeld te worden en te worden voorzien van nieuwe toiletten en badkamermeubels. De toiletten zijn 100 bij 120 cm groot en hebben u nog staande toiletten. Deze willen wij graag laten vervangen door zwevende toiletten. In de badkamer zouden wij een hoekbad en inloopdouche willen laten maken. De oude douchecabine dient te worden verwijderd en hiervoor komt er een inloopdouche. Het ligbad moet worden verwijderd en in de andere hoek komt er een hoekbad. Hiervoor zal er een muurtje van 50 bij 70 cm verwijderd moeten worden. De afmeting van de badkamer is ongeveer 1.93 x 3.10 meter. Wij zouden alle werkzaamheden in de maand juli willen laten plaatsvinden.

Badkamerrenovatie

Graag ontvang ik een offerte voor het renoveren van het toilet en de badkamer. De toiletruimte is 1.30 bij 1 meter groot. Het staande toilet wil ik graag laten vervangen door een zwevend toilet, de wanden en de vloer moeten worden betegeld en de leidingen ingefreesd. Er zal ook een fonteintje geplaatst moeten worden. De badkamer is 2.80 bij 2 meter. De oude badkamer dient te worden verwijderd en de leidingen en de afvoer verlegd. De wanden en de vloer moeten worden betegeld. Hier zal het staande toilet ook vervangen moeten worden door een zwevend toilet, een douche geplaatst, een wastafel en badkamermeubels en een designradiator. De wanden en de vloer moeten worden betegeld en eventueel dient er vloerverwarming geplaatst te worden. Kunt u het toilet en de badkamer separaat offreren?