Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamermeubels in elkaar zetten en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamermeubels in elkaar zetten en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamermeubels in elkaar zetten en plaatsen

Badkamermeubels monteren

Ik wil 2 badkamerkasten en een badkamer ondermeubel in elkaar laten zetten

Badkamermeubels in elkaar zetten en plaatsen

Ik zou graag 2 meubels in de badkamer in elkaar willen laten zetten. 1 onderkast en 1 kolomkast. Graag ontvang ik een indicatieprijs.

Badkamermeubels en douchewand plaatsen

Voor mijn nieuwbouw appartement in Amsterdam zoek ik iemand die een badkamermeubel die grotendeels in elkaar gebouwd is op te hangen als ook een douchewand.

Badkamermeubels in elkaar zetten en monteren

Ik heb onze oude badkamermeubels verwijderd en afgevoerd en bij Praxis badkamermeubel Mystic en een kolomkast gekocht. Ik laat deze graag in elkaar zetten en aansluiten. Ik ontvang hiervoor graag vooraf uw prijsopgave.

Badkamermeubels monteren

Ik wil een aantal badkamermeubels laten bevestigen aan de wand in de badkamer. Het gaat om een spiegelkast, wandlamp, wastafel en wastafelkast en hoge kast. De kasten zijn al in elkaar gezet, het betreft alleen vakkundig bevestigen aan tegen wand.

Badkamermeubels plaatsen

Er moeten badkamermeubels in elkaar gezet worden en geplaatst worden. Het gaat om een wastafel + kraan, wastafelonderkast (hangend) en 2 kolomkasten. Materiaal is aanwezig. Boormachine et cetera niet. Er hangt nu een wastafel, deze wil ik graag laten verwijderen.

Badkamermeubels monteren

Ik wil graag een badkamermeubel laten monteren. Het gaat alleen om het in elkaar zetten van de meubels, niet het ophangen. Ik heb het badkamermeubel besteld (Gamma model Hera).

Ik ben bezig met het verbouwen van mijn ...

Ik ben bezig met het verbouwen van mijn badkamer en toilet. Het tegelwerk is gedaan. Alleen de muren moeten nog gekit worden. Het gaat om alle hoeken. Toilet is 1,5 bij 1 en de badkamer 2 bij 2,5. Alle gereedschappen en benodigdheden zijn in huis. Aangezien de badkamermeubels volgende week geplaatst worden, is er spoed bij om alles te kitten. Ik denk dat het bij elkaar 2 uur werk zal zijn. Zal eerste week augustus moeten gebeuren.