Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamermeubel en wastafel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamermeubel en wastafel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamermeubel en wastafel plaatsen

Bruynzeel badkamermeubel monteren

Ik wil graag een bij Gamma besteld Bruynzeel badkamermeubel, bestaande uit een wastafel (90 cm breed met 2 laden eronder) en een kolomkast, laten installeren in mijn badkamer.

Badkamermeubel vervangen

Ik wil mijn badkamermeubel graag laten vervangen. Ik heb bij Praxis een nieuwe wastafel gekocht met onderkast. Ik ontvang graag uw offerte voor het verwijderen van de oude wastafel met onderkast en plaatsen van de nieuwe.

Badkamermeubel en wastafel plaatsen

De oude wastafel moet verwijderd worden. Daarna plaatsen van een nieuwe wastafel, een kraan, en meubel. Klein model, breedte wastafel 62 cm.

Kleine renovatie in een badkamer en toiletruimte

Wij hebben een 3-kamer appartement gekocht uit bouwjaar 1950 en krijgen daarvan op 2 november de sleutel. We zoeken een vakman voor een kleine renovatie van de badkamer en toiletruimte. We willen: - het staande toilet laten vervangen door een inbouwtoilet, daarbij de achterwand betegelen - de wastafel vervangen door een badkamermeubel van IKEA - een douchebak installeren - de radiator vervangen We willen ook een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van de de vloertegels in de badkamer en toiletruimte, in totaal 5 m². De huidige tegels kunnen daarbij in de badkamer blijven liggen naar onze mening.In de toiletruimte ligt momenteel een soort kunststof vloerafwerking. We zien uw reacties graag tegemoet. Er staan foto's van de woning op Funda.

Badkamermeubel met spiegel monteren

Wij hebben bij Praxis een badkamermeubel met wastafel en spiegel gekocht van 80 cm breed. Het meubel staat voor ons klaar bij Praxis en we halen het zelf op. We laten de oude wastafel graag verwijderen en het nieuwe meubel monteren en aansluiten. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Vervangen van een wastafel door een badkamermeubel

Ik wil een wastafelmeubel met wastafel en kraan gaan kopen ter vervanging van mijn oude wastafel. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor de verwijdering van de oude wastafel en montage van het nieuwe meubel.

Badkamermeubel met kranen, spiegelkast en kolomkast monteren

Ik wil een badkamer meubel 120 cm met 2 kranen en afvoer + spiegelkast + kolomkast laten plaatsen Geen electra. Aan en afvoer van de oude wastafel aanwezig

Sanitair plaatsen en stompe deur vervangen

Ik wil graag een aantal zaken die ik gekocht heb bij de praxis laten monteren en plaatsen. het betreft een douchedeur swingdeur priva, een regendouchesysteem feline, een badkamermeubel incl wastafel, kraan, spiegel en kolomkast. Een stopcontact. Vervangen stompe deur trendy, incl beslag.

Badkamermeubel Fiesta plaatsen

Het gaat om plaatsing van het door Praxis geleverde badkamermeubel Fiësta), wastafel en aansluiting van wastafelkraan (warm- en koud water) en de waterafvoer plus elektriciteit. De oude afvoer moet verwijdert worden. Er moet wel rekening met de afvoer gehouden worden. Graag demontage oude aansluitingen (voornamelijk de wastafel).

Badkamermeubel monteren

Ik wil graag badkamermeubel monteren. Er hoeft niets gedemonteerd te worden. Het gaat om een enkel wastafel met spiegel (zonder elektra). Er hoeft geen leidingwerk aangepast worden. Het meubel is 60 x 70 x 40 cm.

Partners

Partners van Casius