Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer installeren

Badkamer afbouwen en installeren

WIj gaan onze badkamer renoveren, deze is op de 1e verdieping. Het slopen en afvoeren oude materiaal doen wij zelf. Ik zoek iemand die de leidingen kan verleggen en aansluiten en de muren netjes kan stucen en tegelen en al het nieuwe sanitair kan installeren. Wil laten tegelen met grote tegels en op de plaats van het bad een inloop-douche met een drain. Afmeting van de badkamerruimte is 2,50 meter x 2,50 meter en plafondhoogte is 2,40 meter.

Aanpassingen in onze badkamer

Wij willen in onze badkamer een aantal aanpassingen laten uitvoeren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Het leggen van nieuwe vloertegels over de bestaande tegels (ca. 5,5 m2) 2. Het vervangen van de kranen van douche en bad 3. Het vervangen van het staand toilet met reservoir 4. Montage van twee hoekstopkraantjes voor de wastafel (zodat we daar zelf een nieuwe kraan op kunnen aansluiten) Details kunt u vinden in de bijlagen: één bestand gaat over het loodgieterswerk, het andere bestand over het leggen van de tegels. Wij zorgen voor de nieuwe tegels, douche- en badkraan en toilet met reservoir.

Badkamer volledig renoveren

Wij willen graag een badkamer renoveren. We hebben een badkamer gekocht en deze willen we laten installeren. Werkzaamheden: leidingen verleggen, tegelen, materialen installeren als kranen/meubels/verwarming/etc.

De toilet en grote badkamer renoveren

Ik zoek een badkamer specialist die mijn badkamer en toilet op de eerste verdieping kan renoveren. De badkamer is 420 bij 260 cm groot. Het gaat om het verwijderen van de oude meubels en het leveren en plaatsen van nieuwe meubels. Exacte wensen voor de badkamer en toilet bespreek ik graag met de specialist.

In badkamer het toilet en de douche van plaats wisselen

Ik wil graag de badkamer (begane grond) verbouwen/aanpassen. Om te beginnen moeten de douche en het toilet van plaats wisselen. Leidingen verleggen, demonteren, tegelen, monteren en afwerken/kitten. Tevens een deur in een muur aanbrengen. E.e.a. in overleg met de vakman. De woning dateert uit 1923.

Verbouwing badkamer

wij willen de badkamer verbouwen. het bad mag er uit. deze willen wij vervangen met een inloopdouche waar het bad begint op de foto's willen wij een muurtje hebben en op die muur mag de stortdouche. achter het muurtje aan de andere kant willen wij de wastafel. rechts daar van een design radiator en links in de hoek een zwevend inbouw toilet. ook moeten er nieuwe tegels komen.

Badkamer vernieuwen

De badkamer is ca. 1,90 x 2,50 m leegmaken en materiaal afvoeren. leidingen en afvoeren verleggen en in muur wegwerken (frasen). De stroomvoorziening aanpassen (stopcontact bij wastafel). Waar nu de doucheruimte is wordt een bad geplaatst. wasmachine aansluiting aanpassen. Op de plaats waar nu de wastafel is een wastafelmeubel plaatsen. Tussen de deur en wastafelmeubel zal een hoge kast geplaatst worden. Het toilet in de badkamer blijft op dezelfde plaats en wordt een wandcloset. De radiator in de badkamer wordt tegenover het bad geplaatst. betegelen en invoegen van de badkamer. Alle inwendige hoeken afkitten. sanitair plaatsen en aansluiten afwerken

Installatie- en tegelwerken badkamer en 2 toiletten

Op 01-09-2020 is de sleuteloverdracht van onze woning. Het gaat om het opbouwen van de dan gesloopte badkamer van circa 6 m2. Al het sloopwerk en de opbouw van nieuw muurtje voor een bouwkundig aparte toiletruimte wordt al door derden uitgevoerd. Wij hebben iemand nodig die tegels kan zetten, bad, douche, sunshower, kranen, etc kan plaatsen. Dus een installateur/loodgieter met ervaring en kennis van zaken. In de badkamerruimte: leidingen (ver)leggen tot tegelen tot plaatsen en monteren van al het sanitair. In de nieuwe (bouwkundig gescheiden) toiletruimte: nieuwe wc plaatsen, tegelen en aansluiten van sanitair Toiletruimte op begane grond: tegelen en aansluiten fonteintje. Loodgieterswerk: aansluiting wasmachine/droger, cv verleggen, leiding kraan beneden keuken. Indien mogelijk vanaf circa week 36/week 37 graag starten indien mogelijk.

Badkamer verbouwen

We willen graag prijsindicatie voor vervanging badkamer: douchecabine, toilet naar zwevend toilet en wastafel en een nieuwe vloer. Badkamer is 2.40 x 3.10. We willen het ligbad behouden en douchecabine aansluitend aan bad maken. Wat is de uurprijs?

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer renoveren en willen in ieder geval een inloop-douche. Maten badkamer zijn 2,60 meter lang x 2,10 meter breed x 2,40 meter hoog. Het is een badkamer onder een schuin aflopend dak.

Partners

Partners van Casius