Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe badkamer

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag iemand die voor mij in de badkamer 2 glazen draai douchedeuren laten installeren. zie toegevoegde foto. Graag zo spoedig mogelijk. ivm dat eind deze week is de badkamer klaar. dus daarna kan geïnstalleerd worden.

Badkamer renovatie

Ik wil mijn toekomstige badkamer laten strippen en renoveren. Ik lever alle materialen aan. Afmeting is 223 x 186 cm. Het gaat om betegelen, douche, wc, radiator en meubels plaatsen. plaatsen, Op 3 maart vindt de overdracht van de woning plaats. Bij voorkeur start ik zeer snel daarna met deze klus. Vloer en wand tegelen

Douchecabine plaatsen

Ik zou graag een douchecabine willen laten plaatsen, dus dat is de douchewand + deur + douchebak. Badkamer is klaar om te beginnen

Complete badkamer vernieuwing

Wij willen onze badkamer boven verbouwen. De badkamer is 2,26 m bij 1,17 m bij ongeveer 2.17 m hoog. Er is geen wc aanwezig, deze zouden we wel willen hebben, dus we verwachten extra leidingwerk. We willen graag tegelen, en al het sanitair laten installeren. In het plafond moeten ook spotjes komen. Al het sanitair aangeschaft bij Brugman, tegels regelen wij ook. De leidingen laten wij wel graag door de vakman regelen. De kosten voor het strippen van de huidige badkamer graag apart benoemen op de offerte. Liefst zouden wij vanaf 17 maart willen beginnen.

Kleine badkamer op zolder realiseren

Wij zouden op zolder graag een kleine badkamer (toilet en wastafel en indien het past ook een douche) willen laten plaatsen. De ruimte is al betegeld en we hebben begrepen van de vorige bewoners dat alle aansluitingen ook aanwezig zijn (dit weten wij niet zeker). Ik heb geen idee wat de oppervlakte is maar de omvang is vrij klein.

Het renoveren van een toilet en badkamer

Ik ben opzoek naar een badkamerspecialist die mijn badkamer en toilet kan renoveren. De badkamer is 12 m2 en de toilet ongeveer 2 m2. Het gaat om het vervangen van de tegels, het vervangen van de meubels (bad, toilet, wastafel etc). Daarnaast bespreek ik graag de indeling met de vakmensen.

Badkamer renovatie

De huidige badkamer is nog redelijk goed, maar ik wil het douchegedeelte gaan plaatsen, en daarvoor moet het bad eerst verschoven worden. Daarna moet er een nieuw muurtje gezet worden, en moet er een deel betegeld worden. De badkamer is 2,30 bij 3,20 meter.

Verbouwen badkamer inclusief muur verplaatsen

Een gedeelte van de tegels kunnen blijven (behalve de te verplaatsen muur) de muur is geen draagmuur. Verder zou dan een bad, douche, wasbak en kraan geplaatst moeten worden en een vloer. De badkamer is momenteel 1.38 breed en 1.80 lang (het is dus een zeer kleine badkamer, vandaar de wens om groter te maken) Ik vermoed dat alleen mogelijk voor de kraan dan een leiding verlegd moet worden (weet nu even niet zeker of deze in de grond zit of in de te verplaatsen muur) volgens mij in de grond dus alleen een klein stukje naar de nieuwe locatie wasbak.

Renoveren badkamer

Wij willen onze badkamer later renoveren. De afmetingen van onze badkamer zijn iets kleiner dan 1,9 meter bij 2,3 meter. Wij willen de huidige vloer verwijderd hebben en een nieuwe tegelvloer geplaatst. De muren die nu slechts voor een klein gedeelte betegeld zijn willen we geheel (opnieuw) laten betegelen. De douchecabine willen we laten vervangen. De douche zelf, de wc, de wasbak (met kast) en de spiegel kunnen (na eventueel tijdelijk verwijderen indien nodig voor de verbouwing) behouden blijven, indien dit niet duurder is dan vervangen. Naast deze renovatie is door de vorige bewoner de huidige badkamer op een dergelijke manier aangelegd dat er water onder de douchebak tussen de twee vloeren komt. Hoewel met huidige maatregelen dit probleem niet meer erger wordt, is het mogelijk/waarschijnlijk wel nodig om tussen het verwijderen van de huidige vloer en het aanleggen van de nieuwe vloer de (beton)vloer (met een droogmachine) te laten drogen. We hebben geen specifiek moment/periode in gedachten waarop we de werkzaamheden willen laten uitvoeren, maar we horen wel graag wanneer dit voor u mogelijk is.

Badkamer strippen

Graag een offerte voor het slopen en afvoeren van onze badkamer. Betreft een badkamer met een ligbad, toilet, radiator, wastafel en douchebak/-cabine. Badkamer is tot een hoogte van +/- 2.30 m betegeld. Wandtegels zijn 20 bij 25 cm, vloertegels 20 bij 20 cm. Het toilet betreft een staand toilet, de verwarming een klassieke radiator. Afmetingen van de badkamer zijn 271 cm bij 223 cm. De badkamer is gelegen op de 1e etage, parkeren kan op eigen oprit. Graag zouden wij deze klus gedaan willen hebben 19, 20 en/of 21 februari. En wat zou de meerprijs zijn om de wanden glad af te laten werken.