Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer volledig vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer volledig vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer volledig vernieuwen

Badkamer volledig renoveren

Ik wil mijn badkamer van ongeveer 218 x 105 cm laten verbouwen. De tegels moeten worden vervangen, net als de douche en waarschijnlijk ook de granito vloer, die lijkt te lekken. De verwarming moet vernieuwd worden evenals de douche kraan, de douchekop en de was tafel. Het plafond moet gestuukt worden en indien mogelijk moet er een afvoerkanaal worden aangelegd naar de schoorsteen voor de ventilatie. Nu is er een gat in het plafond en ventileert de badkamer via de zolder. Ik wil liever een aansluiting naar buiten. Ik wil de klus volgend jaar pas laten uitvoeren, in onderling overleg. Ik wil eerst een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Ik ontvang graag advies en een gedetailleerde offerte.

Badkamer volledig vernieuwen

Ik wil mijn badkamer van 350 x 240 cm volledig laten vernieuwen. Al het sanitair en tegelwerk moet eruit. Daarna wil ik de ruimte opnieuw laten betegelen. Ik wil er eventueel een bad in laten plaatsen, als dat qua indeling mogelijk is. Verder is er nu een staand toilet en een wastafel. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarbij graag uw advies. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte voor alle materialen en uw werkzaamheden. Ik zoek bij voorkeur een vakman die hiermee nog dit jaar kan starten.

Badkamer volledig renoveren

Ik wil mijn badkamer helemaal renoveren. De klant wil de tegels laten vervangen, een WC plaatsen en een bad laten plaatsten. De klant heeft al de benodigdheden al aangeschaft, Toch lijkt het mij verstandig om eerst contact op te nemen met de klant om dat te bevestigen.

Badkamer volledig vernieuwen

Wij willen de oude badkamer van 250 x 200 cm in onze woning gaan vernieuwen. We willen al het tegelwerk nieuw. Verder willen we het staande toilet laten vervangen door een inbouwtoilet en het bad laten verwijderen. Er moeten dan 2 wandjes worden gemaakt, zodat er een inbouwdouche ontstaat. Ook willen we een nieuw plafond met een goed afzuigsysteem. Verder moet er een wastafelmeubel worden geplaatst, een nieuwe radiator en een douchedeur. We zullen genoemde materialen zelf bestellen. We zoeken een vakman die de hele klus kan uitvoeren, zowel het slopen als het betegelen en plaatsen van al het sanitair. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Badkamer volledig verbouwen

Wij willen onze badkamer van ongeveer 3 x 3 meter volledig laten verbouwen. Al het tegelwerk en sanitair moet worden verwijderd. Daarna willen we nieuwe wand- en vloertegels, een bad, douche, wastafel, radiator en badkamerkast. Wij zoeken een ervaren vakman die vanaf maart of april kan starten en de klus ook zonder onderbreking zal afmaken. We willen een afspraak maken om de ruimte te laten beoordelen en onze wensen te bespreken. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte. Levering van de materialen is in overleg.

Badkamer en toilet renoveren

Wij willen onze badkamer volledig renoveren. Er moet ook een muurtje worden doorgebroken tussen het toilet en de badkamer, omdat we het toilet bij de badkamer willen betrekken. Onze badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter (inclusief toilet). De badkamer en het toilet zijn op dit moment in zeer verouderde staat. We zouden de renovatie graag in januari (of eventueel eerder) willen realiseren. Er zal ook een afzuigsysteem in de badkamer moeten worden aangesloten i.v.m. schimmelvorming en we willen de wasmachine er ook in kwijt. Een optie van hoe de badkamer er uit zou moeten komen te zien vindt u in de bijlage.

Kleine badkamer volledig verbouwen

Ik heb een heel kleine en oude badkamer die ik graag wil laten vernieuwen. Ik wil de badkamer daarbij zo praktisch mogelijk laten indelen. Ik wil daarom eerst een afspraak maken met een vakman om de ruimte hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren en wil ook een een schets of ontwerp laten maken. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Slopen van oude en opbouwen nieuwe badkamer

Het betreft een badkamer uit 1979 die vervangen moet worden door een nieuwe badkamer. Werkzaamheden betreffen: 1. Slopen (zie foto's huidige badkamer: tegels geverfd! ): - slopen en afvoeren oude sanitair en materiaal uit vloer (in cement gelegd en nu een egaliseer - cement - laag overheen); - muurtegels in principe behouden; - vloer volledig verwijderen tot en met leidingwerk (om volledig weer op te bouwen) en ook het plafond verwijderen; 2. Opbouwen: - opbouwen vloer inclusief benodigd leidingwerk (verplaatsen afvoer ed lijkt niet nodig); - opbouwen plafond inclusief spotjes; - en aanpassing om volledig electriciteitspunt te creëren (nu alleen voor scheerapparaat). 3. Installeren badkamer (zie bijgevoegd ontwerp): - leggen tegelvloer, inclusief zijkant bad; - opbouw muurtje naast wc; - stucen muur met uitzondering van delen bij douche, wc en mogelijk beperkt badrand; - plaatsen/installeren sanitair (hangtoilet, brede wastafel, douchewand, bad en radiator, kranen, afvoer, douchestang en dergelijke. Tegels en sanitair worden in principe door opdrachtgever verzorgd. De globale indicaties moeten een reële indruk geven van de te verwachten totaalkosten.

Douchecabine plaatsen

Wij willen graag een douchecabine laten plaatsen in onze betegelde badkamer. Onze voorkeur heeft een zogenaamde stortdouche. Badkamer is geheel af en in gebruik. Graag ontvang ik van u een offerte voor een douche cabine met stortdouche volledig geïnstalleerd. Ik neem aan dat deze vooraf moet worden opgemeten.

Badkamer volledig slopen

Complete sloop van een badkamer inclusief tegels van de wand en vloer. Badkamer 2,40 x 2,40 meter. - bad 1,70 x 0,70 meter - Aanrechtblad met wasbak 2,4 x 0,60 x 0,05 meter - Douchebak 0,80 x 0,80 x 0,10 - Douchcabine 0,80 x o,80 x 1,80 meer staat er niet in.