Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer opnieuw voegen en kitten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer opnieuw voegen en kitten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer opnieuw voegen en kitten

Badkamer verbouwen

In ons mogelijk nieuwe huis is slechts een hele kleine badkamer van ongeveer 1,5 x 2 meter. Hoe kun je daar iets moois van maken? Wij willen liefst een ligbad, inloop douche en wastafel... En de wasmachine moet er ook nog in! Dat gaat volgens mij niet passen... Naast de badkamer is een kleine slaapkamer, misschien kunnen wij een deel van de slaapkamer bij de badkamer voegen. Kunnen jullie dit realiseren? En hoeveel ruimte heb je minimaal nodig om bovengenoemde badkamer te maken? Zouden jullie mee willen denken? We willen niet persé luxe, maar wel alles netjes. Hoeveel budget zouden we nodig hebben? NB: het gaat dus niet om het huis waarin we nu wonen, maar om het huis wat we eventueel zouden gaan kopen. Ik hoor graag spoedig van u, zodat we de informatie in de onderhandelingen mee kunnen nemen.

Badkamer voegen en kitten

Muur bij badkamer opnieuw voegen, ruim 2 bij 3 meter. En rondom de douchedrain en douche kitten. Douche gedeelte is 1,5 bij 2,5 meter (ruim genomen). Ook graag 2 tegels van muurtje terug lijmen van douche muurtje. Natuursteen.

Voegen badkamer repareren

Ik wil de badkamer opnieuw laten voegen. Er zitten kleine tegels op op een oppervlakte van ongeveer 3m2 en de voegen worden zo slecht dat er water door komt. Dit moet opnieuw worden gevoegd. Omdat ik net heb ontdekt dat er water door komt moet het zo snel mogelijk worden aangepakt.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Badkamer lekt en de voegen en kitranden zijn niet meer best. Graag met spoed deze problemen verhelpen. Alvast bedankt.

Wc en badkamer afwerken

In onze wc op de begane grond van 2 m2 moeten de laatste dingen worden afgewerkt. Dit betreft: de betegeling op de 2 zijmuren voegen en randen afwerken (tegels zijn al gelegd), fonteintje ophangen en aansluiten, kitten, en wc rolhouders ophangen. Daarnaast lig de tegelvloer in onze badkamer - 5 m2 - los, verkeerd gelegd destijds. Gelieve tegelvloer te verwijderen en vervangen met houten vloer (platen) en daarop novinol.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Wij hebben een lek in de douchebak en wat vochtschade. De douchebak dient opnieuw gekit te worden: 2 keer 85 cm De voegen tussen de tegels moeten verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht. De tegels zijn 30 bij 20 met één sierlint van boven naar onderen bestaande uit 2 kleine tegeltjes naast elkaar die elk 3 bij 6.5 cm. zijn De badkamer meet 260 x 231 x 182 en wat wegvalt is een deur van 240 x 107 en een raam van 235 x 70

Renovatie van badkamer

Ik ben op zoek naar een professional en geen beunhaas met een eerlijke prijs voor het renoveren van een badkamer van ongeveer 5 m2. Iemand die mee kan denken en adviseren. Geen sloopwerkzaamheden. Renovatie bestaat als volgt: vervangen douchebak en cabine. Leggen van een zelfklevende vloer over bestaande tegels. Plaatsen badmeubel, lampen en schilder werkzaamheden. En vervangen voegen muren en afkitten. Eventueel een meubel op maat in overleg. Eind november. Alle materialen (zo ook douchecabine etc) mogen worden aangeboden door de vakman.

Badkamer voegen en kitten

Ik wil graag de vloertegels van de douche (120 bij 90) opnieuw laten voegen en het gedeelte rond de douchedrain opnieuw laten kitten. Tevens het opnieuw stellen van douchedeur inloopdouche (sluit niet meer helemaal). Graag zo spoedig mogelijk.

Tegelvoegen doucheruimte repareren

Oude voegen en siliconenkit voegen van de tegels in de douchehoek van de badkamer verwijderen en opnieuw voegen en siliconenkit aanbrengen. Oppervlakte ca. 3,5 m2, tegelmaat 20 x 25 cm.

Voegen in douchecabine vervangen en opnieuw kitten

In douche cabine deel van de voegen vervangen en in hele badkamer het zachte kit dat gebruikt is vervangen