Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer verplaatsen naar een andere ruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer verplaatsen naar een andere ruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer verplaatsen naar een andere ruimte

Badkamer nieuwbouw 220 x 260

Nieuwbouw, oplevering ongeveer april 2021 De ruimte wordt door de bouw opgeleverd met - cemente dekvloer (m.u.v. de douchehoek) - standaard radiator - inbouwreservoir t.b.v. het toilet - leidingwerk op de standaard plaats afgedopt - wanden onafgewerkt - plafond voorzien van standaard spuitwerk - vloerverwarming volgens het standaard legplan aangebracht Zie bijgaand: - Definitieve 0 tekening badkamer.pdf - Badkamer-idee.jpg - Inspiratie.jpg Graag een offerte voor - (Iets) verplaatsen van elektra en water in gipswand - Aansluiting koud water en afvoer voor wastafel in de slaapkamer ernaast - Tegelwerk: vloer en wanden tot plafondhoogte - In douchehoek: brede nis voor shampoo enz (indien mogelijk) - Monteren douchegoot met flens - Monteren douchekraan en stang - Monteren douchedeur - Monteren dubbele wastafel + meubel + spiegelkast (ongeveer 20 cm van buitenmuur) - Monteren wc pot (reservoir reeds aanwezig) - Monteren plankjes voor handdoeken Tegelwerk (zie Badkamer-idee.jpg) ------------------------------------------------- Argenta powder decor warm 60x60 (5,7 m2) 5,7 vloer Argenta powder decor ambre 30x60 (17,2 m2) 6,9 muur wastafel 0,9 koof bij wc 2,1 koof voorzijde 1,3 muurtje bij koof 0,2 muurtje kopse kant 2,4 muurtje douchehoek 3,1 muur deur 0,3 boven deur Vintage Masia brillo Blanco 7,5x30 (6,2 m2) 2,8 muur onder raam 1,0 wc reservoir 2,4 achter douche Castelvetro Aequa Silva 13,3x80 (4,4 m2) 3,0 muur naast raam 1,1 boven wc reservoir 0,2 boven op reservoir Zie eventueel ook Inspiratie.jpg

Badkamer compleet verbouwen

Wij willen onze badkamer verbouwen. Ongeveer de gehele huidige badkamer eruit halen en nieuwe erin plaatsen. Het bad verwijderen en dan een inloopdouche plaatsen. Graag het toilet verplaatsen over dezelfde wand (ongeveer een meter naar de hoek toe). De badkamer willen e laten afwerken met tegels en eventueel deels stucen. De badkamer is 2,15 x 2,66 meter. Vanaf 1 december zouden we willen beginnen, we hebben de sleutel nog niet.

Badkamer renovatie

Ik wil mijn badkamer (2 x 4 meter). Er zit nu een bad in, hier wil ik een inloopdouche van maken. Daarnaast wil ik het opnieuw laten betegelen, nieuw badmeubel, een radiator, leidingen verleggen en de elektra verplaatsen (indien nodig). De huidige meubels en tegels verwijder ik zelf.

Badkamer verplaatsen naar een andere ruimte

We willen graag de badkamer verplaatsen naar een slaapkamer. De huidige badkamer is ong 2 m2 en heeft alleen een douche en toilet. De nieuwe badkamer wordt 2.1 x 1.9 m en hier willen we graag een designradiator, douche met douchewanden, hangend toilet en wastafel met meubel laten plaatsen. Waarschijnlijk willen we in de huidige badkamer de wasmachine plaatsen. Daarnaast zijn we benieuwd naar de kosten voor het renoveren van het toilet op de begane grond. Van staand naar hangend toilet, een kraantje plaatsen (deze hebben we nu niet) en nieuwe tegels. Dit toilet is ong 2 x 1 m. BVD.

Nieuwe badkamer (inc veplaatsen)

Ik ben benieuwd naar een prijsopgave voor het verplaatsen en vernieuwen van mijn badkamer. Ik wil graag mijn huidige badkamer van 2 m2 verplaatsen naar een andere kamer (met daarin een nieuwe badkamer. Tussen de badkamer en de nieuwe kamer zit een hal van ongeveer 2m lang. De oude badkamer zal gaan fungeren als washok. De nieuwe kamer is ongeveer 300x243 cm. Leidingen etc moeten dus ook verplaatst worden. Daarnaast ben ik benieuwd naar de kosten voor het renoveren van mijn toilet op de begane grond. Nieuwe toilet, nieuwe tegels aan de muur en vloer en afzuiging (zit er nu nog niet). Dit toilet is 1.10 bij De badkamer zoek ik uiteraard graag zelf uit en het gaat me sec o het zetten en verleggen van de leidingen. Ik heb een grove schets van de gewenste nieuwe indeling toegevoegd.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen : Nieuwe tegels, leidingen verplaatsen, vloer egaliseren, vloer betegelen en muurtje plaatsen. De vloer is 5 m2, en de wanden zijn 20 m2. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Badkamer verplaatsen

Badkamer verplaatsen naar slaapkamer. Badkamer wordt +/- 4 m2. Indeling:douche,wastafel en toilet. Houten vloer. Woning uit 1939. Tevens ontkoppelen leidingen en goot ‘oude’ badkamer. Gaarne offerte voor badkamer vloer met goot plus aansluitingen voor douche en wastafel en complete toilet opbouw.

Verbouwing badkamer

Wij willen onze badkamer volledig verbouwen. Het is een ruimte van 2,5x2,5m1 en 2,4m1 hoog. De indeling blijft hetzelfde, huidige betegeling moet eruit worden gehaald van zowel de wanden als de vloer. Nieuwe betegeling daarvoor in de plaats. Momenteel ligt een vloer met vloerverwarming, tegelwerk eraf worden gehaald maar vloerverwarming wel erin laten. Meeste leidingwerk kan gewoon blijven zoals het is. Alleen de verwarmingselement willen we graag van linkerzijde naar rechterzijde verplaatsen.

Verplaatsen badkamer/ verbouwen badkamer

Ik wil de douche en toilet (nu onder de trapruimte) verplaatsen naar een naastgelegen ruimte, maar ik weet niet of dit kan. Ik zou daarom graag iemand langs willen laten komen om advies te krijgen over de mogelijkheden. De badkamer nu is ongeveer 3 x 1 meter, de ruimte ernaast is ongeveer 3,5 x 1,5 meter. In de ruimte waar ik de badkamer zou willen hebben zit de ketel en de wasmachine. Aansluitingen en afvoer zitten daar ook. De oude badkamer moet gestript worden en alles graag ook afvoeren. Ik heb het idee dat de huidige leidingen niet helemaal kloppen, dus daar zou ook even naar gekeken moeten worden. De ruimte onder trap wordt dan ruimte voor linnen/kleding. Huis is uit 1929. 1e verbouwing was in 2012.

Renovatie badkamer

We willen onze badkamer laten aanpassen. Het idee is om het ligbad te verwijderen zodat we wat meer ruimte hebben in onze badkamer. Momenteel is er geen douchecabine, maar wel een douchehoek met gordijn. Hier willen we een cabine (90*90 of 100*100 cm) plaatsen (hopelijk geen leidingwerk!). Daarnaast willen we een badkamermeubel met wat opslagruimte en het lijkt ons een goed idee om deze niet te ver te verplaatsen zodat ook hier geen leidingwerk hoeft te veranderen. Het toilet zit nu op een wat ongunstige plek en het lijkt ons mooi om deze naar achter in de hoek te verplaatsen (hier zit ook de afvoer) - wellicht een nieuw hangtoilet. We willen graag alle bestaande tegels verwijderen en nieuwe tegels in combinatie met stucwerk realiseren (half stuc, half tegel zitten we aan te denken). Het plafond is naar ons idee nog in goede staat, daar hoeft hopelijk niks aan te gebeuren. We willen de bestaande granito vloer vervangen met een nieuwe vloer van hexagon-tegels. En tot slot willen we de radiator vervangen voor een handdoek-radiator. Uiteraard zijn wij geen experts, dus mochten jullie een andere inrichting logischer vinden dan horen wij dit graag! Is het overigens mogelijk om de offerte zoveel mogelijk uit te specificeren? Zo kunnen we kijken wat er binnen ons budget past en eventueel down- of upscalen!