Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer verbouwen met inloopdouche? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer verbouwen met inloopdouche. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer verbouwen met inloopdouche

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwing: huidige afmeting 2 bij 3. Muur 40 cm verplaatsen: Nieuwe afmeting 2. 40 bij 3. Muur/vloerverwarming wordt geplaatst. Aanbrengen leidingwerk, verplaatsen elektra, vloer gieten, muren betegelen. Aanbrengen van douchekraan. Plaatsen douche afvoer. Plaatsen douchewand. Plaatsen en aansluiten badkraan, plaatsen bad en aansluiten op afvoer. Plaatsen kraan voor wastafel/wasmeubel, plaatsen wastafel/wasmeubel. Aansluiten wastafel op afvoer.

Toilet en badkamer verbouwen

Ik wil van een normaal toilet in de toiletruimte naar een hangtoilet gaan, een badkamer verbouwen, de douche moet een bad worden en het bad moet een inloopdouche worden en het toilet in de badkamer moet ook vervangen worden. Met de voorrang aan de toiletruimte. En het geheel moet ook betegeld worden. Ik weet niet precies hoeveel m2 het is maar het zit op ongeveer 15-20 m2 dat betegeld moet worden.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De grootte is 2 bij 2 meter. De werkzaamheden zijn het verwijderen en afvoeren van een bad, douche en wastafel. Vervolgens nieuwe plaatsen en afwerken.

Badkamer verbouwen

Ik wil graag een nieuwe inloopdouche, wandtoilet, afvoer voor het wasautomaat en wastafel laten plaatsen en de vloer en wanden betegelen. Het gaat om het betegelen van ongeveer 20-22 m2.

Badkamer renoveren

Badkamer verbouwen. 2,30 bij 2,10. Regendouche + glaswand Hangtoilet Badkamermeubel met wasbak en spiegel Tegels

Badkamer verbouwen

Ik wil de volledige badkamer verbouwen. Ik wil het volgende geplaatst hebben: - een hang toilet - een regendouche - een glaswand (in overleg) - een nieuw badmeubel - er moet tot aan het plafond worden betegeld. De badkamer is 2,30 bij 2,10 bij 2,20 meter.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Zou het mogelijk zijn voor u dat uw expert komt kijken volgende vrijdag, 9 maart om 11. 00 am. Helaas kan ik vanwege verblijf in het buitenland alleen op die dag en dat tijdstip in de woning komen kijken. De opdracht zou in de eerste week van juni uitgevoerd moeten worden. Graag uw reactie per email. Bij voorbaat dank!

Badkamer verbouwen

Oude badkamer eruit halen, plaatsen douche, wc en verwarming, betegelen

Badkamer verbouwen

Huidige badkamer 7 m2, zonder toilet. Douche verplaatsen. Dit wordt namelijk een inloopdouche en bad verplaatsen naar de oude plek van de douche. Nieuw wastafel meubel plaatsen. Er zullen enkele leidingen wel iets verplaatst moeten worden. Wanden in beton ciré.

Badkamerspullen vervangen

Bad, toilet en wastafel verwijderen en afvoeren. Bad douchecabine (kant en klaar waterdicht), toilet en wastafel plaatsen. Als het kan de plek van toilet en wastafel wijzigen. De muren hoeven niet betegeld te worden. De vloer misschien wel. Het is een kleine badkamer die niet vaak gebruikt wordt, ongeveer 1.80 x 2.20 meter. Het wordt met name door logees gebruikt. Daarom wil ik het low budget verbouwen. Het zou mooi zijn als het in maart kan.