Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer verbouwen met inloopdouche? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer verbouwen met inloopdouche. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer verbouwen met inloopdouche

Badkamer

Wil de badkamer verbouwen, die is ongeveer 2 meter x 3 meter. Wil een hangend toilet, douchemeubel en een douche. Mooi maar simpel

Kamer verbouwen tot badkamer

Kamer van ongeveer 4m2 ombouwen tot badkamer. Sanitair en tegels zijn al gekocht.

Badkamer verbouwen en vernieuwen

Afmeting 160x230 vernieuwen sanitair, watertappunt douche verleggen,tegels vernieuwen, elektra aanpassen, radiator verplaatsen

Badkamer vergroten en verbouwen

Wij willen een muur verplaatsen en de badkamer verbouwen.

Badkamer laten renoveren

Ik wil de badkamer graag laten verbouwen. De badkamer is 3 bij 2.50 meter. In de badkamer wil ik een Whirlpool, een inloopdouche, een badmeubel en een WC. Grote tegels op de wanden tot aan het plafond. Ook grote tegels op de vloer. Het plafond heeft nu kunststof schroten met spotjes. Dat moet eruit en een glad plafond ervoor in de plaats maken. De badkamer leeghalen dient ook door u gedaan te worden. Ik wil graag luxe sanitair. Graag een totaalprijs. Uitvoeringstermijn in overleg.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer van 2 bij 2 meter laten verbouwen. Er moet opnieuw betegeld worden tot aan het plafond en ik wil weten of het mogelijk is om eroverheen te betegelen. Het toilet moet niet vervangen worden want het toilet is nieuw en staat in de douche. Er staat een klein wastafeltje in de douche die ook niet vervangen dient te worden. De douchecabine moet wel vervangen worden. Het kacheltje moet weggehaald worden.

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer laten verbouwen. De badkamer is ongeveer 3 bij 4 meter. Er hoeft geen bad in, wel een inloopdouche.

Badkamer vergroten en verbouwen

Wij willen de badkamer ongeveer 2.50 meter vergroten door er een stuk van de slaapkamer - ongeveer 1.80 meter - bij te trekken. Wij willen dan een toilet er in en aansluiting wasmachine. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Ik wil links een inloopdouche, rechtsdoor een los bad en recht een wasbak.

Badkamer laten verbouwen

Ik zou graag mijn badkamer willen laten verbouwen. Grootte 1. 91 bij 2. 10. Er moet vloerverwarming in, een extra zwevend toilet met sproeier, extra handgreep, handdoekenradiator, gelijkvloerse douche van 1 bij 1 m. En een badkamermeubel met wasbak met twee thermostaatkranen. Anticondensspiegel.