Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer verbouwen bad verwijderen en een douche plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer verbouwen bad verwijderen en een douche plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer verbouwen bad verwijderen en een douche plaatsen

Slopen, afvoeren en installeren van nieuwe badkamer

Per 13-11 krijgen wij de sleutel van de nieuwe woning, wij willen graag in die weken de badkamer vernieuwen. Het materiaal is reeds aangeschaft alleen het verbouwen moeten we nog in voorzien worden. Het gaat om het plaatsen van nieuwe vloer en wandtegels, een badkuip, wastafel, badkamermeubel, douchecabine en een toiletpot. De badkamer is 9 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. De afmetingen van de badkamer zijn ongeveer 2,0 m bij 3,0 meter. Wat in de badkamer moet komen: Douche, toilet en badmeubel. Wanden en vloer betegelen met tegels van 20cm bij 30cm. De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren. Oud materiaal verwijderen en afvoeren.

Verbouwen van badkamer

Het huis dateert uit 1991. Het betreft hout-skeletbouw. We hebben een kleine badkamer (4 m2, bovendien wordt de ruimte nog verkleind door het scheve dak) waarin we veranderingen willen aanbrengen. Op dit moment bevat de badkamer een douchecabine, ligbad, badmeubel met kraan en wastafel, en een badkamerkast. We zouden een nieuwe douchecabine willen laten aanbrengen, het ligbad verwijderen en daarvoor in de plaats een tweede toilet willen plaatsen. Mogelijk moeten daarvoor leidingen verlegd worden, dat kunnen wij niet beoordelen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Badkamer verbouwen

De oude badkamer(klein)dient gesloopt te worden. De slaapkamer er naast dient omgebouwd te worden inclusief oude badkamer. Alle spullen zijn binnen.

Badkamer verbouwen

Wij zijn aan het nadenken over verbouwen van onze badkamer. De ruimte is 4 bij 3 meter. We willen een inloopdouche. Toilet, betonlook stenen tegels ( nu ligt er houten vloer in de badkamer) Zie foto als inspiratie. Kortom, we hebben wel ideeën maar willen ook graag horen wat dit ongeveer gaat kosten.

Badkamer verbouwen

Wij zouden graag de badkamer willen verbouwen. Streven is dat dit in november af is. De badkamer bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een afmeting van 1,8m x 2,6 m. Wat indeling betreft hoeft er niet veel veranderd te worden. De opstelling blijft nagenoeg hetzelfde. De wasmachine zal niet in de vernieuwde badkamer komen te staan. De doucheaansluiting willen we een klein stukje verplaatst naar de andere muur om zo een inloopdouche te kunnen realiseren. Wensen tav de badkamer: Afmeting 1,8x 2,6 – Nieuwe vloertegels, – wanden opnieuw betegeld (mogelijk gedeeltelijk betegeld, gedeeltelijk gestuct, hier zijn we nog niet helemaal uit.) – Nieuwe wc erin – Aansluiten wasbakmeubel/kraan – inloopdouche – glazen douchewand – douche aansluiting verplaatsen van muurzijde – Nisje in muur bij douche voor shampoo etc. – installeren douche – Lineaire douchegoot – wegwerken verwarmingsbuizen – aansluitpunt verwarming maken Wat we zelf doen: – oude badkamer en tegels eruit – Plafond, inbouwspots – ventilator – elektriciteitspunt. – Aansluiten verwarming. – ophangen spiegelkast

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen, de afmeting is 260 X 215 , alles graag vervangen. Toilet , badkamer meubel , douchcabine of inloop douche, de vloer tegels en de muur tegels vervangen. Wil een laag plafond met lampjes en ventilatie, misschien ook de deur van de badkamer vervangen.

Badkamer verbouwen

Wij willen graag de badkamer verbouwen. Gaat om +- 6m2 vloeroppervlakte. Niet al te groot dus. Gaat om al het werk zoals leidingen verleggen, tegelen van wand en vloer. Inbouw plafonddouche met inbouwkranen. Monteren van wasmeubel en toebehoren. Plaatsten design radiator. Aansluitingen maken voor wasmachine. Stroom en warm water verplaatsen en of aanbrengen. Van voor naar achter en van boven naar beneden is deze klus. Graag ook slopen en alles afvoeren .

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil mijn toilet van 90 x 120 aanpassen. Hier is op dit moment een staand toilet, daar wil ik een hangend toilet, de wanden en en vloer opnieuw betegelen en een nieuw fonteintje realiseren. De badkamer wil ik ook opnieuw laten betegelen, en hier wil ik een inloopdouche, de wastafel vervangen. De afmetingen zijn 2.28 x 1.78. Als u ook de tegels kan leveren, wij zijn gewoon opzoek naar een simpele tegel.

Badkamer en WC verbouwen

Wij willen onze badkamer en 2 WC's opnieuw laten betegelen, de WC-potten en de radiator vervangen en een glazen douchewand laten plaatsen. N.B. De termijn is beperkt tot de periode tussen oplevering huis (16-11-2020) en verhuizing (28-11-2020).