Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer uitbreken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer uitbreken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer uitbreken

Badkamer verbouwen

Uitbreken van het ligbad, betegelen van de vrijgekomen muren waar het ligbad heeft gestaan, (kop, lange en voet kant). Maken van een douchevloer met afvoer.

Volledige vernieuwing badkamer

Volledige badkamer verwijderen, dragende muur verwijderen plus deel van naastgelegen kamer bij badkamer betrekken. Plaatsen van douche, wc, bad, wastafel met meubel, radiator, elektrische ventilatie/afzuiging, vloertegels en muurtegels. Wij regelen voorgenoemde te plaatsen objecten met uitzondering van de elektrische ventilatie/afzuiging. Graag offerte voor afbreken en afvoeren van oude badkamer, slopen/uitbreken van 1 muur plus plaatsen van 2 muren, montage plus afwerking van volledige badkamer (zie voorstaande). Na verbouwing wordt de badkamer 3.20 bij 2 bij 2.50 meter.

Badkamer uitbreken en renoveren

Ik zou graag mijn badkamer laten verbouwen. Hij is ongeveer 215x130 cm, erg klein. Ik zou graag een inloopdouche, toilet en badmeubel willen. Er moet ook 1 wand uitgebroken worden. Nu is het douche en toilet apart.

Badkamer uitbreken

Ik wil de badkamer, douche en toilet uitbreken op de 1ste verdieping. Daarna wordt overloop gestuct. De badkamer is 8 m2. De badkamer moet eruitgehaald worden dus ook het muurtje. Deze is geen draagmuur. De vakman moet het puin afvoeren.

Badkamer uitbreken en puin afvoeren

Ik wil het uitbreken van de badkamer, douche, bad en meubel en verwarming realiseren. Het puin moet worden afgevoerd, vloer en wanden daar waar nodig egaliseren. Leidingen moeten ook verlegd worden, een stuk van de muur moet ook rechtgetrokken worden met de tegels.

Badkamervloer slopen, vervangen en leidingwerk aanleggen

Ik heb een badkamervloer met twee lagen tegels en misschien cement die er helemaal uit moet. Het betreft een oud appartement met houten ondervloer. Ik heb lekkage doordat er geen kinband is geplaatst en continue verstoppingen doordat er 90 graden bochten in de afvoer van de douche zit. Deze moeten vervangen en 2 koperen leidingen moeten worden vervangen. Vervolgens moet er een vloer op, die klaar is om te worden betegeld (wat ik zelf kan doen verder). Het gaat dus om de vloer uitbreken, storten, afvoer vervangen en een nieuwe vloer erop storten om te kunnen tegelen. Betreft een badkamer oppervlakte van 194 x 174 cm. Als jullie alleen het sloopwerk doen, is ook goed. Het liefst zo snel mogelijk!

Badkamer volledig uitbreken en vervangen

Badkamer uitbreken, opnieuw betegelen, wastafel, spiegel en douchecabine. Alles met spullen van Praxis.

Douche en toilet plaatsen

Bestaande mozaïek panelen uitbreken van de douchewand, tevens douchebak en toilet uitbreken. Nieuwe douchebak en toilet plaatsen en de muren betegelen. Tegelwerk is ongeveer 8.50 vierkante meter en de nieuwe tegels zijn 60 x 30 cm. De indeling van de badkamer blijft het zelfde. Graag ontvang ik een offerte.

Montageklussen in een badkamer

Wij gaan onze badkamer renoveren en daarbij zelf de meeste werkzaamheden verzorgen. Enkele zaken willen wij graag door een vakman laten uitvoeren. Wij zullen het ligbad uitbreken en willen op die plek een douchebak van 90 x 160 cm laten plaatsen. De douchehoek moet goed waterdicht worden gemaakt en de douchebak moet worden aangesloten op de riolering. Wij zullen ons staande toilet verwijderen en willen er door de vakman een hangend toilet met een inbouwunit laten plaatsen. De waterleiding moet daarbij worden gewijzigd, de riolering zit op de juiste plek. Als laatste klus moet er een badkraan worden verplaatst. Wij hebben alle materialen inmiddels gekocht. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Nieuwe badkamer laten maken

Wij zijn voornemens om onze badkamer te vernieuwen en ontvangen hiervoor graag een offerte: Bijgaand treft u de volgende stukken: 1) Plattegrond en foto’s bestaand 2) Plattegronden nieuw (incl. Optionele uitbreiding) 3) Omschrijving werkzaamheden 4) Overzicht materialen te leveren door klant en door aannemer De uitvoeringsperiode is in overleg, maar bij voorkeur in september 2016. Wij hebben voorkeur voor een vaste prijs incl. BTW. S.v.p. ook uw tarief voor eventueel meerwerk. Meerwerk vereist altijd overleg en goedkeuring vooraf. Wilt u het vergroten van de douche door het uitbreken en het plaatsen van een nieuwe wand, zoals aangegeven in de bijlage als optie calculeren? Voor een opname op locatie kunt u uiteraard met ons een afspraak maken. In verband met werk bij voorkeur op woensdag, vrijdagmiddag, s avonds of in in het weekend. Wij zouden graag de offerte binnen drie weken ontvangen.