Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen

Badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen

Betreft badkamer en 2 WC's ruimtes BK 2,5 x 2,5 meter - wanden herstellen (wij zullen oude BK weghalen) - tegelen vloer en muren (60 x 60 vloer en muur verschillende maten) - verleggen leiding voor bad en mogelijk radiator - installeren elektrische vloerverwarming - installeren drain - plaatsen douche hoek opstelling - plaatsen bad en kraan - plaatsen badmeubel Voor WC's (2 x): - veranderen staand toilet in hangend - tegelen wanden en vloer - installeren WC en toilet Wij krijgen 20-5 de steutel en zouden graag in juni de BK/WC geplaatst hebben. Wij zorgen voor de materialen (behalve lijm, cement etc)

Badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren

* Sloopwerk: bestaande badkamer (3.25 m x 2.65 m). Oude ligbad, aparte douchecabine, badkamermeubel, vloertegels (eventueel wandtegels verwijderen, tegel-over-tegel is ook mogelijk voor de wanden ) en elektrische vloerverwarming verwijderen. * Plaatswerk: een wand van gasbeton gebouwd als afscheiding van de doucheruimte. De wand zal dan ongeveer 1.80 m lang, 2.10 hoog en 15 cm dik worden. Op de vloer komt een douche-drain van 1.20 m. Zie 3D foto. * Er komen 2 nieuwe wasbakken op een wastafelmeubel van 1.60 m met spiegel van eveneens 1.60 m. De leidingen/afvoer voor de wastafels komen straks achter een voorzetwand van een diepte van 10 cm. De voorzetwand willen we over de hele breedte van 2.65 m. Vanuit de voorzetwand komen de kranen voor de 2 nieuwe waskommen. De leidingen en afvoer in de huidige situatie zijn goed bereikbaar en hebben hooguit minimale aanpassingen nodig. Bij de douchehoek zal de leiding en afvoer iets verschoven moeten worden. Voor de rest zal het hem niet in het leidingwerk zitten geloof ik. Naast de deur zal een elektrische radiator worden opgehangen waar 2 elektra leidingen klaarliggen en elektrische vloerverwarming. Plafonds hoeven niet verlaagd te worden met spotjes. * 2 toiletten eruit met inbouwreservoir vervangen voor nieuwe. * En betegelen als de badkamer. Afmeting vloertegels: 60 x 60 cm gerectificeerd (antraciet) Afmeting wandtegels: 30 x 60 cm gerectificeerd (glans wit) Afmeting wandtegels strokenmix op de voorzetwand en 2 voorzetwand toiletten: 10 x 60 cm, 15 x 60 cm, 20 x 60 cm gerectificeerd (antraciet) Als het kan, willen wij in april starten.

Kleine badkamer + toilet renoveren

Wij willen een kleine badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen. De badkamer is ongeveer 1.70 m bij 1.20 m en het gaat om een basic badkamer met wastafel en douche. Er is geen douchewand, deze willen wij wel laten plaatsen en een nieuwe basic wastafel. De wanden en de vloer willen wij opnieuw betegelen. De oppervlakte van de muur zal net iets groter zijn dan de toiletruimtes, maar de precieze oppervlakte durven wij niet te zeggen. De vloer is ongeveer 1.20 m bij 2 m. Graag laten wij de tegels weghalen en ook afvoeren. Daarnaast willen wij nog een leiding in de muur laten frezen. De 2 toiletruimte zijn ongeveer 1.20 m bij 1.60 m. Graag ook hier de tegels eraf slopen, ze komen tot 1.20 m hoog. De vloer en de achterwand moeten opnieuw betegeld, dit is ongeveer 4 m2, de rest moet gestuct worden en dit is ongeveer 6 m2. Er staat nu nog een oude toiletpot, deze willen wij vervangen voor een inbouw reservoir met nis erboven. Daarnaast is er een ventilatie gat met roostertje in toilet ruimte, deze zit op precies de plek waar waarschijnlijk het inbouw reservoir komt. Het rooster moet dus waarschijnlijk in de nis verwerkt worden. Er zijn nog een paar leidingen die we willen laten infrezen in de muur.

Badkamers opnieuw kitten en voegen

Uitsnijden en opnieuw kitten van badkamer (3x3 meter) en twee toiletruimtes (1x1,5 meter). Vloer-, bad- en plafond randen.

Badkamer en 2 toiletruimtes vernieuwen

Wij hebben een split-level tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1978 en krijgen daarvan op 19 december de sleutel. We willen op 1 februari gaan verhuizen en in de tussentijd de badkamer en 2 toiletruimtes laten vernieuwen. De badkamer is 205 x 210 cm. We willen daar het schrootjesplafond laten verwijderen en een nieuw plafond laten maken. We willen er een inloopdouche, dubbele wastafel en mechanische ventilatie. Ook het tegelwerk moet worden vernieuwd. We gaan zelf op zoek naar materialen. We ontvangen graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Badkamer en toiletruimtes afwerken in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwe woning gebouwd en we verwachten dat we in week 45 de sleutel krijgen. We willen daar graag de badkamer en 2 toiletruimtes laten betegelen en het sanitair laten installeren. We hebben de materialen hier al voor gekocht, maar de vakman moet wel lijm, kit en voegmiddelen mee brengen. We kunnen u een ontwerptekening van de ruimtes sturen met alle maten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Badkamer en toiletruimtes renoveren

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 2000 gekocht. We hebben al enige tijd de sleutel, maar door een sterfgeval in de familie hebben we nog weinig tijd gehad om de verbouwing voor te bereiden. Wij willen daar 2 toiletruimtes en de badkamer laten renoveren. Er moet overal nieuw tegelwerk in, en in de badkamer een nieuw verlaagd plafond en ook vloerverwarming. We maken graag een afspraak om onze wensen hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte in posten. Er staan foto's van de woning op Funda.

Badkamer en toiletten slopen en vernieuwen

Ik wil graag mijn badkamer en mijn toiletruimtes laten opknappen. Badkamer slopen, 2 toiletten slopen. Badkamer: douchewand plaatsen, tegelen, verlaagd plafond + spots maken, wastafel ophangen, kast ophangen, radiator ophangen, kranen installeren, douchegarnituur ophangen, plafond en wanden stucen en afkitten. Toiletten: Nieuwe toiletten installeren, fonteinen + kranen plaatsen, verlaagd plafond + spots maken, tegelen, stucen, afkitten, garnituur ophangen. Ook wil ik graag 2 kleine halletjes laten tegelen.

Badkamer en aparte toiletten plaatsen

Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van onze badkamer + 2 separate toiletten. Het betreft een nieuwbouwwoning die waarschijnlijk medio februari 2017 opgeleverd zal worden. Op de begane grond komt er een apart toilet en op de 2e verdieping een badkamer en ook een apart toilet. Een gedeelte van het sanitair is reeds aangeschaft, zie onder, de rest inclusief het tegelwerk zal, mogelijk deels in overleg, nog aangeschaft moeten worden. De 3 ruimtes worden casco opgeleverd, met afgedopte aansluitingen conform bouwtekening. Tussen het douche- en bad-gedeelte zal er nog een tussenwandje moeten worden gezet, bij voorkeur met een nisje aan de douchezijde. In de grote ruimte zal tijdens de bouw de vloerverwarming worden neergelegd echter er zal hier nog geen dekvloer in komen zodat eventueel leidingwerk nog aan te passen is. Het leggen van de dekvloer voor deze ruimte zal dus ook in de offerte moeten worden meegenomen. Reeds aangeschaft: - 2 x complete fontein set voor in de beide toiletruimtes - 1 x complete inbouwdouche, inclusief schakeling hand- en boven Gepland, nog aan te schaffen, sanitair: - Vrijstaand bad + vrijstaande kraan - 2 x hangend toilet, spoelrandloos - wastafel + inbouwkraan - Tegelwerk aan de wand 30 x 60 cm en grote vloertegels Optioneel: - Verlaagd plafond met inbouwverlichting. Gelieve in eerste instantie de werkzaamheden exclusief eventuele materiaalkosten te offreren. Eventuele groot-materiaalkosten als optie aanbieden. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wij zien graag uw voorstel tegemoet.

Badkamer en toiletruimtes verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer van 2.5 x 4 meter en twee toiletruimtes laten verbouwen: - bestaande situatie slopen en afvoeren; - opnieuw betegelen van wanden en vloeren (tegels reeds gekocht); - nieuwe plafonds plaatsen; - leidingwerk waar nodig aanpassen; - badkamermeubel plaatsen (reeds gekocht); - wand inloopdouche plaatsen (reeds gekocht); - nieuw sanitair aansluiten (reeds gekocht); - nieuwe verlichting plaatsen.

Partners

Partners van Casius