Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer en toiletrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer en toiletrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer en toiletrenovatie

Badkamer- en toiletrenovatie

In de tweede week van juni wil ik graag mijn badkamer renoveren. Het is een oude badkamer wat dus geheel opgeknapt moet worden. Het oude eruit en nieuwe erin. Het gaat dan om plaatsing hangtoilet, aanleggen douchedrain. Plaatsing van badkamermuur ter behoeve van douchegedeelte en een bad meubel (het gaat hier om een badkamer van 2 x 2 meter. Ook het toilet (1 x 1 meter) op de begane grond dient betegeld te worden en een hangcloset te worden opgehangen. Optioneel is afvoeren van de materialen.

Badkamer en toiletrenovatie

Ik wil een staand toilet vervangen door een wandcloset en het toilet opnieuw laten betegelen. (7 m2, wandtegels en 2 m2 vloertegels). Daarnaast wil ik in de badkamer een normaal ligbad vervangen door een Whirlpoolbad en een badmeubel installeren met 2 kranen en ook het nodige tegelwerk (25 m2 wandtegels en 5 m2 vloertegels).

Badkamer- en toiletrenovatie

Ik wil graag mijn badkamer en toilet renoveren. Ik ben op zoek naar een loodgieter en tegelzetter. Het liefst ergens in december, begin januari. Het volgende moet onder andere gebeuren: Een nieuwe radiator plaatsen. Gedeeltelijk frezen van de leidingen. Een nieuwe badkamermeubel en fontein in het toilet plaatsen. Een nieuwe douchekop plaatsen. Betegelen (dit kan eventueel over de huidige tegel). Een nieuwe toiletpot (staand) plaatsen. Het gaat om 2 kleine ruimtes van 1,85 x 1,15 (badkamer). Het toilet is ongeveer dezelfde afmeting.

Badkamer- en toiletrenovatie

De badkamer is 2.50 bij 1.50 en 2.48 meter hoog. Het toilet is 1.50 bij 1 en 2.48 meter hoog. Het sanitair en de tegels, wand en vloer, dienen te worden verwijderd. De indeling blijft gelijk In de badkamer zal er een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator geplaatst moeten worden. In het toilet zal het staande toilet moeten worden vervangen door een zwevend toilet en een fonteintje geplaatst. In beide ruimtes dienen de wanden en de vloeren betegeld te worden.

Badkamer- en toiletrenovatie

Verwijderen oude badkamer en tegels toilet. Plaatsen nieuwe badkamer incl. Vloer en wandtegels. Indeling blijft grote deels hetzelfde. Vervangen wand en vloer tegels toilet.

Badkamer- en toiletrenovatie

We hebben een nieuwe woning gekocht en daar willen we het volgende aan doen. - Oude badkamer eruit halen, inclusief tegelwerk aan muur en vloer; - Stucen van de muren en legaliseren van de vloer; - Nieuwe tegels plaatsen voor muur en vloer; - Nieuwe douchemeubelen plaatsen en douchecabine plaatsen; - Toilet in de badkamer plaatsen (inbouw); - Toilet (inbouw) beneden volledig vernieuwen (zelfde werkzaamheden als badkamer). De materialen voor de nieuwe badkamer (tegelwerk/douchecabine en kranen/badkamermeubelen/inbouwtoilet) verzorgen wij zelf. De afmetingen van de badkamer zijn: L 2. 20 meter x B 1. 40 meter De afmetingen van het toilet beneden zijn: L 1. 56 meter x B 0. 97 meter De oplevering van de woning is op 31 augustus, en we zouden graag de eerste week van september willen beginnen met het verbouwen van de badkamer en toilet beneden. Graag horen we van u of u beschikbaar bent voor deze periode. We snappen dat u van achter een scherm geen vaste offerte kunt geven, maar heeft u een schatting van wat de prijs ongeveer zou zijn? Groeten, Corbin en Saskia

Badkamer- en toiletrenovatie

Ik wil graag in de badkamer mijn tegels vervangen, eventueel laten stucen, nieuwe doucheruimte plaatsen en nieuw toilet. De badkamer is ongeveer 4 bij 3 meter groot. Er moet een nieuwe douchecabine, een nieuw zwevend inbouw toilet (is nu een staand toilet) en een designradiator geplaatst worden. De vloertegels vervangen en de wand tegels tot ongeveer 1,5 meter hoog vervangen. De tegels moeten we nog uitzoeken, er zitten nu kleinere tegels en we willen wat grotere tegels. Graag advies of huidige tegels verwijderd moeten worden. Het stucwerk tussen de tegels en het plafon moet ook vernieuwd worden. In de toiletruimte tegels vervangen, eventueel stucen nieuwe toilet plaatsen en eventueel een nieuw fonteintje. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer- en toiletrenovatie

Wij willen de toiletruimte beneden renoveren: nieuwe tegels en een hangend toilet en nieuw fonteintje plaatsen. Wij willen ook de badkamer renoveren: verwijderen van het huidige sanitair, creëren van een inloopdouche (ligbad komt niet terug), een hangend toilet, een nieuwe wastafel met onderkast, nieuw tegelwerk (tot bovenaan - 2.20 meter). Voor verdere vragen zie contactgegevens. De badkamer is 3 bij 3 meter en het toilet beneden is ongeveer 1 m2.

Badkamer- en toiletrenovatie

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Verwijderen en afvoeren van de materialen. Er moet een oppervlakte van ongeveer 20 m2 betegeld worden en ik wil graag een verlaagd plafond. De leidingen kunnen in (niet dragende muren) en leidingwerk van de twee douchekoppen kunnen boven verlaagd plafond. Toilet beneden zelfde stijl als badkamer boven. De badkamer is 2 bij 2 meter. Er zit nu een bad, een WC en een wastafel. Er komt halverwege een muurtje, hierachter komen twee stortdouches. Waar het bad zit komt een wastafel. Ook wil ik graag hangend toilet. De radiator willen we ook graag een stukje verplaatsen.

Badkamer- en toiletrenovatie

Ik wil mijn toilet en badkamer geheel renoveren. Toilet: nieuwe vloertegels, nieuwe wandtegels, nieuw toilet en nieuw fonteintje. Badkamer: nieuwe vloertegels, nieuwe wandtegels, plaatsen en aansluiten van wastafelmeubel inclusief afvoer en nieuwe kraan, nieuwe kraan voor wasmachine. Kortom een gehele renovatie. Ik ben bang dat ik teveel vraag maar wie niet waagt, wie niet wint.