Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer in stacaravan realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer in stacaravan realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer in stacaravan realiseren

Stacaravan badkamer renoveren en vernieuwen

Ik zoek een partij die de douche in mijn stacaravan kan controleren en vervangen. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Badkamer vernieuwen in stacaravan

Badkamer geheel vernieuwen plus nieuwe tegels kleinere wastafel en een nieuw toilet (geen hangend toilet). De gehele ruimte is 190 bij 105 cm.

Badkamer in stacaravan realiseren

Ik zou graag een badkamer in mijn stacaravan willen laten realiseren met een afmeting van ongeveer 100 bij 175 cm. Compleet werkend of anders een maatvoering die gewoon is. Hij hoeft niet super de luxe te zijn maar wel doeltreffend. De stacaravan is nu nog geheel gestript daar waar de badkamer komt er ligt alleen een vloer.

Badkamer in de stacaravan renoveren

Ik wil graag de badkamer in onze stacaravan laten renoveren. Huidige badkamer sloop ik er zelf uit. Nieuwe badkamer moet nieuwe douchebak/scherm en kraan, wastafel /kraan en toilet (niet hang) bevatten. Afmetingen circa 1,50 x 1,50 m en 2,10 hoog. Klein raampje in een van de wanden, deur tegenoverliggend naar buiten draaiend. Afwerking wanden en vloer bij voorkeur strak (wit), geen expliciete voorkeur voor materiaal. Graag voorstel met splitsing materiaal /arbeid. Evt inkoop van sanitair door mijzelf. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst besproken worden.

Badkamer in de stacaravan renoveren

Douchecel vernieuwen. Wastafel, toilet, douche. Plafond en vloer, alle wanden. Afmeting: lengte 2 meter, breedte is 1.10 meter. Inclusief alles verwijderen en afvoeren.

Badkamer in de stacaravan renoveren

Er is lekkage in de badkamer van de stacaravan (toilet en douche) maar het is onduidelijk waar dit vandaan komt. Met name het vloertje is aan het rotten en zal vernieuwd moeten worden. De lekkage moet eerst gezocht worden en verholpen worden. De exacte afmeting heb ik niet maar het zal ongeveer 1,5 x 2 meter zijn. Waar de caravan staat, is geen elektra.

Badkamer in de stacaravan vernieuwen

Ik wil de badkamer in mijn stacaravan laten vernieuwen. De afmetingen zijn 107 x 160 x 195 centimeter. De badkamer vloer bestaat uit een soort van plastic kuip, deze moet in zijn geheel vervangen worden, ook wil ik een douchebak voor in de douche laten plaatsen en een nieuwe wasbak met spiegel laten ophangen.

Douchecel, wasbak en toilet vervangen in stacaravan

Ik wil de bestaande badkamer verwijderen en vervangen in mijn sta caravan. De afmeting is ongeveer 1.10 x 1.80 meter. Het gaat om een nieuw douchecel over de hele breedte, 1.10 meter, nieuwe wasbak en toilet, kleiner formaat. De bestaande linoleum vloer is versleten en dient te worden vervangen door een PVC laminaat vloer. Daarnaast dient er ook een PVC laminaat vloer on de gehele stacaravan geplaatst te worden. Het betreft het verwijderen van het bestaand tapijt en zeil / linoleum. De vloer oppervlak is ongeveer 8.5 x 3.1 meter, caravan maat. De vloer oppervlak is 22 m2.

Douchecabine in stacaravan plaatsen

Ik wil mogelijk een douchecabine en wastafel (allebei basic) maken in een stacaravan (nu zonder badkamer). Wat kost dit ongeveer?

Badkamer in de stacaravan renoveren

Wij hebben een stacaravan waar in de badkamer ooit lekkage is geweest. Wij willen die ruimte nu laten renoveren. Het is een ruimte van ongeveer 2 x 1,5 meter waar een toilet en wasbak zijn. Daarachter zit nog een douchehoek met een douchebak. Het tegelwerk en de houten ondervloer moeten verwijderd worden. Het is de bedoeling dat het bestaande tegelwerk aan de wanden intact blijft. Ik denk dat de douchebak ook gehandhaafd kan blijven. Er moet een nieuw stuk vloer in met daarop tegelwerk. Het toilet en de wastafel en kraan moeten vervangen worden. Ook willen wij een douchewand laten plaatsen in de douchehoek. Graag laat ik ter plaatse de situatie beoordelen en bespreek dan de mogelijkheden.