Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer en separate douche aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer en separate douche aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer en separate douche aanpassen

Badkamer en separate douche aanpassen

Wij overwegen onze douche bak en glaswand in de badkamer te vervangen inclusief wandtegels. Daarnaast willen we eveneens de 2e douche laten aanpassen.

Badkamer en toilet verbouwen

De badkamer is 2.63 bij 2.03 meter groot. Het oude sanitair en tegels dienen te worden verwijderd. De indeling wijzigt dus de leidingen zullen verlegd moeten worden. De wanden en vloer worden betegeld.Er moet een inloopdouche van 1.40 bij 0.90 meter inclusief regenset gemonteerd worden. Verder komt er een tussen wand en daarnaast een zweven toilet en bidet. Het badkamermeubel en radiator moeten worden gemonteerd. Het separate toilet op de begane grond is ongeveer 1 bij 1 meter groot. Hier komt een zwevend toilet en de wanden en de vloer moeten worden betegeld.

Badkamer met separate wc bouwen

Ik wil een badkamer laten (ver)bouwen met twee douches, een afscheiding voor wasmachine droger en een wasbak 2 kranen. Vloerverwarming Ruimte is 2 x 2.5. Vloerverwarming. Separaat een wc in een aparte ruimte 1x1.

Badkamer en toiletruimte vernieuwen

We willen graag op niet al te lange termijn onze kleine badkamer van 166 x 100 cm vernieuwen met: - nieuwe tegels op de vloer en wanden; - plaatsen van een wastafelmeubel met stroompunt (momenteel nog niet aanwezig); - vervangen en verplaatsen van de radiator; - plaatsen van badkamerventilatie (momenteel nog niet aanwezig); - plaatsen van een douchedeur; - vervangen en verplaatsen van de douche en afvoer; - plaatsen van een plafond met spotjes. Tegelijkertijd willen we ook graag de separate toiletruimte vernieuwen met: - nieuwe tegels op de wanden en vloer; - plaatsen van een hangtoilet; - plaatsen van een fonteintje (momenteel nog niet aanwezig). We maken graag even een afspraak om de klussen hier te bespreken en alles te laten inmeten. Graag uw gedetailleerde offerte.

Badkamer en separate toiletruimte verbouwen

Ik wil de badkamer en de (separate) toiletruimte verbouwen. Betreft een appartement. De afmeting van de badkamer is 220 cm bij 174 cm. De afmeting van de toiletruimte is 96 cm bij 125 cm. In de badkamer wil ik een inloopdouche en wastafel. Tevens moet er plek zijn voor de was- droogmachine en voor de verwarming. De wanden en vloer moeten ook opnieuw betegeld worden. Stijl is modern/strak (grote tegels) in combinatie met wit en houtlook. Als het kan alles zo neutraal mogelijk houden. Ik heb nu ook een staand toilet en die moet zwevend worden en daarna alles goed betegeld worden eromheen. Het puin moet ook afgevoerd worden.

Nieuwe badkamer installeren

Ik heb een nieuwbouw huis gekocht en wil een nieuwe badkamer (en wc) laten installeren. Dat betekent ophangen en aansluiten van een design radiator, WC, douche set en kraan, spiegel met verlichting, wastafel (dubbele bak of grote wasbak) en plaatsen douchewand voor de inloop douche en afwatering. Separate toilet beneden plaatsen en aansluiten van het toilet en kleine wasbak met kraan. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten hiervoor.

Badkamer renoveren en/of verplaatsen

In verband met de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een prijsopgave voor een badkamer. Huidige badkamer is kleine ruimte, dus wordt ook overwogen om deze te verplaatsen naar een grotere ruimte van 10 m2. Derhalve graag prijsopgave voor vervanging en verplaatsing (dus ook leidingen) van de badkamer. Bij beide ruimtes (huidige ruimte van de badkamer en eventuele nieuwe ruimte) rekening houden met enigszins schuin dak. Huidige voorkeur gaat uit naar separate douche en bad wanneer dat qua ruimte mogelijk is, anders uitsluitend douche met bijvoorbeeld glazen scherm/regendouche. Bij voldoende ruimte toilet gewenst. Het sanitair mag in de offerte worden meegenomen om totaalprijs. Tevens is de toiletruimte beneden te vervangen. Deze ruimte is ongeveer 3-4 m2. Foto's zijn beschikbaar van de huidige ruimte en de eventuele nieuwe ruimte. Definitieve maten niet beschikbaar op dit moment, betreft beste schatting. Naar schatting begin/half augustus 2017 te plaatsen.

Renovatie van de badkamer

I would like to renovate the bathroom. The current bathroom layout consist of a shower room and a separate toitle room. The in between wall needs to be removed to make a one big bathroom. Old tittles need to be replace for new tittles. Add of floor heating, a walking shower, new sink and cabinet, new toilet and a small closet for the cv. In addition washing machine pipes need to be relocated to another closet. The materials to be provided by me. De badkamer en toilet worden door ene muur gescheiden. Deze muur moet worden verwijderd en dat ontstaat er een ruimte van 2.50 bij 1.90 meter Hier dienen de wanden en de vloer betegeld te worden, vloerverwarming aangelegd, een inloopdouche gemaakt, badkamermeubel en toilet geïnstalleerd en een ruimte voor de cv ketel gemaakt. De aansluiting voor de wasmachine dient te worden aangepast zodat deze in een andere ruimte gebruikt kan worden.

Badkamer en separate toilet vernieuwen

Op de begane grond wil ik een wc ruimte (ongeveer 1.20 x 1.00 meter) laten vernieuwen: inbouwreservoir ophangen met toilet en de vloer en wand betegelen, inclusief de oude tegels eruit slopen. Er zit nu een fonteintje wat weg moet. Op de eerste etage een badkamer slopen en daarna weer opbouwen met nieuw materiaal. De badkamer is 2.28 x 2.25 meter groot met een hoogte van 2.10 meter. Bouwen van een muurtje ten behoeve van de douchedeur. Tegelen vloer en wanden. Aanbrengen drain op de plaats waar nu een afvoerputje is. Ophangen van een toiletmeubel met 2 kranen, plaatsen van een inbouwreservoir en een wc. Tegelen vloer en wanden met twee verschillende tegels van afmeting 30 x 60 centimeter en plaatsen van een douchedeur. Uw offerte graag inclusief het afvoeren van de sloopmaterialen.

Badkamer laten moderniseren

Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 1998 en krijgen daarvan op 15 maart de sleutel. Eind maart moeten we al gaan verhuizen. Wij willen in de tussenliggende weken de badkamer laten moderniseren. De ruimte is ongeveer 170 x 310 cm met een separate inloopdouche van 90 x 90 cm. Er zijn een wastafel, een staand toilet en een ligbad. We willen al het sanitair en tegelwerk laten vervangen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen graag uw offerte voor de levering van alle materialen en de totale arbeid.