Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer schoonmaken na verbouwing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer schoonmaken na verbouwing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer schoonmaken na verbouwing

Badkamer professioneel laten reinigen

Badkamer professioneel laten schoonmaken tegels ( voegwerk ) rubbertjes van de douche deuren, badkamer is 15 jaar oud en 12 m2. zie bijlage foto's van rubbertjes douche deuren

Herstel voegwerk badkamer

Et zitten aan de onderkant van de tegels (vet)vlekken. De voegen zijn verkleurd. Graag volledig laten schoonmaken en de voegen bij kleuren. De badkamer is vrij klein. 1.70 m lang, 1.35 m breed en 2.50 m hoog. Er zitten 2 deuren in van 2.05 m hoog en 82 cm breed. Het douchegedeelte is afgeschermd door een betegelde wand van 1.95 m hoog, 86 cm breed en 10 cm dik. Niet overal is betegeld, omdat er een wasbak en een hangkast onder de wasbak aanwezig is.

Badkamer schoonmaken na verbouwing

Ik zoek een vakman die mijn badkamer kan reinigen nadat deze onlangs verbouwd is. Er is wat aanslag op de wandtegels na het voegen inwassen overgebleven hetgeen er moeilijk afgaat. Dit zelfde geld op de vloertegels. Het oppervlak van de wanden bij elkaar is circa 16 m2 en de vloer ongeveer 5m2.

Vloertegels/tegels douche schoonmaken en schimmel plafond verwijderen

Ik wil graag mijn douche tegels laten schoonmaken.Op de grond zijn er witte kalkplekken en een witte waas waar ik met bleekmiddel heb geprobeerd een plekje schoon te maken. Verder zijn de wandtegels niet heel erg vies. Ook zou ik graag de kit ( rondom de vloer) in het douchegedeelte van de badkamer laten vervangen. Daar ligt nu doorzichtige kit op. Is het ook mogelijk om een vloertegel vervangen? ik heb er namelijk nog een paar staan.

Badkamer, douche en WC schoonmaken

We gaan verhuizen naar ons nieuwe huis. Het toilet op de begane grond, de badkamer op de 1e verdieping en een aparte douche op de tweede verdieping zijn ‘vintage’ en we willen met een hele grondige schoonmaakbeurt,vooral van de badkamer kranen, verwarmingselement en wasbakken moeten behoorlijk ontkalkt worden, kijken of er nog wat van te maken valt.

Badkamer opknappen

Graag willen we onze badkamer laten opknappen. De badkamer is 2 x 2.40 meter en 2.24 meter hoog. De klus zal bestaan uit: - radiator vervangen (aankoop in overleg) - plafond schilderen - ontluchting maken in het plafond (ontluchtingsbuis boven het plafond is aanwezig, maar dichtgetimmerd) - voegen muur en vloer schoonmaken, opnieuw aanbrengen waar nodig - tegels muur en vloer schoonmaken - badwand plaatsen (aankoop in overleg) De badkamer heeft een schuine kant, die loopt van 2.24 naar 1.27 meter hoogte af.

Bad opnieuw plaatsen

Bij het schoonmaken van de badkamer drukte ik een aantal tegels naar beneden. De houten omlijsting lijkt rot te zijn. Ik ben op zoek naar iemand die de houten omlijsting kan vervangen en opnieuw kan betegelen. De tegels zijn nog aanwezig. Voor zo ver ik weet is er geen lekkage aanwezig.

Schimmel verwijderen en badkamer grondig schoonmaken

Graag wil ik mijn badkamer grondig laten reinigen, kalk en schimmelvrij. Schimmel op tegels en op kunststof plafond. Maat ca 2. 50 x2. 50

Badkamer schimmel verwijderen en grondig schoonmaken

Kleine badkamer (4 m2 denk ik) heeft schimmel op de tegels en langs rand plafond. We zouden heel graag de hele boel in een keer weer schoon en fris willen hebben.

Badkamer laten renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. De afmeting van de badkamer is ongeveer 1,80 bij 2,10 meter. De badkamer zit in een uitbouw van een jaren 30 woning. - in de badkamer wil ik de twee douchewanden ontdoen van de tegels en voorzien van stucwerk. Op de vloer wil ik nieuwe tegels. De oude moeten verwijderd worden (kan ik eventueel zelf) met behoud van de aanwezige vloerverwarming. - het badkamermeubel en het toilet wil ik vervangen. Hoeft geen hangtoilet te zijn (zit er nu ook niet) maar wel een toilet totaal de muur zonder schroeven aan de buitenkant in verband met het schoonmaken. - aandachtspunt is het plafond (nu plastic met inbouw spotjes). Hier moet een mooie oplossing voor komen met opnieuw inbouw spotjes. - nu zit er een massagedouche ingebouwd. Deze mag eruit. Ik wil graag een eenvoudige mengkraan met een afneembare douche. De vraag is nog even of de huidige douchewand kan blijven staan omdat er nog een oud (niet-gebruikt) kraantje van een vorige toilet mogelijk uit komt. - ventilatie aanbrengen. Kunt u een eerste reactie per mail geven? In verband met slechte bereikbaarheid wil ik graag per mail een afspraak met u maken.