Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer renovatie sloopwerk en plaatsen gehele nieuwe badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer renovatie sloopwerk en plaatsen gehele nieuwe badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer renovatie sloopwerk en plaatsen gehele nieuwe badkamer

Badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden

Complete renovatie van de badkamer op de 2e verdieping en de toiletruimte op de begane grond. Oude badkamer compleet verwijderen en afvoeren. En toiletruimte benedenverdieping ook compleet strippen en afvoeren. Alles nieuw in moderne stijl, materiaal in overleg met vakman aan te schaffen. Graag een vakman die engelstalig is.

Complete badkamer renovatie

Het betreft een badkamer van 250 cm lang en 210 cm breed. Deze badkamer wordt volledig vernieuwd (sanitair en tegels zijn al gekocht via Sani Dump Elst) en wij zullen eventueel zelf zorgen dat de ouder badkamer eruit wordt gesloopt en wordt afgevoerd. Aandachtspunten voor de badkamer zijn, - We willen een muurtje gemetseld hebben van ongeveer 80 cm lang, 10 cm breed en 210 cm hoog met in dit muurtje aan beide zijdes een nisje voor het opbergen van bijv. shampoo/zeep (zie 3D tekening van Sani-Dump). - We willen elektra punten toegevoegd hebben in de badkamer (momenteel is er alleen een koord om het licht aan te doen). We hebben een spiegel met LED verlichting en willen daarnaast ook stopcontacten voor bijv. onze elektrische tandenborstel/föhn - Indien mogelijk willen we nog spotjes in het plafond geplaatst hebben. Deze moeten we nog wel aanschaffen dus hier willen we eerst advies over. - De huidige ventilatie willen we laten controleren/verbeteren/vervangen (wat nodig/mogelijk is).

Badkamer renovatie

Ik wil mijn oude badkamer slopen en alles af laten voeren, en daarna een compleet nieuwe badkamer plaatsen. - Nieuwe vloer en wandtegels - Inloopdouche - Nieuwe toiletpot De badkamer is 2 x 3 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Renovatie badkamer

Alles wat er nu in zit, moet er uit. Ik wil een inloopdouche, minstens 1x1 m, rekening houdend met riool. Dus daardoor de douchevloer hoger. Ik wil eigenlijk een regendouche uit het plafond, maar gezien de hoogte zal dat net niet kunnen, dus niet geïntegreerd in de muur. De huidige buitenmuur moet gesplitst worden in een raam dat kan kiepen en dus open kan blijven staan. En de deur naar buiten terug, inclusief beveiliging. Ik weet precies wat ik wil qua stucwerk, betegeling, sanitair, wastafel enz.

Badkamer renovatie

We want to enlarge our toilet area. Move the sink, brick up a wall to create a larger room.

Badkamer renovatie

Zelf slopen wij de huidige badkamer (1e verdieping) en voeren het puin zelf af. Wij willen graag een nieuwe badkamer (2,00 meter x 3,00 meter ) laten maken. Mijn man en mijn vader helpen mee, zijn zelf bekwame klussers. De badkamer is in open verbinding met de slaapkamer (alleen een laag gestuct muurtje wat blijft staan) en heeft dus alleen 3 wanden (en de vloer) die glad afgewerkt moeten worden en opnieuw betegeld. (Momenteel zit er vocht onder de huidige tegels dus vandaar dat alles eruit moet en oorzaak opgespoord en hersteld). Daarna moet er een nieuwe douche en wastafel in.

Renovatie van badkamer

Bij deze wat foto's, een plattegrond en een nadere toelichting omtrent onze badkamer renovatie. Wij willen dus onze badkamer voorzien van een nieuw meubel, sanitair en tegels. Onze badkamer is 2.85 bij 2.08 en 2.44 hoog. Nieuwe spullen die er inkomen zijn: douche, bad, meubel, wc, radiator en tegels. De indeling van de badkamer blijft hetzelfde dus er hoeft weinig qua leidingwerk gedaan te worden, zie foto's. Wel willen we een lagere douchebak dus de afvoer moet aangepast worden. Ik ben zelf van plan om de badkamer te slopen, dus ik lever hem kaal op. Dus voor jullie alleen installatie en tegelwerk zover ik nu kan inzien.

Badkamer en toilet renovatie

Ik zou graag de wanden en vloer van mijn badkamer (35 m2) en toilet (15 m2) willen laten tegelen. Er kan over de bestaande tegels heen betegeld worden. In de badkamer moet er eerst nog een stortvloer over de leidingen heen komen voordat de vloer betegeld kan worden.

Badkamer renoveren

Renovatie van bestaande badkamer op de 1e verdieping. De ruimte is nu circa 2,60 meter x 2,40 meter met een uitstulping van 1 m2 voor de douche. De badkamer heeft 2 deuren, waarvan 1 naar een balkon. Wij willen betoncire op de wanden en een nieuwe indeling. Tegels verwijderen en afvoeren. Badkamermeubel verplaatsen, dus leidingen verleggen en de vloer ophogen met een zandcementdekvloer ivm huidige slechte afschot van de douche. Er komt later een gietvloer in.

Badkamer renovatie

Ik wil mijn badkamer (4 x 2 meter) laten renoveren. De huidige badkamermeubels + tegels moeten verwijderd worden en daarna afgevoerd, en daarna wil ik de nieuwe badkamermeubels laten plaatsen en alles opnieuw betegelen. Dit zijn de werkzaamheden: Plaatsen bad, inloopdouche, wastafelmeubel, plafond met spots, elektropunt, wand-en vloerbekleding, radiator. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte.