Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer renovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer renovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer renovatie

Renovatie kleine badkamer

Graag willen we de badkamer renoveren. We zijn ons aan het oriënteren wat de kosten zijn en wat er mogelijk is. Het bad moet eruit en de meubels ook. Dan een klein meubel erin. We willen nieuwe tegels, een design radiator en een inloop douche met glaswand. We willen simpele grijze tegels. Al het oude materiaal moet afgevoerd worden. De oppervlakte is 16 m2 en de hoogte is 2,5 meter. De materiaalkosten graag apart vermelden. Graag ontvangen we een offerte.

Verbouwbegeleiding bij toiletruimte + badkamer

Renovatie badkamer + toilet en toilet, benden. Graag laat ik een offerte checken en eventuele zaken waar ik als leek en niet deskundige (alleenstaande) vrouw niet aan denk. Misschien ten onrechte maar ik voel me onzeker bij deze renovatie. Het hoeft, vermoed ik, niet veel tijd te kosten maar kan wel handig zijn. Wil de installateur ook niet voor het hoofd stoten maar ik heb geen ervaring met verbouwingen en ben niet handig en onwetend in prijzen en onderhandelingen in de bouw. Het gaat om een toiletruimte van 1.25 m bij 88 cm waarbij het fonteintje vernieuwd moet worden, een inbouw reservoir voor een hangtoilet moet gemaakt worden, de afvoer die langs de muur loopt moet in gefreesd worden in de muur. Daarnaast wil ik de wanden laten tegelen. 1 muur is betegeld, maar hier kunnen de tegels niet afgehaald worden, omdat de ondergrond giboblokken zijn. De rest van de wanden moet dus betegeld worden met dezelfde tegels. In de badkamer (2.75 m bij 2.78 m (1.80 m zonder tegels)) moet er ook een inbouw reservoir voor een hangtoilet moet gemaakt worden. Een wastafel en kastjes moeten opgehangen worden. De wandtegels moeten eraf en opnieuw betegeld worden. Vloertegels in de badkamer en toilet kunnen blijven zitten, tenzij deze eruit moeten. Alle materialen heb ik zelf al in huis. Kunt u mij bellen om te bespreken wat u voor mij kunt betekenen?

Renovatie badkamer

Verwijderen oude badkamer (6 m2), leidingwerk (inbouwdouche, inbouwkranen en douchegoot), elektra (spiegel, sunshower), verlaagd plafond met spotjes, muurtje plaatsen, tegelwerk (32 m2 60x80 cm gerectificeerd), stucen plafond, plaatsen douche, badmeubel, sunshower etc.

Renovatie van de badkamer

Het gaat om het plaatsen van een nieuwe badkamer. Sanitair is al gekocht. De maat van de badkamer is 2.10 x 2.30 meter en ongeveer 2,4 meter hoog. Wij willen graag twee offertes, een met sloopkosten en afvoerkosten en een offerte zonder. De douche blijft op zijn plek, maar wordt een inloopdouche. hoogte: 2,40 meter. woning van 25 jaar oud. De wc wordt een kwartslag gedraaid. Het toilet wordt zwevend een toilet. De vloer en de muren moeten worden betegelt. Het bad komt andersom. Leidingen moeten waarschijnlijk verlegd worden. Graag ontvangen we een offerte.

Renovatie huis

Renovatie huis: * Nieuwe badkamer 2 x 3 m met ligbad, douche hok, toilet bidet, toilet beneden incl. betegelen, wastafel met kast. * Trappenhuis: 2 trappen renoveren (trappen bekleden), marmoleum verwijderen. * 12 zonnepanelen plaatsen * 10 kunststof kozijnen schilderen binnen en buiten.

Douchecabine plaatsen

Graag willen wij een douchecabine laten plaatsen. Het betreft de "Baseline Hoekinstap 185 x 77-89cm" Onze badkamer wordt momenteel gerenoveerd via de woningbouw. Douchecabine zat niet in het budget en wordt ook niet door hen gedaan. Renovatie is donderdag 7 november gereed. Plaatsen van douchecabine willen we graag vrijdag 8 november laten doen.

Renovatie van onze badkamer

Het gaat om een kleine badkamer waar wij een andere douchewand willen, die al in ons bezit is. Hiertoe dienen twee muurtjes te worden afgebroken, hetgeen eventueel door ons zelf zou kunnen worden gedaan. Verder willen wij er graag de tegels uit en hieronder zit waarschijnlijk nog vloerverwarming die er ook uit mag. Wij zouden dan een doucheplaat willen en andere tegels op de vloer (die wij van te voren zelf nog uit zullen zoeken). Eventueel willen wij nog laten bekijken of er een ander toilet, wellicht ook op een andere manier, geïnstalleerd kan worden. Eventueel nog een ander wastafelmeubel. De badkamer heeft een afmeting van 2 x 2, douchewand is op dit moment 1 meter, we willen de douchewand op hetzelfde formaat terug willen

Badkamer renovatie

We hebben nu een lege badkamer. De badkamer spullen zijn er en deze moet alleen opgebouwd worden. Het gaat om 12 vierkante meter. De vloer en wanden opnieuw betegelen, nieuwe plafond plaatsen, douchecabine en toilet plaatsen.

Badkamer renovatie

Put van badkamer vervangen Vloertegels vervangen 6.5 m2 Wandtegels vervangen 16 m2 Plafond witten

Renovatie badkamer en reparatie lekkage

Ik wil graag de badkamer renoveren. De inloopdouche heeft een lekkage, deze moet nog gerepareerd worden. Of dat het beter is om de douchecabine te vervangen of niet krijg ik graag advies over. De vloer moet verwijdert worden, afvoeren doe ik zelf. IIk kijk ook naar de mogelijkheid om vloerverwarming te realiseren. Welk soort ontvang ik ook graag advies over. Afmeting badkamer is 11 m2 ongeveer.