Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe badkamer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe badkamer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe badkamer plaatsen

Inloopdouchewand plaatsen

Ik zal graag een inloopdouche willen plaatsen in mijn badkamer. de afmetingen van de douche zijn 120x200 cm. Saqu Industrial Black Douchewand met Nano Glas 120x200 cm Mat Zwart

Badkamer verbouwen

Wij zoeken hulp bij het verbouwen van de badkamer, sloop en koop van onderdelen is al deels gedaan. Het houdt in verplaatsen van een aantal leidingen binnen de badkamer en waterdichten en plaatsen van de meubels. Badkamer is ongeveer 6.5-7 m2.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine van 90 x 90 laten plaatsen in de badkamer. Er staat nog geen douchecabine.

Badkamer slopen en nieuwe plaatsen

Ik wil mijn hele badkamer laten slopen en daarna alles opnieuw laten betegelen en nieuwe meubels laten plaatsen. De douchebak word een inloopdouche, en verder moet er een nieuwe wastafel in. Er ligt trouwens ook vloerverwarming wat vervangen moet worden. De badkamer is 7 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer opknappen

Wij willen nieuwe tegels, nieuwe douchekraan, een verlaagd plafond met spots nieuwe wastafel en spiegel (zelf gekocht) plaatsen en een op maat gemaakte douchecabine. De badkamer is 162x166 cm groot.

Badkamer renovatie

Het is een douche met water toevoer alleen warm water moet nog aan gesloten worden. Verder wil ik een nieuw douchestoeltje met thermostaatkraan laten plaatsen, en een goedkoop alternatief als wandbekleding. De badkamer is 2,90 x 4 meter.

Badkamer verbouwen

We gaan onze badkamer slopen en zoeken iemand die de nieuwe wandtegels en meubels voor ons kan plaatsen. Er moet een nieuw hangtoilet in komen, een schuifdeur voor de inloopdouche, en een wastafel. De badkamer is 2 x 3 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Loden leidingwerk vervangen en nieuwe boiler plaatsen

Ik zoek een specialist voor de aanleg van een boiler en het verplaatsen/vervangen van een aantal oude leidingen. Het gaat om: Badkamer: Lood afvoerleiding van wastafel verleggen. Lood doucheput vervangen. waterleiding verleggen. Toilet: Riolering verleggen. Leveren zwevend toilet en ophangen monteren Lood afvoer verleggen wastafel. Waterleiding verleggen voor fontein. Was hok: Boiler leveren en plaatsen elektrische Afvoerplaatsen voor wasmachine en watermachine kraantje. Keuken: Verleggen / vervangen lood afvoer. Verleggen waterleiding

Badkamer opknappen

Ik wil in de badkamer tegels op de vloer. Er ligt nu een vloer in die is vanaf de bouw erin gegaan. Dat zijn ouderwets, kleine tegels. Een douchecabine plaatsen. Die hebben we nog niet uitgezocht. En een badkamerkast ophangen. Die is er ook nog niet. We schaffen alles bij de Praxis aan.

Badkamer slopen en modern inrichten

Ik wil de badkamer laten slopen en alles af laten voeren. Daarna wil ik het helemaal opnieuw in laten richten. Dus de vloeren en wanden betegelen, een inloopdouche plaatsen, een nieuw toilet, wastafel, aansluitingen voor de was en droogmachine (afgedekt met een werkblad), en infrarood panelen op het plafond. De badkamer is 2 x 2 meter.