Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer plaatsen nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer plaatsen nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer plaatsen nieuwbouwwoning

Het totaal renoveren van mijn badkamer

Ik zoek een specialist voor het renoveren van mijn badkamer. De badkamer is 300 bij 275 cm groot. Het gaat om het verwijderen van het ligbad, wandtegels en overige meubels. Vervolgens gaat het om nieuw tegelwerk, tegels op bestaande vloertegels aanbrengen, nieuw badmeubel plaatsen, nieuwe douchewand plaatsen, sanibroyeur plaatsen, verlichting aanbrengen, nieuwe spiegel aanbrengen, er kan zoveel mogelijk gebruik worden gemaakt van bestaande leidingen e.d. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping.

Nieuwe badkamer plaatsen

Ik wil de huidige badkamer slopen, leidingen verleggen, elektra verleggen, nieuwe badkamer monteren, met bad, toilet, inloopdouche en wastafelmeubel. Inloop douche met composieten wandplaten. Rest van de badkamer moet betegeld worden. De badkamer is 2,30 x 2,56 meter.

Renovatie badkamer

3.6 m2 vloertegels leggen, ongeveer 16m2 wandtegels zetten, badkamer beschikt over houten vloer, dus in deze zwaluplaten aanbrengen, en vloer smeren, stukje koperen leiding verleggen, ongeveer 50 cm naar boven, glazen douche wand plaatsen, staand toilet plaatsen, en wasbak plaatsen,

Renovatie/verbouwing badkamer

Ik wil mijn badkamer renoveren. De badkamer heeft een oppervlakte van 2.03B x 2.82L x 2.45H. Ik wil twee muren plaatsen in een L vorm. Hiervoor moet 1 muur die er nu zit gesloopt worden. Het plafond moet worden verlaagd, hier lopen geen leidingen doorheen. Wel zitten hier ongeveer 4 spotjes in en deze moeten naderhand worden teruggeplaatst. De vloeren en de wanden moeten worden betegeld. De tegels ga ik zelf regelen. Er moet ook een toilet, een inloopdouche en een wasbak worden aangelegd. Ik zal deze zelf aanschaffen dus dat gaat alleen om het aanleggen.

Badkamer en WC verbouwen

Wij willen onze badkamer en 2 WC's opnieuw laten betegelen, de WC-potten en de radiator vervangen en een glazen douchewand laten plaatsen. N.B. De termijn is beperkt tot de periode tussen oplevering huis (16-11-2020) en verhuizing (28-11-2020).

Opknappen badkamer en WCs

Wij zouden in ons nieuwe huis graag de badkamer en 2 WC's op laten knappen. We willen tenminste de vloeren opnieuw betegeld, plaatsen van een douchewand (glas?), de radiator in de badkamer vervangen, evenals de WC-potten (hangende WC). Wij zijn nog erg oriënterend hoe we alles eruit willen hebben zien, dus hierover gaan we graag in gesprek met de specialist. Wij krijgen 16-11 de sleutel van de woning. Wij willen het werk dan binnen 2 weken hebben uitgevoerd, aangezien we daarna zullen verhuizen.

Nieuw toilet plaatsen op de 1e verdieping

Voor de 1e verdieping wil ik graag een extra toilet laten aanleggen, de ruimte van de badkamer is wel echt beperkt 2,1m2. Nieuwe toilet is besteld.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen: Van 2 ruimtes 1 badkamer maken. 1 x muur slopen. Bad, wc, douche plaatsen. Verwarming verhangen. Tegelen. Vloer / muren. Spullen zoals bad, kranen, tegels enz enz zijn al aanwezig.

Het laten renoveren van mijn badkamer

Ik zoek een specialist voor het renoveren van mijn badkamer. Het betreft 25 m2 aan nieuw tegelwerk (vloer en wanden). Het verleggen van leidingen en het leveren en plaatsen van nieuwe badkamermeubels. Daarnaast ook graag een verlaagd plafond met spotjes.

Toiletpot in de badkamer plaatsen

Ik wil in de badkamer een toilet laten plaatsen. Hier heeft tot voor kort een wasmachine gestaan. Er moeten dus aanvoer- afvoerleidingen voor water komen voor het toilet.