Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer opfrissen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer opfrissen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer opfrissen

Badkamer opknappen

Nieuwe douchecabine plaatsen, nieuw wastafelmeubel en kraan plaatsen. Nieuwe radiator. Kitranden en voegen opfrissen. Plastic schrootjesplafond verwijderen. Badkamer is 2 x 3 meter. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.

Badkamer opfrissen

Wij willen graag: -Douchestang vervangen voor stortdouche. -Glazen deur doucheruimte (is uit de sponning gevallen) vervangen. Waarschijnlijk moet er een nieuwe komen, maar als deze gerepareerd kan worden, dan graag. -Doucheruimte (2 m2) opnieuw voegen.

Douche renoveren

Graag zouden wij onze pre historische badkamer willen laten opfrissen. Inclusief het wegwerken vd waterleidingen en vervangen van tegels . Max oppervlakte is totaal 10-12 m2

Badkamer opfrissen

Ik wil de badkamer na 5 jaar opfrissen. De tegels van de douchewand hebben wat vocht achter zich en de kit raakt daar los. Daarnaast is het plafond toe aan een nieuwe verfbeurt. De glazen douchewand zal even losgehaald worden zodat de vloertegels grondig gereinigd kunnen worden. De afmeting van de badkamer is ongeveer 3 x 2 meter. De gehele badkamer heeft dezelfde wandtegels. Bij voorkeur worden de tegels van de douchecabine, met daarachter vocht, dus hergebruikt. Het plafond graag ook herstellen (is verf losgekomen).

Badkamerwanden en -vloer betegelen en bad vervangen

Ik wil mijn badkamer laten opfrissen door nieuw tegelwerk op de wanden en vloer te laten plaatsen, over de bestaande tegels heen. Het gaat om ongeveer 45 m². Ik wil ook het bad laten vervangen, verder moet al het sanitair herplaatst worden. Ik wil met de tegelzetter/badkamerspecialist graag overleggen over de keuze van de tegels en de beste tegelmaat. Er mag ook een aanbieding voor de materialen worden gedaan. Ik ontvang daarna graag uw offerte. Ik heb geen haast met deze klus.

Badkamer opfrissen

Ik heb in mijn huurwoning een verouderde badkamer van 6 m² die ik graag wil laten opfrissen. Ik wil hiervoor zelf wat materialen gaan kopen bij Praxis. Ik wil er nieuwe vloertegels laten plaatsen, een nieuw duoblok, een badkamermeubel met wastafel en een douchewand. Misschien ook een bad en een nieuwe doucheset. Ik nodig bedrijven graag even uit om de ruimte te bekijken en mij advies te geven over de mogelijkheden. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Badkamer laten opfrissen

Ik wil de badkamer in een vakantiewoning opfrissen. Dit omvat: vernieuwen van spoelbak toilet en plaatsen van een douchedeur. Eventueel komt ook vervanging van de wastafel met kastje in aanmerking. De ruimte is 1.14 meter breed. De vloer in het douchegedeelte ligt 3-4 centimeter lager dan de rest van de badkamer.

Vloeren betegelen en douchecabine plaatsen

Ik wil graag mijn badkamer van 239 cm lang en 200 cm breed laten opfrissen. Er zit nu een douchebak van 90 x 90 cm in en ik wil daar graag een douchecabine met hoekinstap op laten monteren. Verder wil ik op de badkamervloer ongeveer 5 m² tegels laten plaatsen en op de vloer in het toilet ongeveer 1 m². Ik wil hiervoor tegels van 30 x 30 cm kopen. Ik laat de ruimtes graag even beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag een offerte.

Badkamer opfrissen

Graag ontvangen wij een offerte voor het opfrissen van de badkamer. Het gaat om het leggen van een tegelvloer van 255 x 146 cm (over bestaande tegels), het verwijderen en het plaatsen van een dubbele wasbak met kranen in een blad. En alle kitranden vervangen. De tegels en de wasbak schaf ik zelf aan.

Badkamer en toiletruimte renoveren

Ik ga binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning en wil daar de badkamer en toiletruimte laten opfrissen. De vloertegels zijn nog prima, maar ik wil er nieuwe wandtegels laten plaatsen over de bestaande tegels. Ik heb nog geen tegels uitgezocht. Het gaat in de badkamer om ongeveer 7 x 2,4 meter en in de toiletruimte om 3 x 2,4 meter. Ik wil in de toiletruimte een inbouwtoilet en een nieuw fonteintje laten plaatsen. In de badkamer moet een douchewand met deur geplaatst worden, een nieuwe kraan en doucheset en een wastafelmeubel. De materialen mogen ook worden aangeboden, maar mogelijk zal ik zelf iets naar eigen smaak aanschaffen. Ik laat de ruimtes graag even beoordelen en ontvang graag een prijsindicatie.