Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer ontwerpen en maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer ontwerpen en maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer ontwerpen en maken

Badkamer ontwerpen en maken

Ik wil de huidige kastenkamer verbouwen tot badkamer. Afmetingen zijn 2 bij 2,60 meter. In overleg stucen of betegelen tot aan het plafond. Nu is het een blanco kamer. Houten woning (fundering). De CV-ketel is recht boven de nieuw te maken badkamer. Dit betekent dat het leidingwerk best soepel zal zijn. Ontwerpen plus uitvoeren is dus wat ik nodig heb.

Badkamer helemaal vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten ontwerpen en vernieuwen van onze badkamer. De badkamer is 2.5 x 1.6 meter groot. In de huidige badkamer staat een bad, dit willen wij laten vervangen voor een douchecabine of inloopdouche. Verder willen wij het toilet, de meubels en het tegelwerk laten vervangen. Wij zoeken iemand die alles voor ons kan verzorgen: het ontwerp, de aanschaf van de materialen, het sloopwerk en het opnieuw inrichten van de badkamer.

Nieuwe badkamer ontwerpen en uitvoeren

Wij willen onze badkamer vernieuwen. De hoogte is 220 cm, de lengte 270 cm en breedte 200 cm. We willen graag een (inloop) douche en wastafel en grote tegels op de wand en vloer. Er zit nu vloerverwarming in, maar we willen een gewone radiator. We willen grote tegels, omdat die eenvoudiger schoon te houden zijn. Het moet een moderne maar sfeervolle badkamer worden, niet te strak en kil, misschien gecombineerd met natuurlijke accenten. We nodigen bedrijven graag uit om onze wensen te bespreken en een ontwerp of advies neer te leggen. We ontvangen graag een vrijblijvende offerte.

Badkamer ontwerpen en plaatsen in andere ruimte

De badkamer verplaatsen naar waar nu de keuken is. Die ruimte is 2.40 of nog iets langer x 2.20 meter. Alles moet er nieuw in: inloopdouche en wastafel. We willen glazen blokken als wand bij de inloopdouche. Vloer en wanden betegelen en we willen (elektrische) vloerverwarming in de badkamer. De materialen willen we in overleg laten meeleveren, als u een mooi ontwerp heeft. We willen een moderne maar wel een neutrale badkamer. Tevens boven een badkamer maken waar nu alleen een toilet is. De oude badkamer ook slopen. Kunt u een ontwerp geven en daarvoor een richtprijs?

Badkamer ontwerpen en plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten betreffend de renovatie van de bestaande badkamer. De badkamer is ongeveer 2.75 bij 2.15 meter (6 vierkante meter) en 2.55 meter hoog. In de badkamer zit nu een ligbad, douchecabine en standaard closetpot. Ik zorg zelf ervoor dat deze gestript wordt. Behalve dat zowel de vloer als de wanden opnieuw betegeld moeten worden hebben we nog geen idee wat we willen, graag maken we in overleg met u een ontwerp.

Badkamer renoveren

Het betreft een badkamer renovatie. De afmeting is ongeveer 2 x 3 meter. Misschien kunt u over de huidige vloertegels heen tegelen? Graag ook opmeten, ontwerpen, uittekenen en berekenen hoeveel tegels ik moet halen bij Praxis. De douchecabine, toilet en wasmeubel zullen geleverd en geplaatst moeten worden. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.

Badkamer en WC ontwerpen, leveren en monteren

Ik heb een huis gekocht met een kleine, oude badkamer daarin. Ik wil deze wellicht gaan verbouwen, maar weet niet zo goed wat mogelijk is. Hij is 2,00 bij 0,88 meter en de deur zit aan de 0,88 meter kant. Op dit moment zit het toilet achterin en je moet dus door de douche naar de wc. Als het kan zou ik deze graag omgedraaid zien, dus de douche achterin en dan daarvoor een wc en een wasbak, maar ik weet niet of dat mogelijk. Als er andere opties zijn dan hoor ik die ook graag. Voornamelijk dus de vraag wat de mogelijkheden zijn, wellicht een stuk slaapkamer erbij betrekken door muur voor de helft te verplaatsen? Plattegrond woning en foto huidige badkamer zijn beschikbaar. Klant hoopt op die manier vooraf mogelijkheden en advies van de vakman te krijgen, want het is nu nog lastig om in het huis te kijken.

Badkamer ontwerpen en verbouwen

Ik wil mijn huidige badkamer laten slopen, inclusief puin afvoeren. Hierna zal ik in overleg met de vakman een nieuwe badkamer ontwerpen, bouwen en afwerken. De afmeting van de badkamer is 1,80 x 1,90 meter, hier wil ik graag het volgende in hebben: toilet, badkamermeubel(spiegel/wasbak/kastje), en een inloopdouche. Het gaat om een appartement op de 1e verdieping.

Badkamer renovatie

Badkamer van 2.40 x 2.70 meter, deels schuin dak, vernieuwen. Wastafel, toilet, douche, vloerverwarming en tegelwerk wanden en vloer vernieuwen. Tevens ontwerpen en maken van badkamermeubel met kast in de badkamer. Eventueel raam in schuine dak vergroten. Wellicht ook leidingen aanpassen. Levering tegels en sanitair in overleg.

Badkamer renovatie

Ik wil graag een badkamer ontwerpen. De klus moet 4750 euro kosten. Ik wil weten hoeveel vierkante meter je bijvoorbeeld moet tegelen, waar je het licht aanbrengt en waar je een spiegel plaatst. Ook wil ik er een standaard deur in maar de badkamer heeft geen ramen.