Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer in een nieuwbouwappartement aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer in een nieuwbouwappartement aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer in een nieuwbouwappartement aanpassen

Badkamer in een nieuwbouwappartement aanpassen

Ik heb een nieuwbouw appartement gekocht en inmiddels de sleutel ontvangen. Er is daar een badkamer van 250 x 300 cm waar ik graag wat wil laten veranderen. Ik wil er over de bestaande vloer- en wandtegels nieuwe tegels laten aanbrengen. Er is nu een douchehoek, maar ik wil er een inloopdouche laten maken. Ook wil ik er een bad en een badkamermeubel met 2 wasbakken laten plaatsen. Het bestaande toilet moet herplaatst worden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en uw advies te krijgen. Ik ontvang daarna graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen. Het appartement is nog leeg, ik zoek een vakman die hier op korte termijn mee kan starten, e.e.a. in overleg.

Monteren van een douchecabine in een nieuwbouwappartement

Ons appartement is net opgeleverd en ik wil daar nu in de badkamer een glazen douchecabine laten monteren, rechtstreeks op de tegelvloer. Ik zal de materialen zelf inkopen. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Ligbad laten plaatsen

Ik wil een ligbad (en een kraan) laten plaatsen. Betreft een nieuwbouwappartement. De aansluitingen zijn al aanwezig. De badkamer is betegeld en er zit ook een douche in.

Badkamermeubel plaatsen

Ik wil graag een nieuw badkamermeubel laten plaatsen. Deze bestaat uit: wastafel met onderbouw, spiegel met verlichting en een kast aan de zijkant. Het is in een nieuwbouwappartement en er zit nu een standaard wastafel in de badkamer die door de vakman verwijderd moet worden.

Badkamer aanpassen

Ik heb een nieuwbouwappartement waar een standaard badkamer in komt. Ik wil graag ook een kastje om de wastafel heen, en een spiegelkast erboven. Verder wil ik een andere douchekraan met een regendouche en een glazen douchewand. Er hoeft geen douchebak te komen en ook geen tegelwerk.

Installeren stoomcabine etc

In een nieuwbouwappartement is de hele badkamer betegeld en alle leidingen zitten op de juiste plaats. Er moet een urinoir opgehangen worden en een radiator, een spiegel met verlichting, flexibele leidingen stoomcabine etc. Het toilet is al geïnstalleerd door de aannemer. Erachter een wasbakmeubel met kraan, een smalle kast ernaast en een stoomcabine, alle aansluitingen zit erbij (zoals sifon).

Verbouwing badkamer

Badkamer in nieuwbouwappartement met betonnenvloer verbouwen. Vloeroppervlak 1.60m bij 2.10 exclusief ligbad. Ligbad vervangen. Vloertegels uitboren, vloerverwarming aanbrengen. Nieuwe vloertegels. In betegelde gipsplaten muur een hangende schuifdeur aanbrengen. Gipsplaat achter wastafel en toilet weghalen en vervangen voor gipsplaat alleen achter toilet. Nieuwe gipsplaat en oude tegels betegelen. Wastafelcombinatie met hangkast en spiegelkast. Badkamer tegels en badkamerameublement worden zelf aangevoerd.

Badkamer veranderen

In een nieuwbouwappartement is de badkamer standaard opgeleverd. Ik wil hier graag een bad in, incl. leidingwerk, een douchewand geplaatst hebben en een wastafel meubel. Daarvoor moet de bestaande radiator veranderd worden in een wand-design radiator. Badkamer is reeds betegeld. Sanitair in overleg, eventueel leveren.

Casco toilet en badkamer installeren

Begin juli wordt mijn nieuwbouwappartement opgeleverd. Het toilet en de badkamer moet voorzien worden van een vloer. De vloer en de muren moeten tot aan het plafond betegeld worden. Toilet krijg een wandcloset en fonteitje. Badkamer krijgt een glazen douchewanden, drain, badkamermeubel en designradiator. Tegels en apparatuur wordt zelf aangeleverd. Betreft dus de opbouw van de badkamer en het toilet. Badkamer is 2 bij 3 meter.

Badkamer + toilet in Nieuwbouwappartement

Nieuwbouwappartement: badkamer en toilet aanleggen. Leidingwerk aanleggen, vloer storten, betegelen wanden en vloer, plus sanitair aansluiten. Ook het leveren van de materialen. Half december is de oplevering dus vanaf begin januari moet het gebeuren.