Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer meubelset ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer meubelset ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer meubelset ophangen

Badkamer meubelset ophangen

Het plaatsen van een badkamerset (Monta) bestaande uit een meubel, spiegel, planchet en een kolomkast. Graag willen willen wij dat de vakman ook ons oude badkamermeubel verwijderd (wasbak en een spiegel) en weggooit. Tevens wilt de klant graag dat het water wordt aangesloten en de elektriciteit wordt aangesloten.

Ophangen meubelset in badkamer

Ik wil een wastafelset (laten) ophangen, bestaande uit een onderkast met wastafel (80 cm), spiegelkast met LED-verlichting en een smalle zijkast. Er is een aansluitpunt voor licht aanwezig. De meubels zijn reeds in elkaar gezet. De meubels moeten worden opgehangen op een betegelde wand. Er hangt nu enkel een wasbak (60 cm), deze moet nog worden verwijderd. De kraan zouden we, als dat mogelijk is, willen overzetten op het nieuwe meubel. Zou u mij kunnen aangeven hoeveel het zou kosten als ik dit zou laten doen? Vanzelfsprekend kan ik een helpende hand uitsteken als dat nodig is.

Badkamermeubel plaatsen

We willen een badkamer meubel laten plaatsen, een Fabulous meubelset van 100 cm art nummer 466952 plus 2 kolomkasten art nummer 466953. Ook een nieuwe kraan plaatsen. Er is nu een wastafelmeubel met lades en een enkele kraan en een spiegelkast. Dat zou verwijderd moeten worden. De materialen zijn nog niet besteld want we willen weten wat het kost voor de montage.

Bruynzeel badkamerset en glaswand monteren

Wij gaan in de zomer verhuizen en willen een Bruynzeel Elements 120 cm met 2 wasbakken en spiegel kopen bij de Gamma, verder willen we voor de inloopdouche een glaswand kopen. We verhuizen naar een nieuwbouw woning. De woning wordt opgeleverd inclusief tegel en voegwerk en al het leidingwerk voor de installatie van een badkamermeubel en glaswand. Graag wil ik een indicatie hebben over hoeveel het kost om de badkamer meubelset van Bruynzeel en de glaswand te laten installeren.

Badkamermeubel met kraan en spiegel plaatsen

We hebben onlangs een badkamer meubelset gekocht bij de praxis. Dit is een meubel van 80 centimeter breed, inclusief wasbak en een losse spiegel met verlichting. In onze badkamer hebben we nu een eenvoudige wasbak hangen met kraan. Deze moet vervangen worden door deze nieuwe set. Alles is in huis. Graag zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Badkamermeubel en wasbak monteren

We hebben een Bruynzeel badkamer meubelset gekocht bij de Gamma. Ik wilde weten of jullie die ook voor ons kunnen plaatsen. Het gaat om een wasbak met kast eronder en een spiegelkast met lamp. Er hoeft alleen oude wastafel verwijderd te worden. Ik hoor graag hoeveel het kost.

Badkamer verbouwen

Wij willen graag op een korte termijn onze badkamer 1,70 x 2,5 meter verbouwen. Er moet een inloopdouche komen met eventueel een douchebak, badkamermeubel, hangend wc, tegels tot de plafond, stopcontact voor tandenborstels en de radiator verplaatsen naar de andere kant van de badkamer (+/- 40 cm). Hierbij de producten die eventueel door de vakman geleverd mogen worden (let op, dit alleen indien de prijs van de vakmaan lager ligt dan de prijs van mijn eigen leverancier). Qubic meubelset met spiegel 120 cm zwarte structuur (2 laden) Qubic hoge kast zwart 172,8 x 30 2 x Plieger Goo wastafelkraan (0693310) Inloopdouche W150 (Getway, sealskin) incl. douchebak W150 en verlaagde sifon Hangend WC Villeroy & Boch Subway (let op! geen verkoort model) met softclose closetzitting van V&B