Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer meubels ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer meubels ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer meubels ophangen

Badkamermeubels in elkaar zetten en plaatsen

Ik zou graag 2 meubels in de badkamer in elkaar willen laten zetten. 1 onderkast en 1 kolomkast. Graag ontvang ik een indicatieprijs.

Badkamer meubels ophangen

Ik heb bij praxis gekocht: 1) Napoli onderkast 90 cm breed 2) Een blad voor op deze kast (er hoeft geen kraan of wastafel op) 3) Napoli spiegelkast 90 cm breed voor boven onderkast 4) Napoli hoge kast 40*30*176 cm Bovenstaande artikelen moeten aan de wand bevestigd worden. Verdere afwerking is niet nodig. De wanden zijn stenen muren die gestuct zijn.

Badkamer deels renoveren

Slopen van bestaande badkamer (met behoud van bad en douche), opnieuw tegelen met tegels (aanwezig), plaatsen inbouwtoilet (aanwezig) en plaatsen meubels (aanwezig). Wanden: 24,5 m2, Vloer 4,40 m2. Meubels in huis. Tegels eventueel in overleg met de vakman.

Renovatie van een kleine badkamer

Enige tijd geleden hadden wij lekkage vanuit de badkamer door het plafond in het toilet. We hebben toen een nieuwe douchebak en wand geplaatst. Helaas is de lekkage niet verholpen. Verschillende oorzaken hebben wij laten onderzoeken, maar we kwamen er niet uit. Uiteindelijk met een zeil tegen de tegelwand is de lekkage gestopt, maar nu zitten wij al een langere tijd met een zeil in de douchebak. Alle meubels, radiator, douchebak en wand en kraan zijn allemaal nieuw. Deze willen wij dus herplaatsen. De bedoeling is dus; demonteren van bestaande meubels en douchescherm, slopen van vloer en wandtegels en opnieuw betegelen en herplaatsen van de meubels. Het gaat om een kleine badkamer van ongeveer 3 x 2 meter.

Badkamer opknappen voor verkoop

Ik wil de badkamer verbouwen, betreft 4 m2. De toilet moet op een andere plaats. Alles betegelen, nieuwe plafond. En plaatsen van meubels en de verwarming moet ook op een andere plek. Graag een budget prijs word gedaan ivm verkoop woning.

Ophangen meubelset in badkamer

Ik wil een wastafelset (laten) ophangen, bestaande uit een onderkast met wastafel (80 cm), spiegelkast met LED-verlichting en een smalle zijkast. Er is een aansluitpunt voor licht aanwezig. De meubels zijn reeds in elkaar gezet. De meubels moeten worden opgehangen op een betegelde wand. Er hangt nu enkel een wasbak (60 cm), deze moet nog worden verwijderd. De kraan zouden we, als dat mogelijk is, willen overzetten op het nieuwe meubel. Zou u mij kunnen aangeven hoeveel het zou kosten als ik dit zou laten doen? Vanzelfsprekend kan ik een helpende hand uitsteken als dat nodig is.

Badkamer en wc in nieuwbouw woning laten plaatsen

Onze nieuwbouwwoning wordt half december opgeleverd. Onze badkamer wordt casco opgeleverd. Badkamer is 4,7 m2. Wij kopen zelf meubels en tegels. Tevens willen wij een wc en een muurtje in de badkamer hebben, en een verlaagd plafond met inbouw spotjes. De beneden wc wordt ook casco opgeleverd ook hier kopen wij het sanitair en tegels. Wij willen graag een soort koof in de wc en een verlaagd plafond met inbouw spotjes Wij willen het een en ander telefonisch toelichten.

Installatiewerk en tegelwerk in de badkamer

Wij willen in februari/maart 2018 onze badkamer gaan renoveren. Wij zullen veel werkzaamheden zelf doen, zoals al het sloopwerk en ook het plaatsen van meubels en verlichting. Wij willen de hulp van een vakman voor enig installatiewerk en voor het betegelen van ongeveer 22 m² wanden en 11 m² vloer. Wij maken momenteel een ontwerptekening met daarop ook het installatiewerk. Wij bespreken de klus graag met u en ontvangen daarna uw offerte. Wij zullen de materialen ook zelf inkopen.

Ouderbadkamer renoveren

Ouderbadkamer eruit slopen nieuwe erin met onze meubels en tegels maat van badkamer is: L180xB220xH240

Plaatsen van badkamer meubels

Wastafel, kraan, onderkast, spiegelkast en verlichting besteld bij Gamma, levertijd nog 1-2 weken. Klus: vervangen huidige wastafel etc. Dus plaatsen bestelling + waarschijnlijk wat vervangen wat betreft de leidingen. Op adres is sprake van stadsverwarming wat betreft toevoer van warm en koud water.