Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een badkamer in een lege ruimte creëren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een badkamer in een lege ruimte creëren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een badkamer in een lege ruimte creëren

Badkamer renovatie

We hebben nu een lege badkamer. De badkamer spullen zijn er en deze moet alleen opgebouwd worden. Het gaat om 12 vierkante meter. De vloer en wanden opnieuw betegelen, nieuwe plafond plaatsen, douchecabine en toilet plaatsen.

Een badkamer in een lege ruimte creëren

Ik zoek een badkamerspecialist die ons kan helpen met het indelen van de badkamer. De vakman moet dit ook kunnen uitvoeren. Het is een casco ruimte van 7 m2. We willen in ieder geval wel een gietvloer met vloerverwarming. De meeste leidingen liggen al op de juiste plek.

Een badkamer realiseren in een lege ruimte

Ik zoek een badkamerspecialist die van een momenteel lege ruimte een badkamer kan maken. De ruimte is ongeveer 4 m2. Ik zie graag een douche, wastafel, verlichting en wand- en vloertegels in de badkamer. Dit bevindt zich op de 2e verdieping.

Badkamer aan laten leggen in een lege ruimte

Ik zoek een badkamerspecialist die een badkamer kan realiseren in een momenteel open ruimte. Hiervoor dient er eerst een wand met kozijn en deur geplaatst te worden. Vervolgens zie ik graag een wasbak, toilet en douche terug in de ruimte. De ruimte moet ongeveer 170 bij 230 cm groot worden. Daarnaast zie ik graag tegels op de wanden en vloer. Als het goed is zijn er al leiding 'aanwezig'.

Badkamer installeren

Het gaat om het installeren van een nieuwe badkamer in een lege ruimte van 2,5 x 2 meter. De houten vloer, wanden en plafond moeten nog afgewerkt worden. Daarna moeten de wanden en vloer worden betegeld. Het water, elektra, afvoer en de verwarming aansluitingen zijn tot in de ruimte zijn aanwezig. Er zal een douche, toilet en wastafel geïnstalleerd moeten worden. Het sanitair en de tegels zijn aanwezig, de overige materialen levert de vakman.

Douchebak of inloopdouche installeren

Ik heb op dit moment in de badkamer een ligbad van 180 x 60. Het bad wil ik eruit halen. Op deze lege plek wil ik dan een douche. Dit kan zijn een douchebak met dezelfde lengte en breedte maten of een nieuwe badkamer vloer (200 cm x 120 cm) met inloopdouche. De wanden zijn dan onbetegeld tot 60 cm hoogte (240 cm). Eventueel met bijpassende tegels of panelen aanbrengen. Het bad en puin ruim ik zelf op. In overleg met de aannemer: materiaalkeuze en takenuitvoering.

Badkamer vernieuwen en uitbreiden

Wij hebben een principe overeenkomst over een woningaanschaf welke nog afhangt van een aantal verbouwingen. Zo willen we graag het toilet en de badkamer vervangen. Wat betreft de badkamer is deze nu circa 2 x 1 meter, wat veroudert en heeft enkel een douche en badkamer meubel. Op de overloop is echter een lege kast (1x1 meter) die veel buren bij de badkamer hebben getrokken waardoor er een L vormige badkamer zou ontstaan. Hier zou een douchecabine moeten komen die vervolgens de ruimte geeft een toilet te plaatsen waar nu de douche zit. Omdat er een toiletafvoer naar beneden zal moeten komen (toilet zit recht onder de badkamer), willen we ook dit toilet vervangen om in stijl met de badkamer te blijven.

Loodgieterswerk in badkamer

De badkamer is al helemaal kaal en is gewoon 1 lege ruimte nu. De afmeting van de badkamer is 393 cm lang en 140 cm breed. Er moet een afvoer komen voor een 2de toilet boven en de badkamer bevind zich boven de toilet beneden. Het leidingwerk moet opnieuw ook voor een radiator in de badkamer. Dus het gaat om het realiseren van een inloopdouche, wastafel, toilet en hang radiator.

Ligbad laten verwijderen, tegelen en douchewand plaatsen

Ik wil mijn ligbad laten verwijderen en een douche laten maken. Het bad moet ook afgevoerd worden. De vloer waar het bad nu staat tegelen ook de wanden van de ontstane lege ruimte van het bad. Tegels zijn aanwezig. De leiding van de badkraan omleggen en douchegarnituur installeren. Een glazen douchewand op de tegels plaatsen. De materialen wil ik binnenkort uitzoeken. Bij Karwei heb ik een mooie kraan gezien. Ik wil een specialist, het is een designer badkamer. Het moet zo snel mogelijk uitgevoerd zijn, als er gestart is.

Badkamer laten plaatsen

We hebben een huis op oog. Om te kijken óf we het huis überhaupt kunnen kopen zouden wij graag een kostenplaatsje ontvangen voor de badkamer. De badkamer, wat nu nog een lege ruimte is, heeft een afmeting van 3.99 bij 5.01 meter. Ik wil graag rechthoekige tegels tegen de muur en vierkante tegels op de vloer. Ook wil ik graag vloerverwarming. Daarnaast een inloop douche, een eenvoudig toilet en een badmeubel met wasbak voor 2 personen, opbergruimte en spiegel met simpele kraan. Er is nu ook geen leidingwerk aanwezig. Graag een schattig of exacte berekening van de kosten.