Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe badkamer laten installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe badkamer laten installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe badkamer laten installeren

Toilet in badkamer installeren

Vervangen van een staande toiletpot in de badkamer. Het nieuwe toilet is een AQZ GEB DUOBLOK COMPAC LIVENZA van Praxis.

Toilet met reservoir plaatsen

Een toiletpot met reservoir installeren in de badkamer. Het is een staande toilet van Praxis genaamd Duoblok Compac Livenza waarvan de watertoevoer van onderen geschiedt. Toilet is al aangeschaft. De oude graag afvoeren.

Badkamermeubel met spiegelkast installeren

Wij gaan volgende maand verhuizen en ik wil op mijn nieuwe adres graag de wastafel in de badkamer laten vervangen. Ik wil bij Gamma een badkamermeubel van Arte kopen. Het gaat om een hangkast met wastafel en kraan en een spiegelkast. Ik ontvang graag uw offerte voor de verwijdering van de oude wastafel en montage van de nieuwe meubelen.

GAMMA douchedeur installeren

Wij zitten eraan te denken om de volgende douchedeur aan te schaffen: De douchedeur is 90 x 200 cm, wat prima past gezien de 90 x 210 ruimte die wij hebben. Graag zouden we weten wat hiervan de installatiekosten zijn? Achtergrondinfo: onze badkamer is vrij klein, er hangt momenteel een douchegordijn maar dit staat erg rommelig. We willen graag de douchedeur bevestigen tussen de muur (betegeld) en het tussenmuurtje (ook betegeld). Er is niet enorm veel ruimte, want als je in de douche staat kijk je naar het toilet. Dit houdt in dat we ongeveer 50 cm ruimte hebben om de deur naar buiten open te doen, wat prima is maar wellicht handig om te weten. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden en kosten zijn omtrent installatie. Alvast bedankt!

Installeren van een nieuwe badkamer

Huidige doucheruimte is zeer klein. Aangrenzend is er een tussenkamer waar een nieuwe badkamer geïnstalleerd moet worden (2.75 x 2.00 meter). Aansluiting voor wasmachine is reeds aanwezig. Ander leidingwerk nog niet. Gewenste nieuwe situatie: douchebak (1.20 x 0.90 meter) met regendouche en handdouche, wastafel van 80/90 cm breed, een radiator voor de handdoeken en eventueel vloerverwarming. De materialen zoek ik zelf uit. Uitvoering in de zomer van 2018.

Hangtoilet plaatsen in de badkamer

Installeren van een hangtoilet in de badkamer

Badkamer verwijderen en verbouwen

Badkamerverbouwing (6 m2): douche, toilet, wastafelmeubel. Vloer-en wandtegels. Verwijderen en afvoeren. Vervangende sanitair plaatsen en installeren.

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer (4 x 2.5 meter) vernieuwen, omdat hij aan vervanging toe is. Huidige sanitair eruit en afvoeren. Nieuwe sanitair installeren. Tegels op de vloer en wanden vervangen en schilderen.

Spoedklus: badkamer vernieuwen

Met spoed moet mijn badkamer vernieuwd worden ik zoek iemand die alles heeft aan complete badkamers plus voor puin wegruimen +installeren

Badkamertje slopen en renoveren

Een kleine badkamer (ongeveer 6 m²) renoveren: zowel vloer als muren tegelen, wc, wastafel en douche(wand) installeren. De oude badkamer dient er eerst uitgesloopt te worden en leidingen wegwerken. Nog geen materialen aangeschaft. Inclusief afvoeren van materialen.

Partners

Partners van Casius