Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer herstellen

Herstelwerkzaamheden in de badkamer

Wij willen in onze badkamer gebreken laten herstellen die geconstateerd zijn bij oplevering van onze nieuwe badkamer. Wij willen offertes ontvangen van de kosten van de werkzaamheden om de gebreken te herstellen. Degene die eerder de badkamer geplaatst heeft, heeft de klus niet afgemaakt. Gebreken: - gaten in het voegwerk (opnieuw voegen van de binnenkant douche (circa 10-15 m2) - slecht geplaatste hoek lijsten (lijsten lopen ongelijk en bol, plus vlijm scherpe randjes) circa 15 strekkende meters - beschadigde tegels die geplaatst zijn plaatselijk vervangen (circa 2-3 m2) - tegelwerk is niet egaal en strak op meerdere plekken (circa 2-3 m2) - tegelwerk dat scheef geplaatst is (circa 2 m2) - glazen douche deur loopt scheef en schiet uit zijn geleider aan de onderkant (niet waterpas) - aluminium hoeklijsten scherpe randen afwerken. (afwerking of opnieuw gedaan worden). Graag zouden we globale en indien mogelijk gedetailleerde indicatie willen ontvangen van de kosten. Alvast bedankt. Foto's van de werkzaamheden zijn er.

Badkamer herstellen

Badkuip verwijderen, vloer en overige sanitaire spullen verwijderen. Plaatsen van nieuw badkuip/douchecabine, kortom herstel van badkamer/kuip.

Lekkage badkamer repareren/herstellen

Er is lekkage geconstateerd vanuit de badkamer. Waarschijnlijk doordat er gaten zijn geboord in het tegelwerk om een rekje op te hangen. Het douchewater is achter de tegels gekomen en een groot gedeelte van de tegels zit los. Ook is de lekkage doorgedrongen aan de andere zijde van de muur van de badkamer. De woonkamer muren hebben vochtplekken en het stucwerk is op meerdere plekken los. Minimaal 2 m2 stucwerk. Werkzaamheden waar ik graag een vrijblijvende offerte voor wil aanvragen zijn : 1. Onderzoeken tot hoe ver de schade aan het stucwerk in de woonkamer is doorgedrongen. 2. Afbikken van het aangetaste stucwerk en repareren tot schilderklaar. 3. Vervangen van de tegels in de badkamer en opnieuw afkitten(ongeveer 16 m2)lekkage vrijmaken. Het betreft hier een klein appartement in Loosduinen. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Ventilatie badkamer herstellen

Onze ventilatie in badkamer werkt al lange tijd niet meer. Graag zou ik deze willen laten repareren of vervangen als deze niet meer te maken is.

Waterschade in de badkamer herstellen

Mijn badkamer is door waterschade deels beschadigd. De vloer en een wand zijn beschadigd. Beide zijn betegeld. Ik wil graag een offerte om dit te laten herstellen: nieuwe tegels erop zetten. Het gaat om een badkamer op de 2de verdieping van de woning. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Kasten en ventilatie herstellen of vernieuwen

Kast 1: Lengte 127 cm, breedte 9.5 cm en diepte 6.9 cm. Kast 2: Lengte 34 cm, breedte 12 cm en diepte 7 cm. Het fineer van de kasten en de ondersteuning voor de plank is kapot. Tevens werkt het ventilatie systeem in de badkamer en de WC niet. Ik wil graag een oplossing.

Badkamerdeur plaatsten en badkamermeubel herstellen

Ik wil twee zaken laten uitvoeren in mijn badkamer: 1. Het plaatsen van een badkamerdeur (inclusief de aanschaf van de deur). Het kozijn is 76,5 cm breed en 199 cm hoog. 2. Het herstellen van mijn badkamermeubel. Bij een verhelpen van lekkage heb ik de la uit het badkamermeulbel verwijderd en daarbij een van la geleiders beschadigd. Ik wil graag dat u een nieuwe geleider aanschaft en de la opnieuw in het meubel plaatst. Het betreft een 'blumi TANDEM plus 30kg BLUMOTION' geleider (kenmerk 561H360-01B made in Austria 0905-5P160). Het is de geleider aan de rechterkant van het meubel.

Voegwerk van muurtegels in badkamer herstellen

Voegwerk en kitwerk in de badkamer herstellen. Het betreft de doucheruimte van ongeveer 2 vierkante meter, met grote tegels. De vloer is goed maar de rest moet goed gekit worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegels vervangen en radiator aansluiten

Ik heb een aantal tegels in de badkamer die niet goed zijn ingezet, en een afvoerput. Zie foto's. Graag zou ik dit willen herstellen en de afvoer verbeteren. Tevens zou ik een radiator (reeds aangeschaft) willen aansluiten in de badkamer.

Kit- en voegwerk badkamer herstellen

Lekkage vanuit de douche door gebreken aan kit- en voegwerk. Graag verwijderen kitwerk in de douche en rondom het bad, en opnieuw aanbrengen. Tevens afkitten rondom de s-koppelingen. Ook voegwerk tussen de wand- en vloertegels herstellen. Tussen enkele vloertegels is nu kitwerk aangebracht in plaats van voegwerk. In verband met het niet kunnen gebruiken van de douche willen we deze klus op zo kort mogelijke termijn laten uitvoeren.

Partners

Partners van Casius