Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer herinrichten nieuwe douchecabine wastafel en badkamer meubelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer herinrichten nieuwe douchecabine wastafel en badkamer meubelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer herinrichten nieuwe douchecabine wastafel en badkamer meubelen

Badkamer vernieuwen

Wij hebben onlangs een huis gekocht en willen de mogelijkheden bekijken met betrekking tot het herinrichten van de badkamer en het plaatsen van een aantal nieuwe meubels. Wastafelmeubel en douchewand/cabine. Dit schaffen we zelf aan. We denken eraan om de badkamer indeling te veranderen, maar we weten niet of dit mogelijk is, hier willen we graag advies over. Als dit kan moet er een deel betegelt worden. Ook moeten de loden leidingen vervangen worden. De badkamer is ongeveer 2 x 3 meter. Het afvoeren van de meubels willen we nog in overleg houden. 9 maart krijgen wij de sleutel, vanaf dan zouden we graag starten. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn en de kosten voor het werk.

Badkamer herinrichten: nieuwe douchecabine, wastafel en badkamer meubelen

Graag laat ik mijn badkamer herinrichten. Het is een bestaande badkamer. De douchebak is kapot en moet vervangen worden. Wellicht dat er een paar nieuwe tegels geplaatst moeten worden. Dus de nieuwe douchebak met douchescherm moet geplaatst worden, eventueel gedeeltelijk betegelen, leidingen verleggen. Nieuw badkamermeubel inclusief wastafel en kraan en spiegelkast plaatsen. Douchebak, scherm en badkamermeubel zijn aanwezig. De badkamer is ongeveer 3 bij 5 meter. Graag oud materiaal afvoeren.

Badkamer herinrichten

Ik wil mijn badkamer renoveren. Het bubbelbad moet eruit en het moet gelijkvloers worden. Ik wil het ook groter maken. Het is nu 1 bij 1 meter en ik wil het vergroten naar 2 bij 1,5 meter.

Badkamer laten verbouwen en herinrichten

Ik wil mijn zeer kleine badkamer in zijn geheel verbouwen. Vanwege de afmeting moet de indeling zo effectief mogelijk zijn om de ruimte optimaal te benutten, hierdoor moeten ook het toilet en wastafel van plaats verwisselen ( en dus ook de rioolpijp en de waterleiding aangepast) en waarschijnlijk ook de radiator. De grootte van de badkamer is 1.78 meter x 1.46 meter. Omdat de vloer (granito) er waarschijnlijk ook uit moet zal er ook een nieuwe deur (schuif?) ingezet moeten worden en volledige nieuwe verlichting. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn en hoe lang zo'n verbouwing duurt. Ook betreft licht, verlang ik goed advies. Ik zoek iemand die met een slimme en creatieve oplossing kan komen voor kleine ruimtes.

Renovatie van de badkamer

We willen de badkamer herinrichten. Waar de cabine zit, willen wij de wasbak plaatsen en waar het ligbad zit moet de douchecabine komen. Het gaat om standaard afmetingen. De douchebak lekt ergens, maar ik weet niet wat precies. Dat mag er allemaal uit.

Badkamer herinrichten

Ik wil een aantal dingen in mijn badkamer laten aanpassen. Hierbij te denken aan het volgende: - Strippen van de hele badkamer; - Leveren en plaatsen van een wastafelmeubel inclusief spiegel met verlichting; - Leveren en plaatsen van een douchecabine met een stortdouche; - Leveren en plaatsen van een verhoogd toilet, geen voorkeur voor inbouw of staand model; - Leveren en plaatsen van een kast voor de droger en wasmachine; Het betreft een oppervlakte van 12 m2. De materialen hoeven niet al te duur/luxe te zijn.

Badkamer en toilet verbouwen

Betreft de volgende werkzaamheden in een bestaande badkamer en toiletruimte van bouwjaar 1984. -Totale wand oppervlakte die betegeld moet worden is 33m2 incl snijverlies (op bestaande tegels) - Totale vloer oppervlakte die betegeld moet worden is 9m2 incl snijverlies (bestaande tegels) - Herinrichten/vervangen van de bestaande leidingwerk aangezien de wastafel en douche verplaatst moeten worden en indien mogelijk de leidingwerk verbergen in de wanden - Montage van een nieuwe wandcloset in badkamer (momenteel is er geen toilet in de badkamer maar aan en afvoer leiding vlak achter de wand) - Montage van een inloopdouche (hoofddouche,handdouche,thermostaat kraan, afvoer drain) - Plaatsen badmeubel en radiator en in de toiletruimte toilet. Materialen koop ik zelf.

Badkamer 2.20x2.50 en wc renovatie

Bestaande badkamer (1e verdieping) afbreken, wand- vloertegels verwijderen. Bestaande WC (begane grond) afbreken, wandtegels verwijderen. Badkamer herinrichten: • Leidingwerk • Vloer waterdicht egaliseren met afloop • 90 cm scheidingmuur plaatsen • Volledig betegelen vloer en wanden • Hangend toilet plaatsen • Douche rolschuifdeur plaatsen • Douchekraan aansluiten • Hangend badkamermeubel plaatsen\aansluiten met versteviging vanwege gipsmuur. • Radiator aansluiten • Optioneel: a) Systeemplafond (5 m2); b) Aanleg electrische ventilatie via buitenmuur c) Electrische vloerverwarming (informatief) WC herinrichten • Hangend toilet plaatsen • Betegelen (4 m2) • Systeemplafond (1 m2) • Fontein heraansluiten Meubilair\Sanitair\Tegels zijn\worden aangeschaft.

Badkamer herinrichten

Oude badkamer leeg halen inclusief tegels, bouwafval afvoeren en opnieuw inrichten. Toilet verplaatsen naar badkamer. Oude toilet inrichten als wasruimte. Badkamer is 2.10 bij 2.10 meter. Inloopdouche en wastafel plaatsen. Radiator kan blijven zitten. Toilet aanleggen. Ook dus afvoer aanleggen en leidingwerk. Materialen schaffen we zelf aan.

Renovatie badkamer

Badkamer van 2 bij 2,5 meter renoveren. Het slopen en afvoeren puin huidige badkamer. Het herinrichten van de badkamer met nieuwe badkamer meubels, incl bad/douche/Toilet/wastafel/radiator/tegelwerk/elektra en sanitair. Leidingen zullen wat verlegd moeten worden. Levering materialen in overleg, kan ik eventueel zelf aanschaffen.