Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer creeren tussen kamers op de verdieping? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer creeren tussen kamers op de verdieping. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer creeren tussen kamers op de verdieping

Badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping

We have a bathroom at the ground floor and we would like to move it upstairs. The size of the bathroom that is downstairs is 1.72 * 092 sqm. approx. (see attached picture). We would like to take a bit of space from the bedroom upstairs that has 4.24 * 4.57 sqm. The idea will be to put the bathroom between the walls that separate the two bedrooms upstairs. We would like to have a small bath, sink and a WC if possible. The bathroom downstairs can be removed and open more space for the living room. ** Badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping. Badkamer op begane grond verwijderen

Verbouwing badkamer

In mijn huidige badkamer (1. 85 x 1. 4 m) zit een toilet en een bad/douche. Deze kamer is aan vernieuwing toe. Ik weet nog niet exact wat ik wil, hangt er ook van af wat de mogelijkheden zijn. Ik zie twee opties: 1. De huidige badkamer splitsen in een apart toilet en een washok (wasmachine + opbergkast) en in mijn slaapkamer een (open? ) badkamer creeren met een douche en wastafel. 2. Het toilet enkele meters verplaatsen naar mijn slaapkamer (daar dus een nieuw toilet maken) en de huidige badkamer volledig renoveren, hierin een douche en wastafel plaatsen. Ik ben op zoek naar een aannemer die kan aangeven wat de mogelijkheden zijn, mij kan adviseren en een bijbehorend kostenplaatje kan geven.

Badkamer in nieuwbouwwoning inrichten

Nieuwbouw badkamer inrichten afmeting 1920x3400 mm, werkzaamheden zijn smeervloer aanbrengen op vloerverwarming, daarna vloer en wanden geheel betegelen tot plafond, badmeubel met kraan plaatsen. Inloopdouche creeren, glazen douchewand plaatsen en plaatradiator vervangen door douchehanddoek radiator. Toilet, ook smeervloer aanbrengen op vloerverwarmiing, geheel betegelen van de vloer en wanden tot het plafond. Wc pot vervangen door een nieuwe. (hangsysteem. Afmeting 1620x1920mm werkzaamheden uitvoeren, na akkoord, ergens in juni, gereed voor 7 juli

Badkamer verbouwen

Het gaat om een klus in ons nieuwe huis. We willen de enkele wastafel laten vervangen door een dubbele. De nieuwe wastafel is 120 cm breed en heeft waskommen. We willen dan ook graag dat de kranen ingebouwd worden. Het lijkt ons echter mooi om tegen de bestaande muur een soort voorzetmuur te maken van 120 cm breed en deze te gebruiken om de kranen in in te bouwen en het meubel aan op te hangen. Dan moet dit muurtje ook betegeld worden. Daarnaast willen we nog graag een wandje laten plaatsen in de badkamer om hiermee een inloopdouche te creeren. Een wandje van 90 cm breed en 190 cm hoog. Waarschijnlijk ca. 10 cm breed met aan de douchekant een nis waar de shampoo kan staan. Ook dit wandje moet betegeld worden in dezelfde tegels alls het wandje achter de wastafel. Hoop dat een en ander een beetje duidelijk is. Ik ben in eerste instantie op zoek naar een grove schatting van de prijzen.

Badkamer renoveren

Wij zoeken iemand die onze badkamer professioneel en goedkoop kan renoveren. We willen zelf onze tegels en sanitair aanschaffen. De badkamer is ca. 5 vierkante meter. Wc verplaatsen, wastafel/meubel plaatsen, inloop douche creeren en ventilatiesysteem aanpassen. + tegel en leidingwerk.

Creëren van een badkamer

Wij zouden graag een badkamer willen creeren. De inbouwkasten dienen verwijderd te worden. Deze ruimte plus een stukje van de slaapkamer zou de badkamer moeten worden. Dit is dat een ruimte van ongeveer 1.5 bij 3 meter. Hier zouden wij graag een douche, zwevend toilet en wastafel laten plaatsen. De verlichting en afvoer dient aangelegt te worden. Daar er een badkamer gemaakt moet worden ongevangen wij graag advies en informatie. De tegels en het sanitair schaffen wij zelf aan.

Badkamer renovatie

Wij willen de badkamer renoveren en zijn op zoek naar een ervaren badkamer specialist. Wij willen de badkamer zelf strippen en afvoeren. Wij hebben alle badkamerspullen in huis. De maten zijn 3.60 lang bij 2.60 breed. Het gaat dus om vloerverwarming- wand en vloer tegels te leggen-stuc plafond-toilet-badmeubel-en een inloop douche te creeren.. Graag u prijs alvorens te komen kijken.MVG R Vermeulen

Badkamer lichte verbouwing

Bad verwijderen en inloopdouche creeren met spatwaterscherm, oude tegels aansluitend afmaken. Kleine ruimte. Op oude plaats van bad tegelen. Rest van de badkamer blijft in stand. Graag komen kijken en een plan maken. Materialen kunnen ook geleverd worden.

Verbouwen badkamer

Badkamer: 2,5 bij 3 meter. Verplaatsen toilet (riolering op toekomstige plaats aanwezig). Plaatsen dubbele wastafel. (Huidige aansluiting is voor 1 wastafel). Verwijderen ligbad. Inloopdouche creeren. Betegelen vloer en wanden. Materiaal in overleg, eventueel leveren.

Badkamer renoveren

Badkamerrenovatie. Alle tegels (ook vloertegels vervangen) grote tegels, nieuwe wastafel, nieuwe doucheruimte creeren door scheidingswand, nieuwe radiator, wegwerken alle leidingen. Oppervlakte badkamer 2.50 x 1.40. In de badkamer moet een wasmachine blijven staan met daarboven een CV-ketel.