Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer compleet vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer compleet vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer compleet vernieuwen

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het douchebak is lek en de andere onderdelen werken niet meer. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om een inbouwmodel, een Schavis Indoor Duo of iets dergelijks. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine, die eventueel vervangen mag worden met een normale douche.

Badkamer en WC laten verbouwen

Wij willen de badkamer en wc compleet vernieuwen.. wel zelf slopen maar opbouwen en leidingwerk etc. Laten doen. Afmetingen zijn ongeveer 2. 10 meter x 2.50 meter

Badkamer compleet renoveren

Ik wil dat er een aantal dingen gedaan worden door de vakman. Als eerst wil ik dat de badkamer gesloopt wordt. Vervangen van de huidige tegel vloer. Vervangen van de wandtegels. Badkuip vervangen met badwand. 2 waskommen en kranen plaatsen op nieuw werkblad van 170 cm breed. Installeren hangtoilet met inbouwreservoir. Vervangen radiator. De afmetingen van de badkamer is 173 x 310 cm. Leidingen/opstelling blijft hetzelfde.

Badkamer compleet vernieuwen

Nieuw bad, regendouche en badkamer meubel met dubbele wastafel. Klein wandje zetten en alles betonsturen. Nieuwe vloer erin en wandkast maken.

Nieuwe badkamer laten installeren

Onze badkamer van 2 x 2,40 moet gedeeltelijk gesloopt worden, een hangend toilet geïnstalleerd worden verder helemaal opnieuw betegeld worden. Badkamermeubel en douchewand moet geïnstalleerd worden. Gewoon compleet. Wij zorgen zelf voor de tegels, badkamermeubel, kranen, douchewand en compleet toilet. Dus alleen oppassen met welke tegels verwijderd worden.

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het controlepaneel en andere onderdelen werken niet meer, 100% afgeschreven. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn i.v.m. een inbouwmodel, Schavis ref. IP-9201+R. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine.

Badkamer verbouwen

Badkamer plaatsen. 5m2 en er is een 3d tekening aanwezig. Bijna alles van de nieuwe badkamer komt op de zelfde plek als de oude. Dus geen compleet nieuwe leidingingen maar hoogstens verlengen ervan. Graag wilden we wel nog een verlaging van de van de badkamer om ventilatie te bevorderen. Volgend jaar zullen er meer klussen zijn om te doen dus bij tevredenheid zullen we u zeker hiervoor vragen.

Plaatsen nieuwe badkamer

Het gaat om het plaatsen van een badkamer van 5 m2 en er is een 3d tekening aanwezig. Bijna alles van de nieuwe badkamer komt op de zelfde plek als de oude. Dus geen compleet nieuwe leidingen maar hoogstens verlengen ervan. Graag wilden we wel nog een verlaging van de van het plafond badkamer om ventilatie te bevorderen. Volgend jaar zullen er meer klussen zijn om te doen dus bij tevredenheid zullen we u zeker hiervoor vragen.

Badkamer vernieuwen

De bestaande badkamer dient te worden verwijderd.Daarna zal het water, afvoer, cv leidingen en elektra leidingen verlegd moeten worden. Muurtje maken, tegelwerk aanbrengen en sanitair producten monteren en aansluiten. De badkamer is 1. 97 x 3. 58 m1 hoog 2. 45 m1 . Te maken: inloop douche, toilet, urinoir, wastafel meubel en compleet tegelwerk wanden en vloer.

Badkamer en wc ruimte renoveren

2 keer inbouw wc plaatsen,badkamer meubel ophangen,design radiator plaatsen,douch colom plaatsen,badwand plaatsen,badcakamer compleet strippenen op nieuw betegelen icl vloer,douch moet een doorloop douch worden,de aparte wc ruimte kompleet gestript en op nieuw betegeld icl. Vloer,wc meubel ophangen. De buizen moeten in de muur worden verlegd.