Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer en apart toilet vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer en apart toilet vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer en apart toilet vernieuwen

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. De afmetingen van de badkamer zijn ongeveer 2,0 m bij 3,0 meter. Wat in de badkamer moet komen: Douche, toilet en badmeubel. Wanden en vloer betegelen met tegels van 20cm bij 30cm. De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren. Oud materiaal verwijderen en afvoeren.

Badkamer verbouwen

Afmeting 2.15 bij 2.15. In de badkamer moet komen: inloopdouche, zwevend toilet, badmeubelkast (onderbouw + bovenbouw), stenen muurtje voor aanhechting inloopdouche, wanden betegelen met tegels 30 x 60 cm (28,25 m2), vloer betegelen met tegels 60 x 60 cm (5,68 m2). Verwarming verplaatsen naar andere muur (wordt designradiator). Materiaal en arbeidskosten graag apart offreren. Tevens apart de kosten opgeven voor het verwijderen van de huidige badkamer/tegels.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De huidige spullen badkamer moet dus worden gesloopt en afval afgevoerd. De badkamer is 2,16 bij 2,01 meter. In de badkamer moet komen: ligbad zoals we nu hebben met douche, een glazen plaat aan de kop of voeteinde van bad die dient als douchegordijn, wc (sanibroyeur), grote wastafel waar je met zijn 2en aan kan staan. Vloer betegelen met middelgrote tegels. Wanden betegelen middelgroot (tot iets van hoogte van twee meter). De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren.

Tweede badkamer op zolder aanleggen

Wij willen een tweede badkamer op zolder met een apart toilet. Warmwater leiding ligt al vanaf de bouw op zolder evenals de afvoer voor de toilet. Voor de badkamer dient wel een muur gebouwd te worden evenals voor het toilet. In een bestaande muur moet een deur verplaatst worden, en voor badkamer en toilet moeten nieuwe deuren en kozijnen komen. Mijn zolder is vrij hoog, om dit te benutten wil ik een berging maken boven de nieuwe badkamer. De zolder zelf is half overdekt en half dakterras. De badkamer moet ongeveer 3 bij 2,5 worden.

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting is 164 x 266 cm. Badkamer slopen. Inbouw toilet plaatsen. Wastafel plaatsen, waarbij de waterleiding van de korte muur naar lange muur geplaatst moet worden. Waar het bad nu staat een inloopdouche realiseren met een glazenwand. De waterleiding verplaatsen van lange muur naar Zijde korte muur. Geheel betegeld tot plafond. Daarnaast een apart toilet. Inbouwtoilet plaatsen. Fontein. Alle aansluitingen blijven gelijk. Tegels tot plafond. Al het materiaal heb ik al uitgezocht. Ik nodig u graag uit om een goed beeld van de verbouwing te krijgen en een mooie offerte te maken.

Klussen in huis

Ik wil mijn badkamer en toilet verbouwen en daarnaast ook het plafond van de overloop laten vervangen. Badkamer is 1 meter breed bij 1,65 m. graag tegelwerk vervangen en daarnaast de leidingen infrezen. Ook nog badmeubel (wasbak,kastje en spiegel) plaatsen. Toilet is apart en is plusminus 1 bij 1, voor deze een hangtoilet plaatsen en ook tegelwerk tot aan plafond.plus op de overloop een nieuw plafonnetje plaatsen van plusminus 5m2. Simpel plafond, weet niet precies wat er nu zit, maar ook simpel plafond weer inzetten.

Badkamer verbouwen: leidingwerk, wc verplaatsen, wand plaatsen, tegelen

In ons nieuwe huis, waar wij 15 juni naartoe gaan verhuizen, willen wij de badkamer verbouwen. Om een beeld te krijgen van de huidige situatie, hebben wij een foto toegevoegd. We willen een douchecabine erbij op de plek van de huidige wc. De wc willen we apart hebben aan de rechterkant naast het bad. Hier zit een gang naar de slaapkamer. Er moet dus een gipswand richting slaapkamer voor een apart toilet worden getrokken. Dit moet allemaal mogelijk worden gemaakt qua leidingwerk. Het gedeelte dat nu gelige tegels heeft, willen wij opnieuw betegelen. Wij hebben wel tekeningen, maar de afmetingen staan er niet op, dus met zekerheid kunnen wij niet zeggen hoe breed het gedeelte bij het toilet is. De badkamer zelf is 2.37 m breed bij 2,17 m.

Aanleg badkamer nieuwbouw

Beste, Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht in Zevenhuizen (koningskwartier), waarbij de oplevering Q1 2021 is. Wij zijn ons nog aan het oriënteren wat een nieuwe badkamer zou moeten kosten. Wij kopen zelf het materiaal in (niet het werkmateriaal, zoals tegellijm, gereedschappen, etc). De badkamer is 7,6m2 groot, de twee aparte toiletten zijn 1,3m2 en 1,2m2 groot. In de toiletten willen wij een zwevende toiletpot met tegels tot aan het plafond. Op het plafond willen wij een spotje dus een verlaagd plafond. In de badkamer willen wij een vrijstaand bad op een kleine verhoging, waaronder licht vandaan komt. Een inloopdouche aan de zijkant van de badkamer, waarbij een groot scherm de douche afdekt (zwart staal met glas). Wij willen inbouwkranen in de douche en bij de wastafel. Bij het bad willen wij een staande kraan vanuit de grond. In de badkamer willen wij ook tegels op de vloer en tot aan het plafond. Ook hier willen wij een verlaagd plafond met 6-8 spotjes. De wastafel/meubel is zwevend en er zullen 2 spiegels opgehangen moeten worden (incl licht in de spiegel). De leidingen moeten een stukje verlegd worden en de vloerverwarming moeten doorgelegd worden. Voor de vloerverwarming ligt er wel een lus, waaraan de vloerverwarming aangesloten kan worden. Kunnen de bovenstaande elementen apart vernoemd worden op de offerte, zoals een verlaagd plafond, installatie inbouwkranen, leidingen doorleggen, etc.? Alvast bedankt!

Badkamer renovatie

ik wil de badkamer laten verbouwen de afmetingen zijn 1,7 bij 3,1 graag een gemetselde douche met glazen deur, bad, dubbele wasbak en een zwevend toilet er zal ongeveer 4m2 vloertegels op moeten en de wanden graag gestuct. Graag materiaal en arbeid apart gespecificeerd.

Nieuwe badkamer

In een ruimte van 3.2 x 2.2 m een badkamer maken met een whirlpool (aerojets) , een badmeubel, een wandtoilet en een handdoek radiator. Vloer en wanden betegelen. Afmetingen resp 60x60 en 60 x30 Leidingen ( afgetopt) reeds aanwezig. Graag offerte voor materiaal en installatie apart. Planning in overleg.