Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer afmaken met tegel en installatiewerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer afmaken met tegel en installatiewerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer afmaken met tegel en installatiewerk

Renoveren van badkamer en toilet

Het gaat om het renoveren van de badkamer ( 2 x 2.5 meter) en toilet, waar al enig werk is verricht. Echter lijkt de huidige aannemer het werk niet te kunnen afmaken, vandaar dat ik op zoek ben naar een nieuwe aannemer. Huidige situatie: badkamer is gesloopt (inclusief wegbreken muur), en 1 muur is opnieuw geplaatst. Aan het toilet zijn nog geen werkzaamheden uitgevoerd. Er moet een inbouw komen, waar van buitenaf de wasmachine beschikbaar is, leidingen moeten worden weggewerkt, muren en vloer betegeld, douche, toilet aangesloten. Ik zou graag zo snel mogelijk een expert over de vloer willen hebben om de klus af te maken. Alvast dank voor de moeite!

Badkamer afmaken met tegel- en installatiewerk

De badkamer en douche moet betegeld worden en een nieuwe thermostaat douche installeren. Het gaat om een badkamer van ongeveer 3 m2. Waarvan de vloeren en wand betegeld moeten worden (de wand moet ook nog glad gemaakt worden). Alle materialen zijn aanwezig.

Toilet, douchecabine plaatsen en tegelen

Het plaatsen van een zwevend toilet en een inloop douchecabine en een klein stukje betegelen (ik weet het oppervlakte hiervan niet) van het toilet. Mijn man is aan de klus begonnen, maar heeft nu ALS en kan het niet meer afmaken. Het gaat om een badkamer op de eerste etage. De materialen hebben we in huis. Geen voorwerk.

Badkamer afwerken

Ik ben momenteel mijn badkamer aan het renoveren. Ik heb de tegels al laten slopen en er zijn gipsplaten aangebracht en nieuwe leidingen gelegd. Ik zoek nu een vakman voor het afmaken van de klus. Er moet een betonvloer worden gestort, de water- en cv-leidingen moeten worden aangesloten en er moet 20 m² tegelwerk op de vloer en wanden worden geplaatst. Ik hoop dat er iemand op korte termijn tijd heeft voor deze klus. Ik wil een afspraak maken zodat u het werk kunt beoordelen en hoor graag wat de kosten zijn.

Badkamer volledig verbouwen

Wij willen onze badkamer van ongeveer 3 x 3 meter volledig laten verbouwen. Al het tegelwerk en sanitair moet worden verwijderd. Daarna willen we nieuwe wand- en vloertegels, een bad, douche, wastafel, radiator en badkamerkast. Wij zoeken een ervaren vakman die vanaf maart of april kan starten en de klus ook zonder onderbreking zal afmaken. We willen een afspraak maken om de ruimte te laten beoordelen en onze wensen te bespreken. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte. Levering van de materialen is in overleg.

Douchegedeelte in badkamer afmaken

In de badkamer dient het douchegedeelte te worden afgemaakt, tegels vloer en een rijtje op de muur in de hoek, de cabine dient te worden geplaatst en alles afgekit en wastafel afvoer geplaatst, de gehele badkmaer dient ook afgekit te worden.

Installatiewerk in een betegelde badkamer

Wegens omstandigheden op zoek naar een klusser die onze badkamer zo spoedig mogelijk kan afmaken. Is al betegeld het gaat om het plaatsen van een douchewand en meubels.

Verschillende sanitaire werkzaamheden

Keuken: Rondom keukenblok betegelen, nieuwe kraan aansluiten, plaatsen van een aluminium spatscherm bij het gasfornuis. WC beneden: Ophangen en aansluiten zwevend toilet, achterwand zwevend toilet betegelen, grond tegels aanbrengen. Badkamer: Nieuwe bad/douche kraan aanbrengen, verwarmingsbuizen vernieuwen, bad ombouw betegelen, bij raam tegelwerk afmaken, inloop douche (nieuw te maken) afvoer aansluiten en inbouw doucheset plaatsen. Nieuw zwevend toilet plaatsen (afvoer is al aanwezig), aansluiten wastafel/wasbak, design radiator vervangen, nieuwe vloertegels leggen. Er hoeft geen sloopwerk gedaan te worden.

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren: - 2 wanden vlak maken; - Twee wanden betegelen (ongeveer 16 m2); - Vloer betegelen (ongeveer 8 m2); - Voegen; - Wc inclusief frame plaatsen; - Houten frame om frame wc plaatsen (wordt betegeld); - Plafond afmaken; - Latten plaatsen en PVC panelen inclusief: houten plaat plaatsen naar reeds geplaatste dakraam; - Douche scherm inclusief deur plaatsen; - Douche ophangen (water aansluiting is al gemaakt); - Wasmeubel plaatsen inclusief kranen aansluiten en op afvoer aansluiten. Stukje afvoer moet nog in muur; - Spiegelkast ophangen en bijbehorende elektra aansluiten. Electra is al gelegd; - 6 spotjes in plafond plaatsen (elektra al gelegd); - Whirlpool (afvoer, water en elektra weer aansluiten); En wat nog ter sprake komt bij bezichtiging. Het sloopwerk is al gedaan.

Badkamer betegelen en afmonteren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het betegelen en afmonteren van mijn badkamer. Het is een ruimte van ongeveer 253 x 220 cm. Ik heb vloertegels van 50 x 50 cm en wandtegels van 25 x 44 cm gekocht. Er is al het nodige werk verricht in de badkamer, alle aansluitingen zitten al op de juiste plek en de wanden zijn al voorgelijmd. De wanden moeten tot aan het verlaagd plafond worden betegeld. Er moeten ook een wasbak en diverse kranen gemonteerd worden. Door omstandigheden kan degene die de badkamer zou afmaken dit niet verzorgen. Omdat ik al vijf maanden elders moet douchen, heb ik nu besloten niet langer te wachten en een offerte aan te vragen bij een andere partij.