Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer aanpassing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer aanpassing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer aanpassing

Badkamer aanpassing

Douchebak en bad verwijderen en inloopdouche maken, indien mogelijk met uitbreiding van de vloerverwarming en rolstoeltoegankelijk! Tegels om een en ander aan te helen zijn nog aanwezig. Uitvoering in overleg, kan ook op korte termijn.

Badkamer betegelen

Mijn vriendin en ik kopen een huis uit 1997 en zouden graag de badkamer renoveren. De badkamer is 3.93 x 2.15 m, en betreft een dubbele wastafel, ingebouwd bad, douchecabine met douche en radiator. Wij hebben zelf reeds alle tegels en sanitair ingekocht. De plannen zijn als volgt: 1. De huidige badkamer zullen wij er zelf uit slopen. We weten natuurlijk nog niet wat er achter de tegels vandaag komt. 2. De indeling blijft hetzelfde, de enige leiding aanpassing die we willen maken is dat de douche op andere wand in de cabine hangt: hiervoor hoeven de leidingen (denken we) alleen ingekort te worden. 3. De muur waar de douche nu nog tegenaan hangt heeft wellicht vocht. We zullen hem zelf 2 weken voor start van renovatie open maken om te luchten/drogen, de vraag is nog of we dezelfde muur opnieuw moeten afwerken, of dat er een hele nieuwe muur moet komen. 4. In de douchecabine willen we graag een bankje, dat zal dan tegen/in hetzelfde muurtje als in punt 3 besproken zijn. We hebben begrepen dat er een klein muurtje (evt met berg vakken) naast het bankje moet komen om de wand van de douchecabine tegen te monteren. 5. De badkamer moet betegeld worden en de kranen geïnstalleerd. 6. Er moet bij de spiegel en aan het plafond plek zijn om verlichting te installeren. Wij zouden graag een offerte ontvangen voor de benodigde werkzaamheden. Indien u eerst meer informatie nodig heeft leveren we dat graag aan. Onze voorkeur gaat er naar uit dat de verbouwing in de maand juli plaatsneemt, we horen graag of dit mogelijk is.

Douchegedeelte vernieuwen

Ik wil in een bestaande badkamer een nieuwe douchecabine laten plaatsen. De bestaande douchebak is 90 x 90 cm. De nieuwe wordt 120 x 100 cm. Op de douchebak rand te plaatsen een glaswand van 120 x 200 cm en een glazen deur van 100 x 200 cm. De oude douchebak heeft een hoge instap van circa 24 cm en dan een "val" van 14 cm. De nieuwe is totaal 4 à 5 cm. De nieuwe zo laag mogelijk plaatsen, maar wel op pootjes, om hoogte te houden voor de aanpassing van de pvc-afvoer-leiding. Alles moet nog gekocht worden. De glaswand/deur is van 'GETWET' by Sealskin type I am met RVS scharnieren, grepen en steunen. De bestaande plint gaat eruit en de (veel) lagere nieuwe plint wordt ook weer betegeld. De douche-meng-kraan verandert niet van plek, maar wordt wel vernieuwd. Het slopen en afvoeren van de bestaande bak en douchewanden verzorg ikzelf. Er zijn foto's gemaakt van de huidige situatie. Desgewenst toe te sturen.

Aanpassing badkamer

Ik wil graag een offerte voor het verwijderen van een bad uit de badkamer en het betegelen van de wand en vloer op de plek waar het bad heeft gestaan. Plus een offerte voor het plaatsen van een toiletpot (KIWA-keurmerk of CE-keurmerk) op de plek waar het bad heeft gestaan, inclusief aan- en afvoer.

Badkamer vernieuwen

Verbouwing/aanpassing badkamer. Afmetingen 3. 2m bij 2. 3 m Wensen bad en toilet verplaatsen, zodat er een douche gerealiseerd kan worden. Andere badmeubel op plaats huidige. Indien mogelijk tegels (wit) bij bestellen. Nieuwe niet noodzakelijk.

Slopen van oude en opbouwen nieuwe badkamer

Het betreft een badkamer uit 1979 die vervangen moet worden door een nieuwe badkamer. Werkzaamheden betreffen: 1. Slopen (zie foto's huidige badkamer: tegels geverfd! ): - slopen en afvoeren oude sanitair en materiaal uit vloer (in cement gelegd en nu een egaliseer - cement - laag overheen); - muurtegels in principe behouden; - vloer volledig verwijderen tot en met leidingwerk (om volledig weer op te bouwen) en ook het plafond verwijderen; 2. Opbouwen: - opbouwen vloer inclusief benodigd leidingwerk (verplaatsen afvoer ed lijkt niet nodig); - opbouwen plafond inclusief spotjes; - en aanpassing om volledig electriciteitspunt te creëren (nu alleen voor scheerapparaat). 3. Installeren badkamer (zie bijgevoegd ontwerp): - leggen tegelvloer, inclusief zijkant bad; - opbouw muurtje naast wc; - stucen muur met uitzondering van delen bij douche, wc en mogelijk beperkt badrand; - plaatsen/installeren sanitair (hangtoilet, brede wastafel, douchewand, bad en radiator, kranen, afvoer, douchestang en dergelijke. Tegels en sanitair worden in principe door opdrachtgever verzorgd. De globale indicaties moeten een reële indruk geven van de te verwachten totaalkosten.

Renovatie van de badkamer

De badkamer totaal renoveren met verplaatsing van de CV ketel en aanpassing van het plafond. Er is in de badkamer ernstige lekkage. Een leiding is niet goed aangelegd. Waarschijnlijk is de aansluiting van het bad niet goed. De gehele badkamer strippen en opnieuw opbouwen. Wat er in moet komen: bad met glazen douchewand, douchecabine (direct op de vloertegels), wastafel, wandtegels en vloertegels. De maximale maten zijn 3,70 meter en 2,18 meter. Sanitair en tegels schaf ik zelf aan.

Nieuwe badkamer plaatsen in een andere kamer

Per medio augustus hebben we een ander huis, hier moet veel aan gebeuren, onder andere een nieuwe badkamer. Begin september moet die verbouwd worden. De oude badkamer moet eruit, op de eerste verdieping staat het toilet apart daarvan. Een kleine slaapkamer moet de nieuwe badkamer worden. Als er een kleine aanpassing is kan op die manier het toilet en de badkamer aan elkaar gebouwd worden. Het is een huis uit medio 'jaren 60, de vloer is van hout, dus er zal bijvoorbeeld een zwaluwstaart bodem gemaakt moeten worden. Bad, meubel, toilet, tegels en een andere verwarming regelen we zelf, arbeid en bouwmateriaal jullie graag leveren. Kan dat in die week en wat is jullie offerte voor zoiets?

Leidingwerk in de badkamer aanpassen en meubel ophangen

Ik wil mijn badkamer upgraden. Daarbij ben ik van plan een en ander zelf uit te voeren. De aanpassing aan leidingen voor de douche, de wasbak en CV kan ik niet zelf. Ook wil ik een badkamermeubel laten ophangen. Daarvoor zou ik graag een offerte willen ontvangen. De badkamer is ongeveer 2.70 -3 meter bij 1.60 cm. Ik wil de leidingen graag laten verwerken in de muur, dit is wel een heel harde muur (dragende muur).

Verbouwing van een badkamer

Hieronder een overzicht van de gewenste werkzaamheden: - Controle van recent gestorte betonvloer: * Er is een breuklijn ontstaan in de betonvloer met daaronder zwaluwstaartplaten en daaronder een houten frame. Breuklijn is op de hoogste punt van badkamervloer. Advies gevraagd en indien nodig vervanging van vloer; * Positie van douchegoot is waarschijnlijk te ondiep als tegels en ondervloer+ lijm op de huidige vloer komen. Egaliseren nu niet mogelijk: geen afschot naar de douchegoot. Advies gevraagd en indien nodig aanpassing (of bij vervanging van gehele vloer of nieuw plaatsing douchegoot); * Raam: afwerking: met gips, daarna afstucken met rest van de schuine wand en plafond; * Afvoer wastafel is nu ongeveer 32 mm. Graag advies/meedenken of aanpassing; * Wand douche en wand naar toilet: afwerken met Wedi board afwerken (oid); * Plafond: stucwerk + schilderwerk * Schuine wand bad boven tegels: stuc + schilderwerk * Rechte wanden badkamer tot plafond tegelen: tegelmaat 10x10cm * Vloer egaliseren en daarna betegelen: tegelmaat 20x20cm * Plaatsen bad + ombouw * Plaatsen van glazen douchewanden (90x90cm) * Plaatsen van kranen in douche, bad en wastafel * Plaatsen van handdoekradiator * Maken van een wastafelmeubel + planchet zoals getekend * Spiegel + verwarmingsmatje: maten volgens tekening. Toilet: NB: Electra, water, inbouwreservoir toilet en afvoer zijn al aangelegd. Wanden zijn opgebouwd uit raggelwerk met watervaste gipsplaten. * Ontluchting door het dak maken * Plafond: stucwerk + schilderwerk * Overige wanden toilet: stucwerk + schilderwerk * Achterwand wand toilet inbouw tegelen: tegelmaat 10x10cm * Wedi Board (oid) plaatsen op vloer * Vloer egaliseren en daarna betegelen: tegelmaat 20x20cm * Plaatsen hangend toilet